Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Nero Express και ΔΕΝ είναι δωρεάν (λέμε τώρα)
Το κατέβασα απο τον internet και τελίκά με όλλα τα dvd/rw το service pack 2 των Windows έχει πρόβλημα. Τι να κάνω?
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Valder :Ειλικρινά εδω σηκώνω τα χέρια ψηλά!![]()
![]()
Τουλάχιστον ....

Το γελίο είναι ότι το κοίταξα και στην Microsoft και ούτε αυτοί δίνουν κάποια λήση!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ποίο είναι ακρίβως το πρόβλημα .....?Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Το κατέβασα απο τον internet και τελίκά με όλλα τα dvd/rw το service pack 2 των Windows έχει πρόβλημα. Τι να κάνω?
ποίο είναι το dvdrw?
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :Ποίο είναι ακρίβως το πρόβλημα .....?
ποίο είναι το dvdrw?
Ένα NEC έχω καταβάσει και το nero και το shrink και ενώ το dvd/rw δουλέυει κανονικά αντιγραφή δεν γίνετε. Κάτι έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με το service pack 2 στο site της Microsoft χωρίς να λέει λύση

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

ξερεις ποια εκδοση του nero έχεις ?Αρχική Δημοσίευση από yiannis :Ένα NEC έχω καταβάσει και το nero και το shrink και ενώ το dvd/rw δουλέυει κανονικά αντιγραφή δεν γίνετε. Κάτι έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με το service pack 2 στο site της Microsoft χωρίς να λέει λύσηΚαμία ιδέα?
Χμμμ παντως δεν μπορω να καταλαβω το λάθος. ... :/
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ αυτή έχω, με SP2 και NEC dvdrw και όλα δουλεύουν κανονικά...
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau :Δοκίμασε την έκδοση 6.6.χ.χ
Εγώ αυτή έχω, με SP2 και NEC dvdrw και όλα δουλεύουν κανονικά...
Το έκανα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση και δουλευει thanks

Exposed_Bone thanks για την βοήθεια!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.