Τσιγαρα σερτικα εννοουσα πως οταν θες καποιον πολυ οπως ισχυριζεται αυτος το σεξ στην αρχη ειναι καπως πιο ενθουσιωδες οπως αυτο που λεει η ζιλντα δλδ ποικιλια στασεων σε διαφορα μερη κτλπ δλδ δεν εχει υπαρξει ρουτινα... ιππολυτη ενδιαφερον ερωτημα κοιτα τα πρωινα μου εχει αναφερει για ορεξεις και οτι μπορει να ειναι ξερεις πως αλλα δυσκολο να ξερω πως ειναι οταν ειναι μονος του... nikos667 τον εχω ρωτησει για ολα αυτα περι αγωγης κοιτα δε προσεχει καθολου την διατροφη του λες να χει κανα διαβητη ξερω γω?? τωρα περι καταθλιψης τι να σου πω δεν εχω τετοια δειγματα αλλα τα σκεφτηκα και εγω αυτα που ειπες...επδ ανεφερες παιχνιδι το εχω δοκιμασει δεν βιαζομαι καθολου να παω στο ψητο το αντιθετο μαλιστα αλλα εκει ειναι που ζοριζεται καθως συνεχως εκει που του σηκωθει μπορει σε δευτερολεπτα να χαλαρωσει και φτου και απο την αρχη....
Το σημειο που αναφερει η Ιππολυτη ειναι παγιδα.Εαν μαζι σου δεν τα καταφερνει ειναι πιθανο να εχει επηρεασει την ψυχολογια του.Μην σου πω οτι ακομα και το morning wood μπορει να εχει επηρεαστει εαν εχει πεσει γενικα ψυχολογικα.
Κοιτα δεν πρεπει να αποκλισεις τιποτα.Για αρχη ας ξεκινησουμε με τα βασικα.Να κανει 30 λεπτα περπατημα minimum καθημερινα,εχει πολυ ευεργετικα αποτελεσματα για ολο τον οργανισμο.Επειτα φρουτα+χυμους,οχι με ζαχαρη ε,φυσικους.
Αυτα μπορει να μην βοηθησουν αμεσα αλλα σιγουρα θα του βελτιωσουν την γενικοτερη φυσικη κατασταση αρα και την ψυχολογια μεχρι ενα σημειο.Τωρα καλο θα ηταν να κανει και εξετασεις και να τις δει ενας γιατρος,να του δωσει τουλαχιστον το οκ οτι οργανικα ειναι μια χαρα.Διοτι εαν υπαρχει θα ακολουθησει σωστη αγωγη και το προβλημα θα λυθει.
Δεν ειναι αναγκη να εχει καταθλιψη,γενικοτερα να μην ειναι και πολυ στα καλυτερα του αρκει για να του καταστρεφεται η στυση.
Ενα σημαντικο σημειο στην ολη η υποθεση ειναι οτι σου ειπε οτι του εχει ξανασυμβει με αλλες.Ξερεις αυτα αφηνουν τραυματικες εμπειριες που σε ακολουθουν,διοτι ο αντρας γενικα παιρνει πολυ στα σοβαρα τον εαυτο του και βεβαια το πραγμα του.Αναλογα το ποσο φοβερο του φανηκε την πρωτη φορα ειναι φυσικο μετα να πηγε domino η διαδικασια και να τον ετρωγε το ερωτημα " τι και εαν δεν ξανα...".
Φαντασου το πεος ως ενα σφουγγαρι.Κατα την διεγερση ο εγκεφαλος δινει εντολη στα αγγεια να ανοιξουν ωστε να γεμισουν αυτα τα σημεια με αιμα.Προκειται δηλαδη για μια βαλβιδα.Τι συμβαινει με καθε βαλβιδα;Δινει κατευθυνση στη ροη του υγρου(αιματος).Το αγχος εκκρινει ουσιες οπως η αδρεναλινη που δινει ακριβως την αντιθετη εντολη στα αγγεια,να κλεισουν.
Στην κανονικη λειτουργια που δεν εχουμε αγχος,το αιμα κυλαει μεσα στα αγγεια(δοχεια) χωρις προβλημα και μολις γεμισει,οι βαλβιδες κλεινουν σαν ταπα τα αγγεια,οποτε υπαρχει σταθερη στυση.Ο λογος που δεν του κραταει ειναι οτι γινεται μια "μαχη" αναμεσα στη βαλβιδα που προσπαθει να φερει μεσα το αιμα και το αγχος που την εμποδιζει αφου κλεινει τα αγγεια και δεν περναει αιμα ικανο να διατηρησει τη στυση.Εχουμε δηλαδη βαλβιδα δυο κατευθυνσεων.
Τι γινεται οταν σε ενα δοχειο βγαζεις και βαζεις αιμα ταυτοχρονα ;Φυσικα δεν γεμιζει.
Στην καλυτερη η διεγερση και το αγχος να εξισωσουν το αιμα που μπαινει στα αγγεια με αυτο που βγαινει και να εχεις μια στυση σε ισορροπια η οποια ομως δεν ειναι αρκετα καλη.Οποτε μολις τελειωσει το ερεθισμα να χαλαρωνει.
Οποτε για να εχουμε ικανη στυση χρειαζεται να μπει η σωστη ποσοτητα αιματος μεσα χωρις να εμποδιζεται η λειτουργια της βαλβιδας και φυσικα να κλεισει η ταπα του ντεποζιτου ωστε να μην μπαινει αλλο(εε μην γινει μπαλονι ειπαμε) και να μην βγαινει αλλο αιμα(για να μην πεφτει).