Η άποψη, ότι αν παρουμε το πετρελαιο που μας ΑΝΗΚΕΙ, και δεν το δώσουμε σε: Τούρκους, Αμερικάνους(γεια σου ρε Μπακογιαννη!) και Ευρωπαίους(Γάλλους, Γερμανους) είναι 100% σωστή. Πρέπει να πάρουμε αυτό το πετρέλαιο και ό,τι άλλο ορυκτό πλούτο μας ανήκει και τόσες εκατοντάδες χρόνια είναι ανεκμετάλλευτα. Με αυτά τα χρήματα, που πρέπει να έχουμε μερίδιο πάνω απ'το 80%(γιατί όπως και να το κάνουμε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα εχουν υπογράψει αυτά(τουρκία, γερμανία, αμερική), θα μπορέσουμε να βάλουμε μπροστά κάποια πράγματα και γενικά να καλυτερέψουμε την θέση μας. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έχω ακούσει να λένε κάτι τέτοιο, περί εκμετάλλευσης και μερίδιο στην Ελλάδα. Ένας είναι ο σκοπός τους: Να εκμεταλλευτούμε το πετρέλαιο, η Αμερική να πάρει το 40%, η Τουρκία το 20%, 20% η Ευρώπη και η Ελλάδα να πάρει 20% της συνολικής αξίας.
Ναι άγγελε κι εγώ αυτήν την απορία έχω. Ίσως δεν βγαίνεις στον δρόμο έξω(δεν ξέρω σε ποια πόλη μένεις) να βλέπεις τα πράγματα, ή μάλλον τα πρόσωπα των Ελλήνων, κι ειδικά σε Αθηνα-Θεσσαλονικη. Ίσως δεν σου έχουν λείψει χρήματα-ούτε κι εμένα, αλλά ούτε και μου περισσεύουν- γι'αυτό ίσως αν έβλεπες από κοντά την ''πραγματική'' κατάσταση: Ανεργία 20-25%, 1 στους 2 νέους άνεργος, κάτω απ'το 30% ζει κάτω από το όριο της φτώχειας! Να χαίρεστε τον δικομματισμό σας...ίσως δεν έχετε αντιληφθεί τον κόσμο έξω απο το παράθυρό σας..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.