Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:Τριλογία από τον Λίαν Χερν:
1. η παγίδα των αηδονιών
2. με το γρασίδι στο προσκέφαλο
3. το λαμπρό φεγγάρι
erodia τελεια βιβλια ε? απ'οτι θυμαμαι καπου τα εχω αναφερει και εγω.. αν και νομιζω οτι ειναι γυναικα που τα εγραψε και οχι αντρας.. τεσπα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Έχω να προτείνω τα βιβλία του Dan Brown ''Ψηφιακό οχυρό'' και ''Αρκτικός κύκλος''. Όχι τόσο διάσημα όσο ο ''Κώδικας Da Vinci'', αλλά πραγματικά καταπληκτικά για τους λάτρεις της περιπέτειας, των εντάσεων και των δολοπλοκιών.![]()
Το ψηφιακό οχυρό είναι προβλέψιμο μέχρι ΑΗΔΙΑΣ

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Το ψηφιακό οχυρό είναι προβλέψιμο μέχρι ΑΗΔΙΑΣ![]()
Μου αρέσει να κρίνω ένα έργο συνολικά βλέποντας όλα τα στοιχεία του και όχι να στέκομαι σε κάτι και να το τραγικοποιώ. Πραγματικά πιστεύω ότι το έργο αξίζει να διαβαστεί από κάποιον που του αρέσουν οι ιστορίες για ''μεγάλα παιδιά''.

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ΟΚ με έπεισες!!!Αρχική Δημοσίευση από Crow_of_Darkness:Μου αρέσει να κρίνω ένα έργο συνολικά βλέποντας όλα τα στοιχεία του και όχι να στέκομαι σε κάτι και να το τραγικοποιώ. Πραγματικά πιστεύω ότι το έργο αξίζει να διαβαστεί από κάποιον που του αρέσουν οι ιστορίες για ''μεγάλα παιδιά''.![]()

είχα πάρει το βιβλίο το καλοκαίρι και πήγα να το ξεκινήσω αφού πρώτα είχα διαβάσει το Illuminati και τον κώδικα.... μετά απο μερικές σελίδες το παράτησα και έκλαψα τα 20 ευρά μου... δεν διαφαινόταν πουθενά κάποια ομοιότητα με τα προηγούμενα βιβλία του.... όχι στη θεματολογία τουλάχιστον (κάτι που έλπιζα και για αυτόν τον λόγο το είχα αγοράσει καπάκια απ το τέλος του δεύτερου βιβλίου χωρίς καν να κοιτάξω κάποια περίληψη στο οπισθόφιλο

Νομίζω λοιπόν ότι τώρα που είναι αργίες θα το ξαναπιάσω... ήδη το σκεφτόμουν απ την προηγούμενη φορά που το ανάφερες, σήμερα με έπεισες

Giovanna
Επιφανές μέλος

μαρεσε πολυ η τεχνη του πολεμου απο sun tsu. το εχει διαβασει κανεις?
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Maggie
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Darkly Noon
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Giovanna:δε μου αρεσε καθολου ο κωδικας da vinci. δε προκειται να ξαναδιαβασω ποτε τετοιες μπουρδες..
μαρεσε πολυ η τεχνη του πολεμου απο sun tsu. το εχει διαβασει κανεις?
Δεν θα διαφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε ο Κώδικας, ωστόσο υπάρχουν κι άλλοι συγγραφείς που γράφουν σε ανάλογο ύφος και μου αρέσουν περισσότερο. Κοντύτερα στο "αστυνομικό ιστορικό μυθιστόρημα" βρίσκεται ο Αρτούρο Πέρεθ Ρεβέρτε που έγινε γνωστός το 1988, όταν εξέδωσε τον "Δάσκαλο της ξιφασκίας", τον πρόσεξα όταν το 1996 διάβασα τον "Πίνακα της Φλάνδρας" για πρώτη φορά και τον κατέταξα λίγο αργότερα στους αγαπημένους μου συγγραφείς όταν διάβασα τη "Λέσχη «Δουμάς»" βιβλίο στο οποίο βασίστηκε αργότερα το σενάριο της ταινίας "Η ένατη πύλη"). Πρόσφατα διάβασα τον "Ναυτικό Χάρτη" του ιδίου και μου άρεσε εξίσου. Αν θέλεις ρίξε μιά ματιά.
Την Τέχνη του Πολέμου την έχω διαβάσει παλιότερα, αλλα είναι περισσότερο ένα σύνολο από αποφθέγματα -όπως ο "Ηγεμόνας" του Μακιαβέλι- παρά λογοτεχνία. Πάντως είναι κλασσικό και λέει μερικά πολύ σωστά και εφαρμόσιμα -στην δύσκολη σημερινή ζωή- πραγματάκια.
Maggie
Περιβόητο μέλος

E,όχι και το καλύτερο αλλά ωραίο είναιΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Axx ... δεν λεω ... καλο βιβλιο για αυτου του ειδους ... αλλα σιγουρα οχι το καλλιτερο του St. King ... Αν και τωρα τελευταια με ξενερωνει ο St. King

Darkly Noon
Νεοφερμένο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Darkly Noon
Νεοφερμένο μέλος

Πιστεύω ότι έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Καταρχήν το περίμενα πιό έντονο και πιό σκοτεινό σαν βιβλίο.Εισάγει τον αναγνώστη όντως στο χώρο της ψυχοθεραπείας μερικές φορές μάλιστα με λεπτομέρειες πάνω σε θεωριές που μου θύμισε τα φοιτητικά μου χρόνια.Όσο για την υπόθεση και τον τρόπο αφήγησης και περιγραφής όπως είπα δεν με ενθουσίασε.Αν και με second thoughts δεν είναι και κακό.Ίσως να δοκιμάσω να διαβάσω του ιδίου κάποιο άλλο..ίσως ο τρόπος γραφής τελικά να μ' αρέσει.Έχω αντιρρήσεις όσον αφορά τις συνεχείς ανατροπές και το αστυνομικό σασπενς..σε ένα σημείο μόνο μου εξήταρε την περιέργεια και την αγωνία να μάθω τι θα γίνει παρακάτω..σε όλο το υπολοιπο..απλά ήταν μια καλή παρέα κάποια απογεύματα.

ΥΓ:Σαν σασπένς και έτσι μου άρεσε το "Κώδικας Da Vinci"...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από FvR:..η γνώμη μου?Αν και δεν νομίζω να έχει ενδιαφέρον καθότι δεν είμαι καμία φανατική αναγνώστρια βιβλίων τεσπα..
Σε ΑΥΤΟ το φόρουμ ΟΛΩΝ οι γνώμες έχουν ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον!

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Μετά τις εξετάσεις θα το λιώσω!
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Ένα βιβλίο που προτείνω που τελείωσα προχτές είναι το "Επιστροφή στο Μέλλον" του Διαμαντή Φλωράκη που ανήκει στην δεκαλογία της "Υπαρξιακής Αναρχίας". Το βιβλίο ήταν πολύ έξυπνο και αρκετά εναλλακτικό.
Η ιστοσελίδα του συγγραφέα: https://users.forthnet.gr/ath/fd/
και το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσω (από τον ίδιο): https://www.e-book.gr/books/viewbook.php?id=19624
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 161 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- Paragontas7000
- johnsala
- Lia 2006
- ROM32
- A350
- Scandal
- rafaela11
- Kate1914
- giannhs2001
- taketrance
- Joji
- fourkaki
- Εριφύλη
- DimitraA.
- physicscrazy
- Reader
- AggelikiGr
- iew
- charmander
- chester20080
- touvlo
- Wonderkid
- giorgos5002
- Μήτσος10
- angela_k
- hirasawayui
- Hased Babis
- Memetchi
- camil
- Luludaki
- math2arch
- Phantomas
- phleidhs
- marww
- jj!
- New member
- Abiogenesis
- thenutritionist
- Shadowban
- Δροσουλίτης
- Sosstoss
- tsiobieman
- lepipini
- User2350
- J.Cameron
- bruh_234
- movierebel
- Αρίκος
- Unboxholics
- Libertus
- Βιβλιο φαγος
- Eleanna7
- desp1naa
- Αλκης Κ.
- SlimShady
- snowy
- flowersofDecember
- Viedo
- lizzy02
- Ace of Spades
- Theodora03
- fmarulezkd
- globglogabgalab
- eleniiib
- kopii
- Radrose
- το κοριτσι του μαη
- Thundergirl
- Αναστασία197
- CiNeFiL
- Snoopy Doo
- User0
- johnnyantony
- Akalyptos
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.