Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αυτο το καλυτερο απλουστερο και τσαμπα..το εχω και εγω,,ολες τις θερμοκρασιες και ανεμιστηρακια τις δειχνει..Δε μπορώ να βρω προγραμματάκι για να βλέπω τη θερμοκρασία του επεξεργαστή μου .. (i5 είναι)
και αυτο απο την ιδια εταιρια εχει εξαιρετικα προγραμματα για οτι θελεις,,τα ψαχνω και εγω..
καλυτερα βαλε τις zip εκδοσεις,,που δεν θελουν καν εγκατασταση,ξεκινανε πιο γρηγορα και ειναι ελαφρυτερες..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

GCstar is a free open source application for managing your collections. Detailed information on each item can be automatically retrieved from the internet and you can store additional data, such as the location or who you've lent it to. You may also search and filter your collection by many criteria.
moxa15
Διάσημο μέλος

κυριως για το ανεβασμα pdf αρχειων και ενδεχομένως και ορισμενος .mp3
θα επιθυμουσα το ονομα να ειναι μικρο(της ιστοσελιδας που θα φτιαξω)
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

ψαχνω καποιο προγραμμα(κατα προτιμηση δωρεαν-freeware) για την κατασκευη μια ιστοσελιδας
κυριως για το ανεβασμα pdf αρχειων και ενδεχομένως και ορισμενος .mp3
προγραμμα κατασκευης ιστοσελιδες = notepad και γλωσσες σημανσης (php,css,html)

αντε και εναν σερβερ για να το χοσταρεις πχ open ssh
οκ σοβαρα τωρα για κατασκευη ιστοσελιδων αν θες καποιο προγραμμα προτεινω το bluefish editon https://www.bennewitz.com/bluefish/stable/
το οποιο κανει την δουλεια σου αρκετα πιο ευκολη απο οτι θα την εκανες χειροκινητη
moxa15
Διάσημο μέλος

οκ σοβαρα τωρα για κατασκευη ιστοσελιδων αν θες καποιο προγραμμα προτεινω το bluefish editon https://www.bennewitz.com/bluefish/stable/
το οποιο κανει την δουλεια σου αρκετα πιο ευκολη απο οτι θα την εκανες χειροκινητη
1.ευχαριστω
2.το site που μου εστειλες τι να το κανω;;;να κατεβασω καποιο αρχειο απο εκει;;;δεν καταλαβα soz....

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

1.ευχαριστω
2.το site που μου εστειλες τι να το κανω;;;να κατεβασω καποιο αρχειο απο εκει;;;δεν καταλαβα soz....![]()
dont worry ειναι για να κατεβασεις το προγραμμα πας binaries ->win32->setup .exe( το 1)

moxa15
Διάσημο μέλος

dont worry ειναι για να κατεβασεις το προγραμμα πας binaries ->win32->setup .exe( το 1)![]()
οκ οκ thanx φιλε επειδη εμεινα μλκς λεω και εγω,κατι δεν καταλαβα....

Fenia:)
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Είναι ένας free instant messenger που έχει και email notifications και social networking! 8) Με απλά λόγια, έχεις μαζί και yahoo messenger και windows live messenger και facebook (και άλλα πολλά) μαζί.
Αισθητικά είναι πραγματικά ωραίος, από "βάρος" μνήμης περίπου 64Κ (σε Windows XP) όσο δηλαδή ένας άλλος messenger μόνος του. Η λειτουργικότητά του σκίζει. Εκτός από το ότι βλέπεις όλα τα καινούργια ποστ του facebook στην γραμμή εργασιών σου, κάθε φορά που έρχεται email, μπορείς να δεις σε popup τον τίτλο του και έχει επιλογές: Delete, Mark as Read, Report Spam. Αν έρθει καινούργιο email και δεν έχεις δει το popup, δεν σε πειράζει καθόλου αφού έχει μετρητή πάνω στο εικονίδιο που τα μετράει. Π.χ. βλέπω αυτή τη στιγμή ότι έχουν μπει 3 καινούργια ποστ στο facebook και δεν χρειάζεται καν να το ανοίξω. Εστιάζω στο αντίστοιχο εικονίδιο της γραμμής εργασιών, κάνω μια φορά κλικ και μου βγάζει μία λίστα δεξιά στην οθόνη με όλα τα post, με τον τίτλο, σύντομο κείμενο, το εικονάκι του και επιλογή Like!
Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Απλά, τα σπάει!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

cr 7
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

g1wrg0s
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

apt-get install vimΜπορει να μου προτεινει καποιος ενα editor για εγγραφη κωδικα ,και πιο συγκεκριμενα C; Εχω Ubuntu και χρησιμοποιω Kwrite ..Υπαρχει καποιος πιο προσητος για γραφη κωδικα;

Εγώ τον vim χρησιμοποιώ. Είναι λίγο περίεργος στο να τον μάθεις (όχι τόσο όσο ο emacs!) αλλά με βολεύει αρκετά. Είναι απ' τα πρώτα προγράμματα που βάζεις σε μία διανομή.
Try it out.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αν ο VIM σου φαίνεται δύσκολος δοκίμασε το άλλο άκρο. Notepad++, το πλεονέκτημα του είναι ότι είναι απλός, για απλός είναι πολύ καλός.Μπορει να μου προτεινει καποιος ενα editor για εγγραφη κωδικα ,και πιο συγκεκριμενα C; Εχω Ubuntu και χρησιμοποιω Kwrite ..Υπαρχει καποιος πιο προσητος για γραφη κωδικα;
Άγγελος
Επιφανές μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.