Ήδη τα έχουμε πει τα σημαντικά αρκετοί, αλλά επειδή βλέπω ότι θες να μιλησεις και σε καίει θα «προσθέσω» κάποια τελευταία πραγματάκια..
Οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε, όχι τα λόγια. Γενικά τα λόγια αναιρούνται και ξεχνιούνται γρήγορα. Γι αυτό να μην δίνεις βάση στο τι νομίζεις ότι σου δείχνει ή σου λέει ο οποιοσδήποτε(αν και η κοπέλια στην προκειμένη δεν σου χε υποσχεθεί και κάτι, αντιθέτως και οι πράξεις και τα λόγια της έδειχναν αυτό που σου πε «ότι δεν θέλει να το προσπαθήσει και γι αυτήν δεν βγάζει κάπου»).
Οι προθέσεις φαίνονται όχι μόνο από την απάντηση που θα πάρεις, αλλά και από τον τρόπο που θα την πάρεις. Άνθρωπος που ξεκάθαρα σε απορρίπτει, αλλά χωρίς να λέει το γιατί το κάνει είτε για να μην σε πληγώσει (θεωρεί ότι είναι καλύτερο το να σου πει ένα σκέτο «όχι» ) είτε γιατί νιώθει ότι δε σου χρωστάει εξηγήσεις. Το «όχι» παραμένει εκεί, όμως, και δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κάποιον να μας πει τον λόγο όσο και να τον πιέσουμε και να το θεωρούμε δίκαιο/τίμιο κτλ. Πρέπει να προχωράμε και χωρίς να μας δίνουν εξηγήσεις, να μένουμε στην οποια απάντηση και να την αποδεχόμαστε.
Σε μια άγνωστη κοπέλα που συστήθηκες σ ένα πάρκο και ανταλλάξατε φμπ και η οποια σου χε δώσει άπειρες αφορμές και πατήματα να δεις ότι είναι σκάρτη επένδυσες πολύ και την κυνήγησες άλλο τόσο (σε βαθμό ανησυχητικό θα έλεγα). Άρα, σκέψου ότι τις επόμενες φορές στα πρώτα σημάδια θα πρέπει να το χειρίζεσαι διαφορετικά, να θέτεις όρια, να αποστασιοποιείσαι κυρίως για τη δίκη σου αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό. Σίγουρα αν γνωρίσουμε κάποιον και τον θελουμε το μυαλό κολλάει, όμως σκέψου, ότι το πως φέρθηκε δείχνει ότι δεν είναι για σένα. Στην τελική δεν είχατε ξεκινήσει καν κάτι.
Δεν αρέσουμε σε όλους και δεν είμαστε η πρώτη τους επιλογή επισης. Αυτό σου στοιχίζει κυρίως, γι αυτό όλη την ώρα λες το «γιατί αν και είσαι ωραίος και της άρεσε αυτό μετά δεν εξελίχτηκε» και για το πως είναι ο αντίζηλος εμφανισιακά κτλ. Εδώ απλώς ρίξε τον εγωισμό σου και σκέψου πως αυτά που εσυ θεωρείς ότι έχεις καλύτερα από τον άλλον για την κοπέλια δεν είναι, αυτή επιλέγει. Σ αυτό να μη ψάχνεις το γιατί! Δεν υπάρχει πάντα ακριβής απάντηση το γιατί αυτός και όχι εγώ. Μείνε στο απλό ότι εν συνόλω ο άλλος είναι πιο πολύ ο τύπος της.Εμένα με τραβάνε άντρες πχ που στη φίλη μου είναι φουλ αδιάφοροι.
Δε σημαίνει ότι ο άλλος δεν αξίζει! Δε σημαίνει ότι είναι χειρότερος, ασχημότερος, πιο βαρετός ή το ο,τι. Απλώς τυχαίνει να ταιριάζει καλύτερα στα θέλω κάποιος άλλος.
Τα θέλω μιας γυναίκας να μην είναι το μετρό του αν αξίζεις ή όχι!
Οι όμορφες σχέσεις ξεκινάνε με σταράτα λόγια και αμοιβαιότητα. Δεν υπήρχε τίποτα από τα δυο!
Όταν υπάρξει όλα θα κυλάνε ομαλά χωρίς υπερβολικό τσουλημα για τα βασικά στην αρχή μιας γνωριμίας.
Τιπς για να ξεχαστείς (αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία στα των χωρισμών) : - οποια ασχολία σ αποσυμπιέζει και σε κάνει να ξεχνιέσαι (γυμναστική, διάβασμα, βόλτες, ταινία Κα)
- από ένα σημείο και έπειτα να σταματήσεις να μιλάς γι αυτό
- να τα βρεις με τον εαυτό σου και το πως ορίζεις την αξία σου
- να θυμάσαι ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος παρόλη την απογοήτευση σου και πως απλώς την επόμενη φορά όταν σου λέει κάποια «όχι» δεν βοηθα το να μην το αποδέχεσαι και να παρακαλάς και έτσι θα ξεκολλας πιο εύκολα
- να λες στον εαυτό σου τις στιγμές που δεν μπορείς να στρέψεις τη σκέψη σου αλλου, πως μ αυτή την κοπέλα δεν θα ταιριαζες έτσι κι αλλιώς
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: γίνεσαι το ίδιο μαλακας (και περισσότερο βασικά) με την κοπέλα που σε απέρριψε , αν βγαίνεις με κάποια άλλη (κάτι τέτοιο κατάλαβα) στην οποια δεν έχεις ξεκαθαρίσει πως δεν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμος, ώστε να μην ελπίζει. Μην κανεις ότι δε θες να σου κάνουν!
ΥΓ: οι πολλές σκέψεις και η υπερανάλυση, αν συμβαίνει για μέρες, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις, ψυχολογικές και σωματικές.
(στα της αυτοβελτίωσης σου, δες και το μήνυμα που σου χε γράψει ο Χάκερ- στο βάζω από κάτω)