Πρώτον, λέει εθελοντικά, και δεύτερον, είναι δάνειο προς το κράτος και όχι φόρος
Καμία σχέση με χαράτσι, που είδατε το παραμικρό κοινό σημείο δεν καταλαβαίνω.
Eθελοντικά για τους κάτω των 20.000Ε...
Το'βαλα και σε bold ότι
πάνω από το όριο μίλησε για υποχρεωτικά, δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να διαβάσουμε όλη την πρόταση?
Και ξαναρωτώ:
Δάνειο με αντάλλαγμα ομόλογα ελληνικού δημοσίου? Τα ίδια που κουρεύονται/μετατίθενται οι ημερομηνίες εξόφλησης/υποτιμούνται?
Ποιά είναι
στην πράξη η διαφορά από το να τα χάσεις τελείως? Στο όνομα??
Πες μου εσύ που βλέπεις τη διαφορά. Δεν σου επιτίθομαι, εγώ ΔΕΝ την βλέπω
στην πράξη, ας μου την υποδείξει κάποιος που τη βλέπει οπουδήποτε ΕΚΤΟΣ από την ονομασία.
@parafernalia: αν είχα πολλά, μάλλον θα είχα κάνει αυτό που έκαναν όσοι έχουν πολλά...θα τα είχα στείλει να κάνουν διακοπές σε κάποιο αγγλογερμανογαλλόφωνο κράτος

Aλλά επειδή όσα έχω τα μάζεψα με προσωπικό κόπο και χωρίς να κλέψω ή να καταχραστώ ούτε ένα ευρώ, αλλά είναι ΟΛΑ δουλεμένα με κόπο και χρόνο, στην τελική ναι ρε συ, άμα είναι να μου τα πάρει κάποιος είτε ως χαράτσι είτε ως "αναγκαστικό δάνειο" ας τα κάνω ...σοκοφρέτες καλύτερα να ευχαριστηθω και τη σοκολάτα από το να τους χαρίσω τον κόπο μου και τα χαμένα μου σαββατοκύριακα...
και όχι δεν με νοιάζει ούτε πώς θα το ονομάσει αυτός που θέλει να του τα δώσω, ούτε τι πρεσβεύει.
Μακάρι να μπορούσα να είμαι όσο κατασταλλαγμένοι νδ-ιτες ή συριζαίοι (με σειρά ποσοστού εκλογών σας αναφέρω για να μην παρεξηγηθώ) είστε εδώ μέσα και να μπορούσα να δω αυτό που βλέπετε που εγώ ΔΕΝ το βλέπω...
Γιατί εγώ βλέπω διάφορα τσιτάτα του στυλ "μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα", "Από τη σκύλλα στη χάρυβδη" κτλ και θέλω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να νιώσω καιο εγώ ότι ... υπάρχει ελπίδα κάπου πιο κάτω... δεν πα να την φέρουν και οι συνεχιστές του καποδίστρια το ίδιο μου κάνει εμένα...