Πρόγραμμα για dvd/rw

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 4.851 μηνύματα.
Πήρα dvd/rw ποιο πρόγραμμα μπορω να κατεβάσω και να έχω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nero Express και ΔΕΝ είναι δωρεάν (λέμε τώρα :P)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από Valder :
Nero Express και ΔΕΝ είναι δωρεάν (λέμε τώρα :P)

Το κατέβασα απο τον internet και τελίκά με όλλα τα dvd/rw το service pack 2 των Windows έχει πρόβλημα. Τι να κάνω?

Ειλικρινά εδω σηκώνω τα χέρια ψηλά! :( :worry:

Αρχική Δημοσίευση από Valder :
Ειλικρινά εδω σηκώνω τα χέρια ψηλά!  :( :worry:

Τουλάχιστον .... :( προσπάθησες .... :'( :'( :'(.... Δεν πειράζει .... Thanks! :bye:

Το γελίο είναι ότι το κοίταξα και στην Microsoft και ούτε αυτοί δίνουν κάποια λήση! :mad:

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :
Το κατέβασα απο τον internet και τελίκά με όλλα τα dvd/rw το service pack 2 των Windows έχει πρόβλημα. Τι να κάνω?
Ποίο είναι ακρίβως το πρόβλημα .....?
ποίο είναι το dvdrw?

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone :
Ποίο είναι ακρίβως το πρόβλημα .....?
ποίο είναι το dvdrw?

Ένα NEC έχω καταβάσει και το nero και το shrink και ενώ το dvd/rw δουλέυει κανονικά αντιγραφή δεν γίνετε. Κάτι έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με το service pack 2 στο site της Microsoft χωρίς να λέει λύση :( Καμία ιδέα?

Αρχική Δημοσίευση από yiannis :
Ένα NEC έχω καταβάσει και το nero και το shrink και ενώ το dvd/rw δουλέυει κανονικά αντιγραφή δεν γίνετε. Κάτι έλεγε ότι υπάρχει πρόβλημα με το service pack 2 στο site της Microsoft χωρίς να λέει λύση  :( Καμία ιδέα?
ξερεις ποια εκδοση του nero έχεις ?
Χμμμ παντως δεν μπορω να καταλαβω το λάθος. ... :/

Κατέβασα χθές το 6.015 βγάζει την εισαγωγική οθόνη και μερά πάπαλα! περιμένω 500 ώρες και δεν κάνει τίποτα.

Δοκίμασε την έκδοση 6.6.χ.χ
Εγώ αυτή έχω, με SP2 και NEC dvdrw και όλα δουλεύουν κανονικά...

Αρχική Δημοσίευση από giostau :
Δοκίμασε την έκδοση 6.6.χ.χ
Εγώ αυτή έχω, με SP2 και NEC dvdrw και όλα δουλεύουν κανονικά...

Το έκανα απεγκατάσταση και μετά εγκατάσταση και δουλευει thanks :thumbup:

Exposed_Bone thanks για την βοήθεια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back