Πρόσκληση Εθελοντικής Στράτευσης Γυναικών

Ποια θα στρατευτεί;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)
  • Είμαι γυναίκα και θα πάω εθελοντικά στο στρατό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι γυναίκα και δεν θα πάω

Ψήφοι: 5 35,7%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλο θα ήταν οι γυναίκες να πάνε

Ψήφοι: 3 21,4%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην πάνε

Ψήφοι: 2 14,3%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

• Είμαι γυναίκα άνω των 26, και θα πήγαινα εθελοντικά στρατό

• Είμαι γυναίκα άνω των 26, και δεν θα πήγαινα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    14
Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο.

Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις?
@giannhs2001

Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο.

Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις?
@giannhs2001
Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω.

Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα :laugh:

Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω.

Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα :laugh:
Ρωτα αμα μπορεις τι παιζει απο απολαβες και εξοδους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και γενικες συνθηκες διαβιωσης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back