discnick
Νεοφερμένο μέλος

Μπορείτε να δείτε ή να δοκιμάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω Ovi Store: Foodland
Για περισσότερες πληροφορίες στο web site : Ideal apps .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Incendioo
Νεοφερμένο μέλος

να μην είναι trial! Έχετε τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Προσωπικά με βολεύει πολύ στην διόρθωση ορίζοντα, και σε απλή επεξεργασία είναι απλό, εύκολο και πολύ πρακτικό.
Αν το χρησιμοποιήσεις, φτιάξε όμως να φαίνονται τα κρυφά αρχεία, γιατί σώζει τα πρωτότυπα σε έναν κρυφό φάκελο και γεμίζει έτσι τον χώρο του δίσκου.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Ξέρετε ποια άλλα προγράμματα κάνουν παρόμοια ή όμοια δουλειά με το Adobe Flash?
Noisette
Περιβόητο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Noisette
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alessandra
Διάσημο μέλος

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορέσω να κάνω συρραφή μουσικών κομματιών από το youtube- έτσι ώστε να τα αποθηκεύσω στον υπολογιστή μου και να παίζουν συνεχόμενα, το ένα μετά το άλλο; Ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alessandra
Διάσημο μέλος

Εκεί, όμως, δε γράφει επίσης : "συνδεθείτε"; Χρειάζεται να έχω λογαριασμό στο youtube;
Σόρρυ, αλλά δεν γνωρίζω τη διαδικασία.. Επίσης, δεν ξέρω πώς να κάνω download τα κομμάτια από το youtube..

Άγγελος
Επιφανές μέλος

κατεβαζεις με αυτο για firefoxΕπίσης, δεν ξέρω πώς να κάνω download τα κομμάτια από το youtube.
απλουστατο.. και σταθερο,το εχω και εγω..

Εγώ κατεβάζω γράφοντας στο google ''youtube to mp3'' επιλέγω το 1ο αποτέλεσμα, δηλαδή https://www.video2mp3.net/ .Εννοείς εκεί που γράφει :"Προσθήκη σε...";
Εκεί, όμως, δε γράφει επίσης : "συνδεθείτε"; Χρειάζεται να έχω λογαριασμό στο youtube;
Σόρρυ, αλλά δεν γνωρίζω τη διαδικασία.. Επίσης, δεν ξέρω πώς να κάνω download τα κομμάτια από το youtube..Έχω μαύρα μεσάνυχτα, το ομολογώ... Κάπου το είχα ρωτήσει και μου είχαν πει τον τρόπο, πρέπει να το ψάξω... Αν έχεις την καλοσύνη, και αν γνωρίζεις, δώσε μου κάποιες λεπτομέρειες ακόμα. Σ' ευχαριστώ.
![]()
Τώρα πας στο youtube, βρίσκεις το κομμάτι και πατάς κάτω από το βιντεάκι ''Αποστολή''. Εκεί σου βγάζει μία διεύθυνση, κάνεις αντιγραφή και έπειτα πας στο λινκ που σου είπα και κάνεις επικόλληση. Try it!
Ναι, θέλει λογαριασμό, εύκολος είναι.

Heptamer
Δραστήριο μέλος

Επίσης, δεν ξέρω πώς να κάνω download τα κομμάτια από το youtube..Έχω μαύρα μεσάνυχτα, το ομολογώ... Κάπου το είχα ρωτήσει και μου είχαν πει τον τρόπο, πρέπει να το ψάξω... Αν έχεις την καλοσύνη, και αν γνωρίζεις, δώσε μου κάποιες λεπτομέρειες ακόμα. Σ' ευχαριστώ.
![]()
Υπαρχει ενα σαιτ που κανει αυτη τη δουλεια: κατεβαζει βιντεο απο το youtube και συγχρονως - εαν θελει κανεις - κανει και τη μετατροπη ειτε σε αλλη μορφη βιντεο,ειτε κανει extract τον ηχο.
Ειναι το www.filsh.net
Ειναι γερμανικο,αλλα δε δυσκολευεται κανεις να κανει δυο απλα βηματα (εισαγωγη του λινκ και επιλογη φορματ και τελος κλικ στο ετοιμο αρχειο για download).
Υπαρχουν ωστοσο και προγραμματα που κατεβαζουν βιντεο απο ολες σχεδον τις σελιδες που προσφερουν streaming video οπως το youtube
To καλυτερο - κατα την ταπεινη μου αποψη παντα - που ειναι σκυλι και κατεβαζει οποιοδηποτε βιντεο,απο οποιαδηποτε σελιδα,ειναι το Replay Media Catcher - https://www.applian.com/replay-media-catcher/demo.php
Ειναι must για οποιον θελει να κατεβαζει streaming video
Ειναι βεβαια εμπορικο....
Εχει και ενα αδερφακι,το Replay AV - https://www.applian.com/replay-av/
Επισης demo,ωστοσο δε χρειαζεται να το πληρωσει κανεις,αφου το μονο που χρειαζεται,ειναι το download url του οποιου βιντεο που βλεπει εκεινη τη στιγμη στην οθονη του - και αυτο το url το προγραμμα εμφανιζει,μολις αρχισει να παιζει το βιντεο.Αυτο το url αφου το παρει κανεις με ενα απλο κοπυπεηστ αρκει μετα να το βαλει σε εναν download manager ή να το εισαγει απευθειας σε browser,οποτε και με enter θα ενεργοποιηθει και το κατεβασμα του βιντεο.
Αν εχει κανεις αυτα τα δυο προγραμματακια στο πισι του,δε χρειαζεται τιποτε αλλο οσον αφορα youtube & Co.
Αλλη μια λυση ειναι η εγκατασταση του Free Studio Manager - https://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
ενος ελβετικου σουγια οσον αφορα καποιες βασικες λειτουργιες που αναζητα κανεις.
Ενα απο τα υποπρογραμματα του ειναι και το κατεβασμα απο youtube.
https://www.getpaint.net/Παιδιά...εχώ θέλω ένα free photoshoping programm σαν το gimp..αλλά όχι το gimp! xD΄
να μην είναι trial! Έχετε τίποτα?
Θα σε ικανοποιησει.
(εχει και ελληνικο μενου - απο τις ρυθμισεις)
Μήπως ξέρετε κάποιο πρόγραμμα για να μπορέσω να κατεβάσω βιβλία από το google, όπως αυτό ας πούμε?![]()
https://www.aboutonlinetips.com/google-books-downloader/
Alessandra
Διάσημο μέλος

Όταν θα κάνω download τα κομμάτια από το youtube, με έναν από τους τρόπους που μου καθυποδείξατε, το επόμενο βήμα μου θα είναι να προχωρήσω σε αυτό που είπες, Θεοδώρα; Να επιλέξω δηλαδή όλα τα κομμάτια και, με κάποια ρύθμιση, θα αναπαραχθούν από τον player; Απο εκεί και πέρα θα αναλάβει ο player τη συνέχεια, χωρίς να χρειαστώ κάποιο επιπλέον πρόγραμμα; Ευχαριστώ και πάλι.

Guest 986132
Επισκέπτης

Κάτι σαν την υπενθύμιση του κινητού.
Κρατάω κάποιες σημειώσεις σε αυτό του win 7 αλλά ξεχνιέμαι και το σβήνω.

Αν δεν υπάρχει, αφήστε με απλά να ονειρεύομαι.

Alessandra
Διάσημο μέλος

Να προσθέσω:
Το ίντερνετ είναι θαυμαστό. Επιθυμούσα να αγοράσω ένα επιστημονικό σύγγραμμα - το βρήκα, ψάχνοντας, σε μία ιντερνετική βιβλιοθήκη. Απίθανο..
Guest 986132
Επισκέπτης

Υπάρχει πρόγραμμα που να κρατάει σημειώσεις και να σε ειδοποιεί με κάποιον ήχο;
Κάτι σαν την υπενθύμιση του κινητού.
Κρατάω κάποιες σημειώσεις σε αυτό του win 7 αλλά ξεχνιέμαι και το σβήνω.
Αν δεν υπάρχει, αφήστε με απλά να ονειρεύομαι.![]()
https://www.essentialpim.com/

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ξέρετε κανένα πείτε μου.. ή αν είναι καμιά μικροεφαρμογή των windows 7 (όπως έχουν απο μόνο τους για το CPU)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.