Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά πρώτα είχαμε πάει σε μια ρεμπέτικη βραδιά και μετά πήγαμε στη Φαίδρα!
Ε,τότε πήγες αργά.Μετά τη 1 όλος ο χιώτικος πληθυσμός είναι El divino!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς
Διάσημο μέλος

Limoncello : Περιμένω να ανοίξεις το δικό σου μαγαζάκι λοιπόν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Limoncello : Περιμένω να ανοίξεις το δικό σου μαγαζάκι λοιπόν. Προτιμώ από Μπέλλα Βίστα και μετά. Στο λιμάνι συνωστισμός..
Ρε,αν δεν ήταν μακριά θα το άνοιγα ή Μεστά ή προς Βροντάδο εκεί που είναι και το Καφεκούτι!
Αλλά τώρα θα συμφωνήσω!Θέλω ένα μπλουζ/τζαζ/ροκ μπαράκι αλλά έχω την εντύπωση οτι μόνο εγώ θα πηγαίνω!

ἅλς
Διάσημο μέλος

Ρε,αν δεν ήταν μακριά θα το άνοιγα ή Μεστά ή προς Βροντάδο εκεί που είναι και το Καφεκούτι!
Αλλά τώρα θα συμφωνήσω!Θέλω ένα μπλουζ/τζαζ/ροκ μπαράκι αλλά έχω την εντύπωση οτι μόνο εγώ θα πηγαίνω!![]()
Α, και Βροντάδο μ΄αρέσει!

Πότε ξεκινάς; Του χρόνου θα είναι έτοιμο;

Limoncello
Εκκολαπτόμενο μέλος

Α, και Βροντάδο μ΄αρέσει!Αλλά πυκνοκατοικημένος και θα έχεις πρόβλημα με τη μουσική......Οι χιώτες είναι δύσκολοι.... Μεστά μακριά από τη χώρα άρα λίγη πελατεία...
Πότε ξεκινάς; Του χρόνου θα είναι έτοιμο;![]()
Χαχα,είμαστε δύσκολοι δεν λες τίποτα!
Θες να σε κάνω συνιδιοκτήτη?Θα το φτιάχνουμε σιγά σιγά κάθε φορά που θα έρχεσαι στη Χίο

Guest 292010
Επισκέπτης

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Φισκάρδο?
Φισκάρδο δεν πέρασα (αν και έχω πάει παλιότερα),ήταν μακριά οπότε το κλάσαμε.
άντζυ
Δραστήριο μέλος

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
granita
Δραστήριο μέλος

κερκος
Εκκολαπτόμενο μέλος

νησι και με χαμηλες τιμες ειναι ενα και ειναι το καλυτερο. βεβαια αν ειστε και σεις νοτια ελλαδα δυσκολακι το βλεπω. με νυχτερινη ζωη, με ησυχια με φασαρια οπως το θελεις. ειναι απλα φανταστικο. ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ρε παιδια, το υπερτατο νησι. βεβαια αν πας και δε μηνεις στα καμπινγκ καλυτερα μην πας καθολουΚαλησπέρα! Πριν από κάποιες μέρες τελειώσαμε τις Πανελλαδικές και όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές...Αν και με την παρέα μου έχουμε κάνει κάποια μικρή έρευνα πάνω στο θέμα, δεν έχουμε βρει κάτι που να μας ενθουσίασε δεδομένου του ότι το μέρος πρέπει να συνδυάζει τη διασκέδαση με χαμηλές τιμές! (ψάχνουμε κυρίως για νησί τώρα το καλοκαιράκι
) Έχετε κάτι να προτείνετε?
φρι
Διάσημο μέλος

Καλησπέρα! Πριν από κάποιες μέρες τελειώσαμε τις Πανελλαδικές και όπως καταλαβαίνετε χρειαζόμαστε επειγόντως διακοπές...Αν και με την παρέα μου έχουμε κάνει κάποια μικρή έρευνα πάνω στο θέμα, δεν έχουμε βρει κάτι που να μας ενθουσίασε δεδομένου του ότι το μέρος πρέπει να συνδυάζει τη διασκέδαση με χαμηλές τιμές! (ψάχνουμε κυρίως για νησί τώρα το καλοκαιράκι
) Έχετε κάτι να προτείνετε?
θελέτε πολλή νυχτερινή ζωή ή πιο ήρεμα; π.χ νησιά του τύπου Μύκονος,Πάρος έχουν χάσει την ομορφιά τους από τα όλο και περισσότερα κλαμπ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 77 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- thenutritionist
- Μήτσος10
- Arianara S3
- Nikoleta_Giann
- Τodoroki
- Scandal
- charmander
- tslef8
- Ωρορα
- taketrance
- User2350
- Joji
- giannhs2001
- camil
- hirasawayui
- chester20080
- johnietraf
- Ria99
- ΘανάσοςG4
- Libertus
- Εχέμυθη
- Paragontas7000
- Unseen skygge
- fmarulezkd
- azula
- Αλκης Κ.
- American Economist
- angies
- Johnny15
- Unboxholics
- gwgw_5
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.