Την υποστήριξε, έκανε τα ίδια ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
Ηρέμησε βρε καλό μου, μην μου συγχίζεσαι έχεις (από ότι μας είπες) και πανελλήνιες!
PEACE!
Ρε φίλε πραγματικά ζεις σε άλλο κόσμο, και φυσικά ψήφισε χαράτσια και μειώσεις μισθών, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα αυτή την στιγμή. Φόρα και άλλες παρωπίδες, και άλλα γυαλιά ηλίου, τρώγε και άλλο κουτόχορτο. Εγώ βγαίνω γιατί δεν έχει νόημα να μιλάω με έναν ηλίθιο που ζούσε στην Ελλάδα το προηγούμενο χρόνο και δεν ήξερε ποιος ψήφισε ΝΑΙ στα μνημόνια και στις μειώσεις μισθών. Γαμώ τα κομματόσκυλα δηλαδή.
Μια τελευταία ερώτηση, είσαι άνεργος?
Με τον Άγγελο έχω πολλάκις διαφωνήσει, τον έχω πει πολλές φορές κολλημένο αλλά θα σε συμβούλευα να μάθεις να μαζεύεις λίγο τη γλώσσα σου. Όχι γιατι παραβαίνεις τους όρους που υπόγραψες για να γραφτείς εδώ ("όχι προσωπικές προσβολές κρίνουμε ιδέες και όχι ανθρώπους", με αυτό ας ασχοληθούν οι αρμόδιοι αν θέλουν) , αλλά εγώ ξέρεις τι βλέπω ως τώρα?
Έναν κολλημένο ίσως που προβάλει το δικό του τρόπο σκέψης (ο οποίος ίσως είναι υποκεινούμενος, ίσως οφείλεται σε παραπληροφόρηση, ίσως κάτι άλλο) και έναν "μαινόμενο Ταύρο" που ουρλιάζει και προσβάλει όποιον διαφωνεί μαζί του!
Όπως ο Άγγελος (και ο κάθε Άγγελος) ΔΕΝ προσβάλει το 1 εκατομμύριο ανθρώπους που υποστήριξαν στις τελευταίες εκλογές το ΣΥΡΙΖΑ, δεν νομίζω ότι - στο πρόσωπο του Άγγελου- έχεις το παραμικρό δικαίωμα να προσβάλλεις το άλλο 1 εκατομύριο ανθρώπους που αποφάσισαν να στηρίξουν τη ΝΔ.
Και όχι δεν ψήφισα κανέναν από τους 2 (ειδικά για τη ΝΔ η άποψη μου συνοψίζεται στο "καλύτερα να μου κοπεί το χέρι παρά να ρίξω ψήφο στη ΝΔ), ένας απλός εργαζόμενος ιδιωτικού τομέα που εξακολουθεί να πληρώνει για αυτούς που ο αγαπητός σου Τσίπρας θέλει να συνεχίσει να ταϊζει (και να επαναπροσλάβει αυτούς που σταμάτησαν λίγο πριν -βλέπε ΟΤΕ) είμαι...
Γιατί δεν θα ψηφίσω (ούτε) Τσίπρα? Θα σου πω μια ατάκα που άκουσα σήμερα το πρωί σε εκπομπή από εκπρόσωπο κόμματος της Αριστεράς "δεν είναι δυνατόν αυτό που υποστηρίζει ο κ.Τσίπρας. Δεν είναι δυνατόν να λες "ναι θέλω αυτά τα 10 'καλά' από την ΕΕ αλλά δεν θέλω αυτά τα 10 'κακά' από την ΕΕ." Δεν υπάρχει αυτό ως ...concept. Ή θέλεις να είσαι εντός και άρα γεύεσαι τα καλά και λούζεσαι τα κακά που σου προσφέρει Ή λες "δεν γουστάρω τα κακά άντε γειά σας". Ούτε η Μέρκελ ούτε κανείς άλλος είναι ο "μπαμπάς μας" να μας..χρωστάει. Με αυτά και με αυτά οι απόψεις αυτές μου δείχνουν μια άλλου είδους... κωλοτούμπα. Και επειδή κουράστηκα να καθορίζουν την τύχη μου ηλίθιοι κωλοτούμπες, εγώ τουλ δεν θα τους δώσω ψήφο εμπιστοσύνης.
Παρεπιπτόντως ΟΝΤΩΣ η έννοια του δικομματισμού είναι πιο κοντά σε αυτό που λέει ο Αγγελος ενώ η έννοια του ΜΗ δικομματισμού είναι περισσότερο προς τις κυβερνήσεις συνεργασίας.
Just FYI.
Από εκεί και πέρα, όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι όποιος διαφωνεί μαζί σου ηλίθιος.
Good luck με τις πανελλήνιες!
ps. ... Ο λαός έδωσε ψήφο 32,08% (εντός βουλής) στις μνημονιακές πολιτικές, 27,39% στις μη μνημονιακές πολιτικές (τσίπρας-καμμένος) και... 7% στην Ακροδεξιά/ΧΑ. Μήπως να δούμε συνολικά το μηνυμα των εκλογών? Μήπως να κοιτάξουν όλοι μαζί το μήνυμα όπως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι και να σταματήσουν και οι ίδιοι να τα μεταφράζουν κατά το δοκούν, και μαζί με αυτούς και εμείς να αναπαράγουμε ανακρίβειες?