πρωτον
ποιος σου λεει οτι δεν πολεμησαν απο το πασοκ αρχικα?
αλλα εχασαν με τη μια
να ειμαστε ρεαλιστες,,πολιτικοι ειναι,,λες να δεχτηκαν με την πρωτη την περικοπο-φορο-καταιγιδα που τους ξεσκισε σαν κομμα?
απλα εχασαν αμεσως..λογω της τεραστιας εξαρτησης που εχουμε πια απο τη γερμανια-και ειδικα το γερμανοτραφες πασοκ,,ο ακης σημιτης και τοσοι αλλοι γερμανοφιλοι-
και δευτερον
με προκαλεις να ριξω μπινελικια και να φαω μπαν
εγω μιλαω πολιτισμενα και εσυ επιτιθεσαι και βριζεις συνεχως
οι φανταχτεροι ηρωες-πατριωτες των λογων πολλες φορες προδωσαν χειροτερα την πατριδα απο αυτους που απλα υπερασπιστηκαν την πατριδα σε μια δυσκολη στιγμη
κοινως τους φουσκοπατριωτες τυπου καμμενου με τα μεγαλα λογια να φοβασαι ..
Έτσι, να φοβάσαι τις αλήθειες γιατί συνήθως πονάνε. Λυπάμαι που στο λέω, αλλά εφόσον όπως λες έχεις μόνο ένα σπιτάκι και κάτι ελιές (επομένως πιθανόν να μην είσαι βολεμένος από δαύτους), πρέπει να είσαι τελείως βλάκας για να πιστεύεις τον Κομανέτση και να μην καταλαβαίνεις από τα video πόσο υποκριτής είναι.
Αφού λοιπόν είναι φουσκοπατριώτης όποιος πιστεύει τον Καμμένο που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κωλοτούμπα (χωρίς να παίρνω όρκο ότι δεν θα κάνει, αλλά μιλώντας με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) και μένει σταθερός στα όσα έλεγε από πολύ νωρίς, έτσι και συ είσαι βλάκας με το να εμπιστεύεσαι κωλοτούμπες σαν τον Αντωνάκη, αφού όπως λες δεν είσαι βολεμένος. Ή βολεμένος ή ευκολόπιστος βλάκας. Η αλήθεια πονάει, λυπάμαι. Αλλά ευτυ΄χως δεν διαψεύδεται από κανέναν. Κάποτε μπορεί να με πεις κι εσύ ευκολόπιστο, αν ο Καμμένος τα γυρίσει. Βλάκα όμως όχι, γιατί δεν υποστήριξα κάποιον μετά από κωλοτούμπες.
Τα ελληνικά ΜΜΑποβλάκωσης δεν θα στο δείξουν ποτέ:
VIDEO
Βίντεο με τις κωλοτούμπες του βρες μόνος, κυκλοφορούν πολλά, σου έχω ξαναβάλει κιόλας.
Δε γίνετε να ψηφίσουμε ένα κόμμα το οποίο λέει ότι θέλουμε να είμαστε στην ευρώπη αλλά δεν πληρώνουμε τίποτα. Αυτά είναι αστεία , σα να λες λόγου χάρη πάω να πάρω ένα δάνειο αλλά δε το πληρώνω και στη συνέχεια θέλω και άλλο να μου δώσεις αυτά είναι αστεία πράγματα... Αντί να πουν θέλουμε καλύτερους όρους για την αποπληρωμή λένε δε δίνουμε τίποτα αλλά θέλουμε να είμαστε στο ευρώ ξεφτίλα και αίσχος προς τον συνάθρωπο αυτής της χώρας...
Από την άλλη μας έχει φάει ο τσίπρας ότι θέλει αριστερή κυβέρνηση ... ΡΕΕΕεεε άνθρωπε ο κόσμος , ο λαός αυτής της χώρας εσένα ψήφισε και όχι τους άλλους αμάν πια !
Α δηλαδή στην Ευρώπη θα πρέπει να μείνουμε μόνο αν κάνουμε τα σκυλάκια στους μεγάλους. Γίνεται και παραγίνεται, αν δεν μας θέλουν με το να πληρώσουμε ό,τι μας αναλογεί και όχι ό,τι μας φορτώνουν επίτηδες (και να μας πληρώσουν κι αυτοί ό,τι μας αναλογεί, βλέπε γερμανικές αποζημιώσεις τις οποίες αν κάτσεις να τις υπολογίσεις στην ουσία ξεχρεώνουμε τελείως...), τότε γεια σας, γιατί να κάτσουμε σε μια ένωση εκμεταλλευτών; Εμείς θέλουμε να μείνουμε αλλά όχι να μας πιάνουν και μλκες. Γι'αυτό εξάλλου ο Καμμένος δεν απαρνείται τελείως το χρέος, γιατί δυστυχώς υπάρχει και πρέπει να πληρωθεί. Όχι όμως το μαγειρεμένο, αλλά το πραγματικό.
Το μόνο "έγγραφο" που λαμβάνεται υπόψιν, είναι το Σύνταγμα κάθε χώρας. Το δικό μας σύνταγμα ορίζει ότι για να δεσμευτεί η χώρα μας, πρέπει η συμφωνία να υπογραφεί από 180 βουλευτές. 172 (νομίζω) ψήφισαν ναι, σίγουρα πάντως όχι 180, όπως θα έπρεπε για να ισχύσει. Κάτσε εσύ τώρα υποστήριζε τους φασίστες παραβάτες του συντάγματος και βγάλε το άχτι σου για τους φασίστες της χ.α. να μας το παίξεις και δημοκράτης (αν και δεν πουλάει πολύ τελευταία, sorry) Μείνε κοινώς στον κόσμο σου.