Προτείνετε ένα βιβλίο

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.021 μηνύματα.
Για καλοκαίρι προτείνω ανεπιφύλακτα Ρόζαμουντ Πίλτσερ, τί υπέροχα, απλά, γλυκά τρυφερά που γράφει! Όλα τα βιβλία της είναι ένα κι ένα. Το πιο γνωστό της, το Ψάχνοντας για κοχύλια, δε μου άρεσε πολύ. Προτιμώ τον Σεπτέμβρη και τον Γυρισμό. :thanku:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.531 μηνύματα.
Για καλοκαίρι προτείνω ανεπιφύλακτα Ρόζαμουντ Πίλτσερ, τί υπέροχα, απλά, γλυκά τρυφερά που γράφει! Όλα τα βιβλία της είναι ένα κι ένα. Το πιο γνωστό της, το Ψάχνοντας για κοχύλια, δε μου άρεσε πολύ. Προτιμώ τον Σεπτέμβρη και τον Γυρισμό. :thanku:
Με πας πίσω πολλά χρόνια! Τα έχω διαβάσει από τη μάνα μου που είχε ένα ράφι γεμάτο βιβλία της από τις εκδόσεις Ωκεανίδα παρακαλώ. Μου αρέσει πολύ το καρουσέλ 🎠. Καθόμουν έφηβος τοτε και τα διάβαζα και φτερούγιζε η καρδιά μου. :redface:

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα.
Με πας πίσω πολλά χρόνια! Τα έχω διαβάσει από τη μάνα μου που είχε ένα ράφι γεμάτο βιβλία της από τις εκδόσεις Ωκεανίδα παρακαλώ.
Κάπως έτσι;
17518244771608684461061813536326.jpg

bibliofagos

Νεοφερμένο μέλος

Ο bibliofagos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
Αιχμάλωτοι της Γεωγραφίας
Tim Marshall

Θεωρείται πολύ καλό βιβλίο στον τομέα της γεωπολιτικής/γεωστρατηγικής/ιστορίας

vanessa99

Δραστήριο μέλος

Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 587 μηνύματα.
Για όσους αγαπούν αστυνομική Λογοτεχνία✨
Ξεκίνησα πριν 2 εβδομάδες τον Chris Carter, και σήμερα έβαλα στο καλάθι το 4ο βιβλίο της σειράς του🥲🥹
Είναι από τους συγγραφείς, που γράφουν "απλά", αλλά με γνώσεις πάνω σε αυτά που γράφει. Τα βιβλία του είναι τα λεγόμενα page turner, με καλή ροή γεγονότων, που κρατούν σε αγωνία μέχρι το τέλος για να καταλάβεις ποιος είναι ο δολοφόνος.
*! Είναι αρκετά περιγραφικός με τα θύματα
Γενικά, από όσο έχω δει, είτε τον αγαπάς είτε όχι σαν συγγραφέα. Πάντως, αξίζει σίγουρα μια δοκιμή! ✨❤️ (το πρώτο βιβλίο της σειράς είναι ο δολοφόνος με το σημάδι του σταυρού)

yorkie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.700 μηνύματα.
IMG_0233.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια