Iratus Δραστήριο μέλος Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος. Έχει γράψει 418 μηνύματα. 21 Ιουλίου 2012 στις 20:18 Ο Iratus έγραψε: #141 21-07-12 20:18 Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikstifler Νεοφερμένο μέλος Ο nikstifler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 07:41 Ο nikstifler: #142 23-07-12 07:41 Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 10:27 Η Deutsch... Lover: #143 23-07-12 10:27 εγω μαλλον σε καμια τετοια παραλια θα παω εδω περα....: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 09:31 Ο ἅλς έγραψε: #144 24-07-12 09:31 Παραλία με τόσο κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:25 Η Deutsch... Lover: #145 24-07-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μύκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikstifler Νεοφερμένο μέλος Ο nikstifler αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 07:41 Ο nikstifler: #142 23-07-12 07:41 Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 10:27 Η Deutsch... Lover: #143 23-07-12 10:27 εγω μαλλον σε καμια τετοια παραλια θα παω εδω περα....: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 09:31 Ο ἅλς έγραψε: #144 24-07-12 09:31 Παραλία με τόσο κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:25 Η Deutsch... Lover: #145 24-07-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2012 στις 10:27 Η Deutsch... Lover: #143 23-07-12 10:27 εγω μαλλον σε καμια τετοια παραλια θα παω εδω περα....: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 09:31 Ο ἅλς έγραψε: #144 24-07-12 09:31 Παραλία με τόσο κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:25 Η Deutsch... Lover: #145 24-07-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω μαλλον σε καμια τετοια παραλια θα παω εδω περα....: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 09:31 Ο ἅλς έγραψε: #144 24-07-12 09:31 Παραλία με τόσο κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:25 Η Deutsch... Lover: #145 24-07-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραλία με τόσο κόσμο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:25 Η Deutsch... Lover: #145 24-07-12 10:25 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Παραλία με τόσο κόσμο; Click για ανάπτυξη... ασε τον κοσμο! Την παραλια την βλεπεις; Εχει καμια τετοια στην ελλαδα που εχουμε ολο τελειες "μπλε" παραλιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 10:51 Ο nikosxdxd: #146 24-07-12 10:51 Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikstifler: Ποιοί πάνε ΠΑΡΟ 27/07 και μετά???? Εγώ πάω πάντως χεχε! Click για ανάπτυξη... Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:23 Η KeepOnDreaming: #147 24-07-12 11:23 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Eγω πηγα παρο 12-17 Ιουλιου, και περασα τελεια! Ο,τι λεπτομερεια θες για το νησι πες μου Click για ανάπτυξη... ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:29 Ο nikosxdxd: #148 24-07-12 11:29 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: ΕΛΑ ΡΕ !! ΠΑΡΙΑΝΗ ΕΙΜΑΙ !! Δεν μου το λεγες να σε ξεναγουσα Click για ανάπτυξη... οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:33 Η KeepOnDreaming: #149 24-07-12 11:33 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: οχι ρε, πλακα κανεις! Νταξει τα βρηκα τα κατατοπια πολυ ευκολα, στη Ναουσα που ημουν τουλαχιστον.. πηγα στα πολυ κλασικα Barbarossa, Insomnia, W, Vareladiko, Punda beach, Santa Maria Click για ανάπτυξη... Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:45 Ο nikosxdxd: #150 24-07-12 11:45 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Εντάξει , πήγες σε αυτά που πηγαίνουν ολοι ! ε , σε ό,τι δεν πήγες δεν εχασες και τίποτα Ευχομαι να περασες όμορφα... Πφφφφ και παίζει και να σε ειδα στη δουλειά , λεει .. (Φανταζεσαι ; :Ρ ) Εγώ Παροικια μένω.. Click για ανάπτυξη... Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:48 Η Deutsch... Lover: #151 24-07-12 11:48 πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:51 Ο nikosxdxd: #152 24-07-12 11:51 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: πωωωω μην λετε Λευκαδα, Παρο κλπ κλπ κλπ........ Γιατι ουτε με το καλαμακι δεν τα βλεπω... Click για ανάπτυξη... Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η Deutsch... Lover: #153 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Κοιτα βλεπω οτι εισαι 12 χρονων, Παρο δε θα σου συνεστηνα Click για ανάπτυξη... γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:52 Η KeepOnDreaming: #154 24-07-12 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Που δουλευεις? πιθανο γιατι ειμαι λιγο πιο κοινωνικος απ οτι πρεπει..αμα πιω κιολας η κατασταση δε παλευεται. Παροικια δεν πολυπηγα μου φανηκε πολυ μπουρδ**λο σε σχεση με τη Ναουσα.. Click για ανάπτυξη... Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 11:54 Η KeepOnDreaming: #155 24-07-12 11:54 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: γενικα μιλαω...μην μιλατε για ολα αυτα τα νησια.... Εγω τι να σας προτηνω μια τετοια παραλια σαν εκεινη που εχω βαλει πιο πανω; εδω ολες τετοιες ειναι! Click για ανάπτυξη... Καλά , κόψε κάτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:04 Ο nikosxdxd: #156 24-07-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Ε , στη Ναουσα ειναι ολα πιο μαζεμενα .. Λογικό.. (οσον αφορα και τη διασκεδαση , το ιδιο) Το καθε μερος εχει τα δικά του.. Σε ένα μαγαζι παραλιακό στη Παροικιααμφιβάλλω, γιατι δουλευω εκει 14:00-19:00.. Δεν νομιζω να αλονιζεις τετοιες ωρες εσυ εξω... Πιο αργά αν κρινω απο τα στεκια σου Click για ανάπτυξη... Bασικα ολη μερα ημουν στην πισινα του ξενοδοχειου η σε καποια θαλασσα, και η βραδυνη εξοδος ξεκινουσε 2 το βραδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:06 Η Deutsch... Lover: #157 24-07-12 12:06 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: Καλά , κόψε κάτι... Click για ανάπτυξη... τι να κοψω και τι να αφησω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KeepOnDreaming Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 246 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:28 Η KeepOnDreaming: #158 24-07-12 12:28 Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sweetymt: τι να κοψω και τι να αφησω; Click για ανάπτυξη... τίποτα αστο να παει .. αστο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 12:33 Η Deutsch... Lover: #159 24-07-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από KeepOnDreaming: τίποτα αστο να παει .. αστο... Click για ανάπτυξη... τετοια γκαντεμια... Σημερα εμαθα κατι που με εκανε ΤΟΣΟ χαρουμενη και εγω δεν θα ειμαι εκει να το δω με τα ματια μου... δεν θα ειμαι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2012 στις 13:26 Ο Mr. Crowley: #160 24-07-12 13:26 Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χτες το βράδυ γύρισα απ'τη Χαλκιδική,πρώτο πόδι,είχα πάει Χανιώτη. Την Παρασκευή πάω Χανιά for a week. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.