lilith
Δραστήριο μέλος

Έχω ακούσει, αν δεν κάνω λάθος..., ότι υπάρχει κάποιο video club, στο οποίο γίνεσαι μέλος και σου φέρνουν,
όποιες ταινίες θέλεις να δεις, στο σπίτι...

Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω, ας μου πει, για να μπορέσω να το βρω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

σίγουρα υπάρχουν κι άλλα αλλά με γρήγορ googlάρισμα που έκανα αυτό βρήκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Γενικα με τα ντιβιντια σπιτι δεν τα παω καλα, ολο και κανα τηλεφωνο θα με κοψει, κανα σχολιο περαστικου συγκατοικου, δεεεν το ευχαριστιεμαι. Μονο για χαβαλεδοταινια με παρεα και τετοια το απολαμβανω.
erodia
Δραστήριο μέλος

Το προτιμώ γιατί:
1. μαζευόμαστε μόνο φίλοι
2. καπνίζουμε όποτε θέλουμε
3. μιλάμε όποτε θέλουμε
4. πίνουμε τα ποτάκια μας, τα μπιρονάκια μας
5. παραγγέλνουμε τις πίστες μας ή τα μεζεδάκια μας.
6. αν δεν μας αρέσει το έργο απλά το βγάζουμε και βάζουμε άλλο (δεν είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε να το δούμε γιατί λυπόμαστε τα χρήματα που δώσαμε)
7. γελάμε όποτε θέλουμε όσο θέλουμε και όπως θέλουμε
8. αναλύουμε την υπόθεση όποτε θέλουμε και άμα λάχει γυρνάμε και μια σκήνη πίσω για να δούμε ποιος έχει δίκιο!
....
Το καλοκαίρι ένα θερινό όμως θα το χτυπήσουμε!
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από erodia:7. γελάμε όποτε θέλουμε όσο θέλουμε και όπως θέλουμε
Καλα, εγω αυτο το κανω και στο σινεμα. Σιγα..
erodia
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil:Καλα, εγω αυτο το κανω και στο σινεμα. Σιγα..
Δεν αμφιβάλλω!
Κάποια στιγμή όμως, όταν είχαμε πάει να δούμε τον Τιτανικό .... Μας έιχε πιάσει νευρικό γέλιο γιατί κάποια στιγμή είχαμε συνειδητοποιήσει πως οι περισσότεροι γύρω μας κλαίγανε ... αλλά μιλάμε για νευρικό γέλιο, μετά δακρύων ... το πόσα σουτ, και το τί σιχτίρια ακούσαμε δεν μπορώ να σου περιγράψω!!!!
Demelene
Διάσημο μέλος

Αρε γέλιο!!!!Αρχική Δημοσίευση από erodia:Δεν αμφιβάλλω!
Κάποια στιγμή όμως, όταν είχαμε πάει να δούμε τον Τιτανικό .... Μας έιχε πιάσει νευρικό γέλιο γιατί κάποια στιγμή είχαμε συνειδητοποιήσει πως οι περισσότεροι γύρω μας κλαίγανε ... αλλά μιλάμε για νευρικό γέλιο, μετά δακρύων ... το πόσα σουτ, και το τί σιχτίρια ακούσαμε δεν μπορώ να σου περιγράψω!!!!
Το πιάσαμε το υπονοούμενο! Και εγώ μια από τα ίδια!Αρχική Δημοσίευση από giostau:Χαλαρά στο σπίτι με το DVD (ή όποιο άλλο μέσο τελοσπάντων)
Με βάση αυτό που είχες πειιιιιιιιιι.Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:όταν η ταινία έχει και το γνωρίζω από πριν πολλά οπτικά και ηχητικά εφέ, σαφώς και προτειμώ τον κινηματογράφο... ή αν ξέρω με σιγουριά ότι πρόκειται για μια καλή ταινία και δεν θα κλάψω τα 8 ευρώ του εισητηρίου, τα 5 του pop corn και τα 3 της coca cola!!!
όταν πρόκειται για άλλο είδος, χαλαρά ξαπλανάσκελα σπίτι και dvd με σπιτικό pop corn και coca cola απο τα ψιλικά της γειτονιάς![]()
Όλες οι ταινείες στο κινηματογράφο! Αλλά επειδή δεν είμαι Ωνάσης (κρίμα) στο κινηματογράφο πάμε στις ταινείες εφε,ήχο. Γενικά εκεί που ή αίθουσα κάνει την σημαντική διαφορά!
'Ομως να πεθάνουν οι Μ@@@ες με τα κινητά και επιτέλους έλεος με το χράτσα χρούτσα. VILLAGE DIE!!!
smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Βέβαια εντάξει μ'αρέσει και στο σινεμά αλλά όχι τόσο..............

underwater
Περιβόητο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

fandago
Διακεκριμένο μέλος

misslittledevil
Επιφανές μέλος

55 / 45

Κι έτσι που είναι ακριβό εκεί πάνω, πάω σπάνια..
Άρα αυτή τη στιγμή, σινεμά!!
Demelene
Διάσημο μέλος

Πάντως στο cinema υπάρχει ένα απίστευτα αρνητικό.
Το απίστευτο χράτσα χρούτσα και ο ήχος από καλαμάκια που ρουφάνε υγρά με αέρα με όλους τους πορωμένους με τα pop corn και τις Coca Coles.
crazy lover
Δραστήριο μέλος

smart
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν κ η μεγαλη οθονη ειναι κατι που σε μαγευει κ σε κανει να ζεις στην ταινια,προτιμω το σπιτι γιατι στην περιπτωση που η ταινια ειναι μαπα πιο ευκολα την σταματας κ την βαζεις στην ακρη.Στο σινεμα δεν λεει να φυγεις στη μεση..Ασε που σχολιαζεις ανετα...
Σιγά βρε crazy lover η μεγάλη οθόνη δε είναι κάτι που σε μαγευει κιόλας!!
Χαλάρωσε....Το οτι σε κάνει να ζεις τη ταινία ok αλλα οχι και να σε μαγέυει!!

crazy lover
Δραστήριο μέλος

Αποψη μου κ σε οποιον αρεσει!!Σιγά βρε crazy lover η μεγάλη οθόνη δε είναι κάτι που σε μαγευει κιόλας!!
Χαλάρωσε....Το οτι σε κάνει να ζεις τη ταινία ok αλλα οχι και να σε μαγέυει!!Τουλάχιστον εμένα προσωπικά δε με μαγευει!!!!
![]()
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

βλεπαμε σπιτι σινεμα τρωγαμε κ κινεζικο..το σταματουσαμε να παμε τουαλετα,να βαλουμε κοκα,να μιλησουμε στο κινητο κ βεβαια σχολιαζαμε κ γελουσαμε,κ βεβαια ΚΑΠΝΙΖΑΜΕ ΑΝΕΤΑ

Demelene
Διάσημο μέλος

Εξαιτίας των έντονων (+απόδοση εγκαταστασεων) θα έλεγα ότι ακριβώς γιαυτό πάω στο cinema για τις ταινίες που θεωρώ must .με την τιμη που θα πληρωναμε 5 ατομα για σινεμα...
βλεπαμε σπιτι σινεμα τρωγαμε κ κινεζικο..το σταματουσαμε να παμε τουαλετα,να βαλουμε κοκα,να μιλησουμε στο κινητο κ βεβαια σχολιαζαμε κ γελουσαμε,κ βεβαια ΚΑΠΝΙΖΑΜΕ ΑΝΕΤΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Βλέπω δεν έβαλες το τρώμε ποπ κορν και κάνουμε απίστευτο χρατσαχρούτσα. ίσως γιατί αυτό γίνεται υπάρχει και στο cinema και μάλιστα πολύ πιο άφθονο και έντονο από το σπίτι.
Δυστυχώς τα μοναδικές αίθουσες που απογορεύουν το φαγητό μέσα (Αττικόν και Απόλλων) δεν παίζουν τις ταινίες που θέλω. Πολύ δυστυχώς.
Επίσης για μένα υπάρχουν δύο κατηγορίες cineφίλ που λένε.ΟΚ υπάρχουν και αυτοί στην μέση αλλά συνήθως τείνουν προς την πρώτη.
Η πρώτη κατηγορία και μεγαλύτερη αποτελέιται από αυτούς που πάνε κινηματογράφο αντί για καφέ ή μπαράκι ή οτιδήποτε. Χαρακτηριστικό τους είναι ότι σκάνε στο multiplex και διαλέγουν εκεί τι θα δούνε από τις διαθέσιμες. Λογικό είναι αυτή η κατηγορία να την ενδιαφέρει περισσότερο το σύνολο μαζί με το χράτσα χρούτσα και τους ήχους από τα αναψυκτικά που τελειώνουν και να μην ξεχάσω και τα κινητά που δεν κλείνουν, γιατί που ξέρεις μπορεί γίνει κάτι πολύ σημαντικό ή απλά μπορεί να στεναχωρηθεί η σχέση που το είχαμε κλειστό και ανησύχησε. Και αν πάνε με συγκεκριμένο έργο υπόψη είναι σίγουρα γιατί είναι πολύ διαφημισμένο.
Η δεύτερη κατηγορία πάει στον κινηματογράφο για το έργο. Χαρακτηριστικό είναι ότι η ταινία και αίθουσα είναι επιλεγμένη πριν την προσέλευση στον κινηματογράφο και συνήθως τα εισητήρια αγορασμένα από προηγούμενη μέρα. Και αν για κάποιο λόγο οι θέσεις δεν είναι ικανοποιητικές απλά φαύγουν από το χώρο και δεν πάνε σε όποια άλλη ταινία κάτσει. Προσωπικά σε αυτή την κατηγορία ανήκω καθώς θεωρώ κοροιδία τα λεφτά που ζητάνε ειδικότερα από την στιγμή που έμαθα τι έγινε με το πολυδιαφημισμένο Dolby Digital.
Δεν κρίνω κάποια από τις δύο ομάδες αλλά η πρώτη ομάδα έχει αυξηθεί πολύ όταν πριν καμιά 10ετία όταν το προιόν ταινία αναβαθμίστηκε για τις σύγχρονες ανάγκες καταναλωτισμού της νεολάιας και περιλαμβάνει μενού από ποπκορν και αναψυκτικό σε ποσότητες ικανές να διαρκέσουν όσο η ταινία. Ευτυχώς μαζί με τα κακά ήρθαν όμως και τα καλά όπως ήταν η βελτίωση των συνθηκών (επιτέλουν το πόδια μου δεν περισσεύουν), βλέπω παρόλη το χτένισμα χέρι στη πρίζα της μπροστηνής μου και κυρίως ο ήχος είναι απολαυστικός αν και σε ορισμένες αίθουσες το έχουν παρακάνει στην ένταση.
Έτσι όπως έχει γίνει το σύστημα τίποτα καλό δεν έρχεται χωρίς το κακό που αποφέρει και τα απίστευτα έσοδα. Μην ξεχνάται ότι η αίθουσα βγάζει τρελά φράγκα από το ποπ κορν καθώς αυτό κοστίζει ακόμα λιγότερο και από τον καφέ που χρυσοπληρώνουμε έξω.
Σχετικά με την τιμή να επισημάνω ότι η ASOS έχει μια κάρτα που πρακτικά ανάγει το εισιτήριο σε 5.5€ αν η ταινίες είναι σε καθημερινή μέρα εκτός Παρασκευής.
Και σχετικά με τα κινητά απλά να πω άντε και με λάπτοπ ανοιχτό και το αντίστοιχο irc κανάλι online για realtime σχολιασμό και κανά (μου περνάς το ποπκόρν?).
Η απόλυτη εκδίκηση πάντως σε πολυδιαφημισμένο έργο ήταν το τέλος του πρώτου του άρχοντα που όσοι δεν ξέραν και ήταν οι πλειοψηφία δλδ απλά μείναν κάγκελο έτσι όπως τελείωσε και βρίζαν και θαύαν 10 χρόνια όπως και η αδερφή μου
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 15 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.