roseflower Νεοφερμένο μέλος Η roseflower αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 22:47 Η roseflower: #981 01-06-13 22:47 Πενηντα αποχρωσεις του γκρι.. Τριλογια. Απιστευτο βιβλιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 22:52 Ο Xaris SSSS: #982 01-06-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: λεει? Click για ανάπτυξη... με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 845212: #983 01-06-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Click για ανάπτυξη... Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο Xaris SSSS: #984 01-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Click για ανάπτυξη... σίγουρα αξίζει, δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Και ούτως ή άλλως δεν είναι πολύ ακριβό βιβλίο σε σχέση με άλλα που έχουν τις σελίδες του. Από την πολιτεία το βρίσκεις με 13Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η L0uk0umas: #985 03-06-13 11:24 Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πενηντα αποχρωσεις του γκρι.. Τριλογια. Απιστευτο βιβλιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 22:52 Ο Xaris SSSS: #982 01-06-13 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: λεει? Click για ανάπτυξη... με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 845212: #983 01-06-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Click για ανάπτυξη... Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο Xaris SSSS: #984 01-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Click για ανάπτυξη... σίγουρα αξίζει, δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Και ούτως ή άλλως δεν είναι πολύ ακριβό βιβλίο σε σχέση με άλλα που έχουν τις σελίδες του. Από την πολιτεία το βρίσκεις με 13Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η L0uk0umas: #985 03-06-13 11:24 Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: λεει? Click για ανάπτυξη... με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:06 Ο Guest 845212: #983 01-06-13 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Click για ανάπτυξη... Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο Xaris SSSS: #984 01-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Click για ανάπτυξη... σίγουρα αξίζει, δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Και ούτως ή άλλως δεν είναι πολύ ακριβό βιβλίο σε σχέση με άλλα που έχουν τις σελίδες του. Από την πολιτεία το βρίσκεις με 13Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η L0uk0umas: #985 03-06-13 11:24 Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: με τα χίλια, αρκεί πρώτα να διαβάσεις το πρώτο ή να δεις την ταινία από το πρώτο για να έχεις μια ιδέα Click για ανάπτυξη... Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 23:12 Ο Xaris SSSS: #984 01-06-13 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Click για ανάπτυξη... σίγουρα αξίζει, δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Και ούτως ή άλλως δεν είναι πολύ ακριβό βιβλίο σε σχέση με άλλα που έχουν τις σελίδες του. Από την πολιτεία το βρίσκεις με 13Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η L0uk0umas: #985 03-06-13 11:24 Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dimitris_Väinämöinen: Εχω δει τις ταινιες βασικα και το σκεφτομουν αν αξιζει να το παρω... Click για ανάπτυξη... σίγουρα αξίζει, δεν βαριέσαι ούτε στιγμή. Και ούτως ή άλλως δεν είναι πολύ ακριβό βιβλίο σε σχέση με άλλα που έχουν τις σελίδες του. Από την πολιτεία το βρίσκεις με 13Ε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
L0uk0umas Δραστήριο μέλος Η L0uk0umas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 479 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2013 στις 11:24 Η L0uk0umas: #985 03-06-13 11:24 Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο ΙΟΣ του Scott Sigler Δυνατό θρίλερ επιστημονικής φαντασίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρίκος Νεοφερμένο μέλος Ο Αρίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 68 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:26 Ο Αρίκος έγραψε: #986 17-06-13 03:26 Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το κουρδιστό πορτοκάλι. "Αυτό που γυρεύαμε ήταν μια παλιά, καλή επίσκεψη-έκπληξη... με μπόλικη υπερβία." Ο δεκαπεντάχρονος Άλεξ απολαμβάνει τους βιασμούς, τα ναρκωτικά και την Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν. Ως αρχηγός μιας συμμορίας εφήβων, περιπλανιέται στους δρόμους ενός δυστοπικού μέλλοντος αναζητώντας φρικτές συγκινήσεις. Όταν ο Άλεξ συλλαμβάνεται και φυλακίζεται για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του, το Κράτος αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει... αλλά με ποιο κόστος; Το απαράμιλλο λογοτεχνικό επίτευγμα που ενέπνευσε την ομότιτλη ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού TIME με τα 100 κορυφαία μυθιστορήματα της αγγλικής γλώσσας που γράφτηκαν τον 20ό αιώνα. "Δεν ξέρω κανέναν άλλο συγγραφέα που να έχει καταφέρει τόσα με τη γλώσσα... το γεγονός ότι είναι επίσης ένα πολύ αστείο βιβλίο μπορεί να περάσει απαρατήρητο." ( William S. Burroughs) "Ένα εκπληκτικό μυθιστόρημα... μια άγρια σάτιρα της διαστρέβλωσης του ατομικού και συλλογικού νου." (New York Times) "Το βιβλίο του Anthony Burgess φαίνεται σαν ένα άγριο, σοκαριστικό χτύπημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι πολύ σπάνιο στη λογοτεχνία: ένα φιλοσοφικό μυθιστόρημα." (Time) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2013 στις 03:56 Η Dalian έγραψε: #987 17-06-13 03:56 need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
need I say more? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 13:48 Η Eileen έγραψε: #988 28-06-13 13:48 Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο παίκτης - Φ. Ντοστογιέφσκι ... Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι, ως ένα σημείο, στην απόφαση αυτή με οδήγησε ο εγωισμός μου: ήθελα να καταπλήξω τους θεατές με την τρελή τόλμη μου. Ωστόσο, θυμάμαι πολύ καλά - ω, τι παράξενο συναίσθημα! - ξαφνικά με είχε κυριεύσει μία τρομερή επιθυμία να ρισκάρω. Ίσως τα πολλά συναισθήματα όχι μόνο δε χορταίνουν την ψυχή, αλλά αντίθετα, την ερεθίζουν και ζητά καινούρια, όλο και περισσότερα, ώσπου να εξαντληθεί ολοκληρωτικά... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivian. Δραστήριο μέλος Η Vivian. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:14 Η Vivian. έγραψε: #989 28-06-13 15:14 Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα H_SIWPI_TOU_LIKOU.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 155 τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Σιωπή του Λύκου...Απλά υπέροχο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 15:31 Η τρελή φιλόσοφος: #990 28-06-13 15:31 παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 28 Ιουνίου 2013 στις 16:15 Η Eileen έγραψε: #991 28-06-13 16:15 Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: παιδιά,με έπιασε η έμπνευση και θέλω να αρχίσω ένα βιβλίο στα αγγλικά,έχετε να προτείνετε κάτι; έχω μια προτίμηση στα αστυνομικά-θρίλερ έχω πάρει το lower πριν δύο χρόνια αλλά ακούω τα αγγλικά σε ταινίες,μππορώ να δω χωρίς υπότιτλους και νταξ για 30 λέξεις που δεν ξέρω υπάρχει και το λεξικό Click για ανάπτυξη... Αφού σου αρέσουν τα αστυνομικά, μπορείς να ξεκινήσεις με Agatha Christie, Arthur Conan Doyle. Αυτό που θέλω να διαβάσω τελευταία και το πήρα στα αγγλικά είναι το The Casual Vacancy, της J.K Rowling. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 18:04 Η Nefeli Graf: #992 03-07-13 18:04 Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βιβλίο του Κράους είναι ο θρίαμβος της φυσικής ενάντια στο μεταφυσικό. Είναι η δόξα της γνώσης και της λογικής. Είναι η καταβαράθρωση του σκοταδισμού και του μύθου, Είναι ένα έργο βαθυστόχαστο Και συνάμα απλό. Με ύφος γλαφυρό, μας εξηγεί, μας εκπλήσσει και μας αφήνει μια φανερή αίσθηση αδιόρατης υπαρξιακής ικανοποίησης. Είναι μια πρωτοποριακή «ένεση» αναβίωσης σε έναν πανάρχαιο φιλοσοφικό και θεολογικό προβληματισμό. Το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε προβοκάρει εισάγοντας νέα στοιχεία στη διαμάχη σχετικά με την ύπαρξη του θεού, και κάθε στοιχείου δημιουργίας. «Ξεχάστε τον Ιησού...», δηλώνει ο Κράους, «... τα αστέρια πέθαναν για να μπορέσετε εσείς να γεννηθείτε». ... Ακόμη και ο τελευταίος άσος στο μανίκι των θεολόγων -το ερώτημα «γιατί το τίποτε και όχι το κάτι;»- συρρικνώνεται μπροστά στα μάτια μας, καθώς διαβάζουμε τούτες τις σελίδες. Αν το Περί της καταγωγής των ειδών ήταν το πιο θανάσιμο πλήγμα που κατάφερε η βιολογία στο υπερφυσικό, μπορούμε να εκλάβουμε το Ένα Σύμπαν από το Τίποτε ως το ισοδύναμο του στην κοσμολογία. Ο τίτλος σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει. Και αυτό που λέει είναι συγκλονιστικό. Ρήσαρντ Ντόκινς Μια θρυλική εξιστόρηση της σύγχρονης κοσμολογίας. Όπως αποδεικνύεται περίτρανα, τα πάντα στο Σύμπαν έχουν να κάνουν με το τίποτε -και τίποτε δεν έχει να κάνει με τον θεό. Ο θεός δεν είναι απαραίτητος - ή, στην καλύτερη περίπτωση, είναι περιττός. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2013 στις 22:18 Ο Βλα έγραψε: #993 03-07-13 22:18 Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαβάστε όλοι το "Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας" του Νίκου Δήμου. Πραγματικό αριστούργημα που αν και γράφτηκε την σκοταδιστική περίοδο της δικτατορίας πριν 40 χρόνια βλέπουμε σήμερα τη διαχρονικότητα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 24 Ιουλίου 2013 στις 16:41 Η Nefeli Graf: #994 24-07-13 16:41 Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάποια μυθιστορήματα σε ταξιδεύουν σε άλλες εποχές πραγματικά..Γεμάτο δράση και ζωή,έρωτα και διάφορα ιστορικά γεγονότα που μπλέκονται μεταξύ τους είναι αυτό το μυθιστόρημα. Σμύρνη 1922. Μια νεαρή κοπέλα, η Ηλέκτρα Μπακιρτζή, περιπλανιέται στα ερείπια της κατεστραμμένης πόλης αναζητώντας τα ορφανά παιδιά. Θα αγωνιστεί μόνη, θα επιβιώσει, και τελικά θα ιδρύσει το πρώτο ορφανοτροφείο του τόπου. Θα αγαπηθεί όσο κανένας άλλος από τους κατοίκους, που την αποκαλούν Αρχόντισσα της Σμύρνης. Αλλά όταν ο έρωτας θα μπει πρώτη φορά ορμητικά στη ζωή της, στο πρόσωπο του νεαρού Ελληνοαμερικάνου δημοσιογράφου Τζον Μάντοξ, όλα θα ανατραπούν μονομιάς. Σύντομα η Ηλέκτρα θα σταθεί απέναντι στο μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της: να χαρεί τον έρωτα ή να υποταχθεί στο καθήκον της απέναντι στις παιδικές φωνές που την καλούν πίσω στη Σμύρνη; Η Αρχόντισσα της Σμύρνης είναι η ιστορία μιας γυναίκας στο πρόσωπο της οποίας συγκρούεται παθιασμένα ο έρωτας με το καθήκον απέναντι στο συνάνθρωπο. Πηγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask Εκκολαπτόμενο μέλος Η vickydask αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 359 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2013 στις 19:28 Η vickydask: #995 30-08-13 19:28 (και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
(και μη σας τρομαξει το best seller) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:08 Η anna123 έγραψε: #996 03-09-13 16:08 Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2013 Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ σας προτείνω βιβλία του Αντώνη Σαμαράκη. Απλά φοβερός! Τα Ζητείται Ελπίς, Αρνούμαι και Το Διαβατήριο περιέχουν διηγήματα που διαβάζονται ευχάριστα και εξετάζουν θέματα όπως η ελευθερία, η δικαιοσύνη και οι ανθρώπινες σχέσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:16 Η Georgia394: #997 03-09-13 16:16 The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The Great Gatsby! Μαλλον το καλυτερο βιβλιο που εχω διαβασει! Το προτεινω ανεπιφυλακτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βλα Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 1.649 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Ο Βλα έγραψε: #998 03-09-13 17:12 Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Εριφύλη camil taketrance charmander chester20080 johnsala thenutritionist Scandal AggelikiGr Sotiris 12 Memetchi rafaela11 Sosstoss ROM32 Lampros9 Searching giorgos5002 giannhs2001 BatGuin Wonderkid bibliofagos touvlo A350 Ilikntas Soulgazer vas 78 Debugging_Daemon American Economist Paragontas7000 Lia 2006 Joji fourkaki physicscrazy iew Μήτσος10 angela_k hirasawayui Luludaki math2arch Phantomas phleidhs marww jj! New member Abiogenesis Shadowban Δροσουλίτης Πουπουλίνα tsiobieman lepipini User2350 J.Cameron bruh_234 movierebel Αρίκος Unboxholics Libertus Βιβλιο φαγος Eleanna7 desp1naa Αλκης Κ. SlimShady snowy flowersofDecember Viedo lizzy02 Ace of Spades Dora140303 fmarulezkd globglogabgalab eleniiib kopii Radrose το κοριτσι του μαη Thundergirl Αναστασία197 CiNeFiL Snoopy Doo User0 johnnyantony Akalyptos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ είναι το "Η ιστορία της τρέλας" του Μισέλ Φουκώ. Φοβερό βιβλίο, ένα "ρέκβιεμ" της τρέλας από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Ουσιαστικά δείχνει και μια άλλη πτυχή της παράνοιας, διαφορετική από την κοινότυπη που έχει διαμορφωθεί στις ανθρώπινες κοινωνίες της σημερνής, αλλά και παλαιότερης πραγματικότητας. Κυκλοφορεί σε άριστη μετάφραση από τις εκδόσεις: Ηριδανός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna123 Νεοφερμένο μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 104 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 04:11 Η anna123 έγραψε: #999 04-09-13 04:11 Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 48 49 50 51 52 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 Επόμενη First Προηγούμενη 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 50 από 63 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ένα βιβλίο που με ενθουσίασε ήταν το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" του Λέο Μπουσκάλια. Σχεδόν όλο το βιβλίο περιλαμβάνει αποσπάσματα διαλέξεων του συγγραφέα. Σας το προτείνω ως βιβλίο αυτοβελτίωσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞεφυσκωτοΤουρσι Νεοφερμένο μέλος Ο Τζορτζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:25 Ο ΞεφυσκωτοΤουρσι: #1.000 04-09-13 23:25 Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Σεπτεμβρίου 2013
Παιδιά εδώ θα ήθελα να λέμε τι βιβλία διαβάζουμε αυτή την εποχή και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιβλία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.