simosgl3 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Ουντάμπα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 382 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:22 Ο simosgl3 έγραψε: #181 17-08-12 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Back again,από Χίο this time Click για ανάπτυξη... Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:26 Η Limoncello: #182 17-08-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Back again,από Χίο this time Click για ανάπτυξη... Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:31 Ο Mr. Crowley: #183 17-08-12 18:31 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Click για ανάπτυξη... Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:33 Η Limoncello: #184 17-08-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Ο Mr. Crowley: #185 17-08-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Back again,από Χίο this time Click για ανάπτυξη... Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:26 Η Limoncello: #182 17-08-12 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Back again,από Χίο this time Click για ανάπτυξη... Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:31 Ο Mr. Crowley: #183 17-08-12 18:31 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Click για ανάπτυξη... Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:33 Η Limoncello: #184 17-08-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Ο Mr. Crowley: #185 17-08-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Back again,από Χίο this time Click για ανάπτυξη... Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:31 Ο Mr. Crowley: #183 17-08-12 18:31 Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Click για ανάπτυξη... Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:33 Η Limoncello: #184 17-08-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Ο Mr. Crowley: #185 17-08-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από simosgl3: Πες μας το μυστικο για τσαμπε διακοπες ή παραδεξου οτι σε χρηματοδοτουν αδρα Click για ανάπτυξη... Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χίο?Καλά ρε τι ήρθες να κάνεις Χίο? Κι εγώ αυτό σκέφτηκα.Μαζεύω τόσο καιρό για διακοπές Click για ανάπτυξη... Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 18:33 Η Limoncello: #184 17-08-12 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Ο Mr. Crowley: #185 17-08-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Με φιλοξενούν,δεν έχω πληρώσει φράγκο για διαμονή. Με κάλεσε ένας συμφοιτητής μου,Χιώτης Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 19:05 Ο Mr. Crowley: #185 17-08-12 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:03 Η Limoncello: #186 17-08-12 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εquilibria Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Equilibrium αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 226 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:07 Ο Εquilibria: #187 17-08-12 20:07 Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήλος και Ζάκυνθος δεν παίζονται στις παραλίες....οι καλύτερες(ή αν θέλετε από τις καλύτερες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 17 Αυγούστου 2012 στις 20:09 Η Limoncello: #188 17-08-12 20:09 Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λευκάδα ρε,Λευκάδα! Και Χαλκιδική(2ο πόδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 12:13 Ο ἅλς έγραψε: #189 18-08-12 12:13 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 18 Αυγούστου 2012 Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ναι,ισχύει!Τα Μαύρα Βόλια είναι η πιο ωραία παραλία!Και Αγία Δύναμη,Ελίντα είναι ωραία! 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Είναι Αλλά πάρα πολύ όμορφο νησί!Με πολλά όμορφα μέρη (Ανάβατος-Μεστά-Πυργί-Νέα Μονή),και υπέροχες παραλίες (Μαύρα Βόλια,Τραχήλι)! Click για ανάπτυξη... Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Αυτά είναι!Άντε να γνωρίσουμε και μεις για τσάμπα διακοπές Παραδέξου οτι είναι από τα πιο νεκρά νησιά για καλοκαίρι! Click για ανάπτυξη... Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:19 Ο Mr. Crowley: #190 18-08-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Κρίμα που δεν πήγες Βολισσό (και στις παραλίες της)! Next time Click για ανάπτυξη... Ναι,το λέγαμε να πάμε,αλλά δεν προλάβαμε! Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ε,συγκριτικά με τις Κυκλάδες π.χ. ή την Κρήτη,δεν έχει κόσμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:27 Η Θάλεια έγραψε: #191 18-08-12 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: 'Ολα τα ξέρεις Θάλεια Έχουμε Click για ανάπτυξη... Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:39 Η Limoncello: #192 18-08-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Όχι περισσότερο απ΄ άλλους! Φήμες που άρχισαν από την εκπομπή του Θοδωράκη...., μην χ.... Οι παραλίες της Χίου και ειδικά στη βορειοδυτική πλευρά προς το Αιγαίο ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! Click για ανάπτυξη... Κοίτα επειδή μένω στο νησί και επειδή το έχω ζήσει,η εκπομπή του Θεοδωράκη δεν έλεγε πολλά,τα βασικά ίσως.Και δεν ξέρω αν σε ποσότητα έχουμε πιο πολύ ή όχι,ξέρω όμως οτι κατέβαινες προκυμαία και υπήρχε ελεεινά εύκολη πρόσβαση.Γι'αυτό και έβλεπες παιδάκια 13 χρονών και πιο μικρά να είναι με το μπάφο στο χέρι. Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Αυτό πάλι από που προκύπτει; Για λίγο ήλθα φέτος (δυστυχώς) και πέρασα υπέροχα! Lim,άλλαξε παρέα!!!! Click για ανάπτυξη... Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Τι με πέρασες; Για καμιά γελοία; Ξέρω και για ένα κάμπινγκ (νομίζω ελεύθερο) που γίνεται χαμός. Click για ανάπτυξη... Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 13:54 Η Θάλεια έγραψε: #193 18-08-12 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Χαχα,φουλ ενημερωμένη! Που ρε συ?Μάλλον για Αγ.Μαρκέλλα λες αλλά αυτό διαρκεί 2-3 μέρες! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω. Θα σε γελάσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:45 Ο Mr. Crowley: #194 18-08-12 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Ρε συ για λίγο είναι καλά! Αλλά για να βγεις έχεις συγκεκριμένες επιλογές. Και πες μου τώρα από όλα τα μαγαζιά και τα μπαράκια ποιό είναι το διαφορετικό? 1?2? Δεν έχεις την ποικιλία που υπάρχουν αλλού!Δεν λέω οτι δεν μπορείς να περάσεις καλά αλλά σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω πάει είναι νεκρό.Θα ανοίξω εγώ δικό μου και θα αλλάξω τα δεδομένα του Chios by night Click για ανάπτυξη... Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 14:59 Η Limoncello: #195 18-08-12 14:59 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Εμένα το satva μ'άρεσε!Και ένα άλλο που είχε trash party την προηγούμενη Παρασκευή,αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε! Click για ανάπτυξη... Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:11 Ο Mr. Crowley: #196 18-08-12 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Central? Εεε,αλλά όλα στο ίδιο στυλ είναι.Την ίδια μουσική παίζουν.Μόνο εν πλω και φαίδρα έχει κάτι το διαφορετικό. Α,καίγονται οι περιοχές που πήγες Crowley. Click για ανάπτυξη... Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:21 Η Limoncello: #197 18-08-12 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Και Φαίδρα πήγαμε,αλλά δεν μ'άρεσε.Υπερβολικά χαλαρό Click για ανάπτυξη... Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:36 Ο Mr. Crowley: #198 18-08-12 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 97 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: American Economist fockos johnsala Paragontas7000 taketrance Wonderkid Ωρορα chester20080 rafaela11 Unboxholics Searching abyssiniancat Scandal thenutritionist alexis.patrinos Angelikaaa fmarulezkd Μήτσος10 Arianara S3 Nikoleta_Giann Τodoroki charmander tslef8 User2350 giannhs2001 camil hirasawayui johnietraf Ria99 ΘανάσοςG4 Libertus Εχέμυθη Unseen skygge azula Αλκης Κ. angies Johnny15 gwgw_5 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: Τι μέρα και τι ώρα πήγατε? Για πρωί είναι χάλια,βράδυ και Σάββατο είναι κομπλέ.Κάνουν και κοκτέιλ πάρτυ με 5 ευρώ το ένα.Μια χαρά! Click για ανάπτυξη... Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello Εκκολαπτόμενο μέλος Η Limoncello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 199 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 15:38 Η Limoncello: #199 18-08-12 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Σαββατόβραδο πήγαμε,και βαρεθήκαμε Click για ανάπτυξη... How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 18 Αυγούστου 2012 στις 16:59 Ο Mr. Crowley: #200 18-08-12 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Limoncello: How is this possible? Μετά πήγατε El divino ή κάτσατε μέχρι αργά εκεί? Click για ανάπτυξη... Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.