openopen
Νεοφερμένο μέλος

1.Ενα μπουφανάκι desiel και
2.Ενα μπουρνούζι για μετά το μπάνιο, από αυτά τα πολύ μαλακά και που έχουνε βελούδινη αίσθηση.
Τι λέτε για αυτά? Πως σας φαίνονται ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεταξύ των δύο, το δεύτερο μου φαίνεται αρκετά καλή επιλογήΑρχική Δημοσίευση από openopen:Το κατάλληλο θέμα την κατάλληλη στιγμή![]()
![]()
. Και ότι άρχισα να σκάφτομαι τι δωράκι να πάρω στην κοπέλα μου για τα Χριστούγεννα. Έχω σκεφτεί 2 εκδοχές τις οποίες προτείνω και σαν ιδέα δώρου γενικότερα για το Θέμα αυτό που δημιουργήθηκε :
1.Ενα μπουφανάκι desiel και
2.Ενα μπουρνούζι για μετά το μπάνιο, από αυτά τα πολύ μαλακά και που αχούνε βελούδινη αίσθηση.
Τι λέτε για αυτά? Πως σας φαίνονται ?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Το έχω κάνει και μου το έχουν κάνει, και είναι απο τα πάρτυ που δεν ξεχνιούνται όσος καιρός και αν περάσει.

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Ε καλά κι εσύ τα έχεις κάνει όλαΑρχική Δημοσίευση από zxr:Δεν με βοηθάτε, παιδιά, δεν με βοηθάτε... Έχω κάνει δώρο ταξίδι στο Άμστερνταμ, έχω κάνει πάρτυ-έκπληξη, έχω πάρει κάτι που το είχε αναφέρει πρίν πολύ καιρό, έχω κάνει δώρο μια μέρα σε spa όλα πληρωμένα... Θέλω κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο...![]()

Κάνε αυτό που λέει ο dark_kronow, δηλαδή αν της αρέσει ο Λένον παρ'της την κιθάρα του ή κατι παρόμοιο.Βέβαια θα δώσεις κάτι παραπάνω(γυρω στο 1000000$

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Μήπως ήρθε η ώρα του μονόπετρου?
γιακ. άμα πάρω ποτέ κόσμημα σε γυναίκα (εκτός της μαμάς μου

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Πολύ large σε βρίσκω zxr. Και ταξίδι στο Άμστερνταμ, και ολοήμερο spa, και πάρτυ έκπληξη, και κάτι που ήθελε (δεν λες τι!)...... Οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες.... Μήπως ήρθε η ώρα του μονόπετρου?![]()
Αν είχε φτάσει αυτή η ώρα δεν θα με λέγανε zxr αλλά crazyzxr!!!

faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από zxr:Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε «Τι έχει η τηλεόραση»; Και εγώ απάντησα «Σκόνη»
Ένα ξεσκονόπανο

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από zxr:Δεν με βοηθάτε, παιδιά, δεν με βοηθάτε... Έχω κάνει δώρο ταξίδι στο Άμστερνταμ, έχω κάνει πάρτυ-έκπληξη, έχω πάρει κάτι που το είχε αναφέρει πρίν πολύ καιρό, έχω κάνει δώρο μια μέρα σε spa όλα πληρωμένα... Θέλω κάτι ακόμα πιο πρωτότυπο...![]()
Πάρτης ένα τουμπερλέκι! Πρωτότυπο είναι!

Πέρα απο την πλάκα γιατί δεν τις κάνεις δώρο μια δωροεπιταγή με ένα καλό ποσό απο το αγαπημένο της κατάστημα?
Και θα διαλέξει κάτι που της αρέσει και δεν θα έχεις και το άγχος!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

εσώρουχα?
cds με νόημα?
dooo
Διακεκριμένο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό είναι να της φτιάξεις κάτι με τα χέρια σου(αν έχεις φαντασία και καλλιτεχνική φλέβα και είστε μαζί και αρκετό κερό κάτι καλό που μου έχουν κάνει εμένα ήταν ένα λεύκωμα εικονογραφημένο με κοινές μας φώτο, με διαλόγους και σχόλια άλλοτε χιουμοριστικά άλλοτε 'συγκινητικά' που περιέγραφε τη γνωριμία μας και την πορεία της σχέσης ,ολάκερο φτιαγμένο με τα χέρια του

Αρχική Δημοσίευση από plain:Εγώ λέω φέτος να μην το θυμηθείς κανΕκεί να δεις έκπληξη η μανταμ
![]()
Κάτι που μου ήρθε τώρα στο μυαλό είναι να της φτιάξεις κάτι με τα χέρια σου(αν έχεις φαντασία και καλλιτεχνική φλέβα και είστε μαζί και αρκετό κερό κάτι καλό που μου έχουν κάνει εμένα ήταν ένα λεύκωμα εικονογραφημένο με κοινές μας φώτο, με διαλόγους και σχόλια άλλοτε χιουμοριστικά άλλοτε 'συγκινητικά' που περιέγραφε τη γνωριμία μας και την πορεία της σχέσης ,ολάκερο φτιαγμένο με τα χέρια τουΏραίο δώρο,και δείχνει και ότι αφιέρωσε και πολύ χρόνο και μεράκι να το φτιάξει ο άλλος . Και προτώτυπο κιόλας,δεν μπορεί να το αγοράσει από πουθενά
.Αλλά αυτό μάλλον κολάει περισσότερο σε επέτειο
)
To ειχα κανει καποτε...

Ειχε ξετρελαθει...τοτε...
Απο δωρα εχω να σου προτεινω παρα πολλα...
Τωρα πρωτοτυπα ή οχι ειναι αλλουνου παπα τροπαριο.
Πρωσωπικα εχω κανει διαφορα...
Κοσμηματα, ρολοι, ρουχα,εσωρουχα,δειπνο...
Το παραπανω ειναι οντως προτωτυπο αλλα γνωμη μου ειναι οτι ταιριαζει σε επετειο περισσοτερο οπως ειπε σωστα το plainaki...

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:To ειχα κανει καποτε...![]()
Ειχε ξετρελαθει...τοτε...
ETΣΙ

χρησιμεύει και σαν προσάναμμα στο τζάκι τις κρύες νύχτες μετά το χωρισμό

π.σ.Προσαρμοσμένο σε γενέθλια...ίσως μια εικονογραφημένη ημιβιογραφία της ?

Όπως λέω: Είναι ένα δώρο από εμένα, ΠΡΟΣ εσένα, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!!!

Απλως εγραψα το τι εχ παρει εγω...(μιλωντας παντα για κοπελα οχι για φιλη)
Τωρα για το αν θα το θυμαται για παντα ή οχι (οτι δωρο και να ειναι αυτο) εξαρταται και απο το ατομο.

Προσωπικα π.χ. θυμαμαι οτι μου εχουν παρει.
Αλλοι παλι οχι.
Καθε δωρο ειναι ξεχωριστο, αναλογα ποιος στο κανει.
Λοιπον στο θεμα μας τωρα, αλλη ιδεα ειναι να βρεις κανα δυο ατομα που να παιζουν οργαγνα και να της κανεις εορταστικη-κανταδα.
Ειδικα αν ειναι και γυφτοι θα ειναι μεγαλυτερο το τζερτζελο μιας και ειναι πολυ κεφατα ατομα και σε κατι τετοια ειναι μανουλες!
Δεν το εχω κανει, αλλ το εχει κανει γνωστος μου.

Ακομα κατι αλλο που ειχα κανει, ειναι που της ειχα παρει ενα δωρο, ειχα γραψει ενα ποιηματακι και εκει που καθομασταν σε μια καφετερεια παω σε ενα κοριτσακι που καθοταν με την μαμα του και της δινω το δωρο με το χαρτακι και της λεω να παει στην κοπελα μου (της ειπα να ερθει εκει που θα καθισω) και να της δωσει το δωρο λεγοντας της "Ο Μαριος σε αγαπαει παρα πολυ!"

Ειχε φαση σαν κινηση ασχετα το τι δωρο της εκανα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.