Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Σήμερα στις 13:36 Ο Paragontas7000: #181 Σήμερα στις 13:36 Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο. Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις? @giannhs2001 giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.600 μηνύματα. Σήμερα στις 14:08 Ο giannhs2001: #182 Σήμερα στις 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο. Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις? @giannhs2001 Click για ανάπτυξη... Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Σήμερα στις 14:16 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Click για ανάπτυξη... Ρωτα αμα μπορεις τι παιζει απο απολαβες και εξοδους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:16 Και γενικες συνθηκες διαβιωσης. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 508 μηνύματα. Σήμερα στις 16:53 Η nimbus έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Στα λόγια όλες στρατόκαυλες, στην πράξη, όμως, η μία θέλει να δώσει εξετάσεις στο εθνικό (λολ απλά), η άλλη έχει να σπουδάσει ( λες και οι άρρενες δεν πρέπει να σπουδάσουν). Click για ανάπτυξη... Κάνα παιδί να κάνουν και οι δύο και να τα αφήσουν τα άλλα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: abyssiniancat Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Paragontas7000 abyssiniancat Scandal giannhs2001 Entropy24 Angelikaaa Debugging_Daemon johnsala Wonderkid camil Εριφύλη American Economist ROM32 michaela888 Ilikntas taketrance touvlo thenutritionist back2967 giorgos5002 Memetchi Sotiris 12 fockos Libertus jean1212 fortheloveofshizaya jina92 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο. Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις? @giannhs2001
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.600 μηνύματα. Σήμερα στις 14:08 Ο giannhs2001: #182 Σήμερα στις 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο. Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις? @giannhs2001 Click για ανάπτυξη... Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Σήμερα στις 14:16 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Click για ανάπτυξη... Ρωτα αμα μπορεις τι παιζει απο απολαβες και εξοδους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:16 Και γενικες συνθηκες διαβιωσης. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 508 μηνύματα. Σήμερα στις 16:53 Η nimbus έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Στα λόγια όλες στρατόκαυλες, στην πράξη, όμως, η μία θέλει να δώσει εξετάσεις στο εθνικό (λολ απλά), η άλλη έχει να σπουδάσει ( λες και οι άρρενες δεν πρέπει να σπουδάσουν). Click για ανάπτυξη... Κάνα παιδί να κάνουν και οι δύο και να τα αφήσουν τα άλλα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 3 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: abyssiniancat Tα παρακάτω 64 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Paragontas7000 abyssiniancat Scandal giannhs2001 Entropy24 Angelikaaa Debugging_Daemon johnsala Wonderkid camil Εριφύλη American Economist ROM32 michaela888 Ilikntas taketrance touvlo thenutritionist back2967 giorgos5002 Memetchi Sotiris 12 fockos Libertus jean1212 fortheloveofshizaya jina92 fourkaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Γιανναρα κατι τελευταιο. Τι γνωμη εχεις για ΕΛΔΥΚ? Σκεφτομαι αμα ειναι να παω να σκοτωσω 9 μηνες , τουλαχιστον να βγαζω τα τσιγαρα μου(250 ειναι νομιζω το μηνα) και να κανω κανα ταξιδακι σε κανα μερος στην ομορφη κυπρο. Εχω ακουσει καλα λογια εσυ τι ξερεις? @giannhs2001 Click για ανάπτυξη... Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα
Paragontas7000 Διακεκριμένο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.768 μηνύματα. Σήμερα στις 14:16 Ο Paragontas7000: #183 Σήμερα στις 14:16 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Click για ανάπτυξη... Ρωτα αμα μπορεις τι παιζει απο απολαβες και εξοδους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:16 Και γενικες συνθηκες διαβιωσης. nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 508 μηνύματα. Σήμερα στις 16:53 Η nimbus έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Στα λόγια όλες στρατόκαυλες, στην πράξη, όμως, η μία θέλει να δώσει εξετάσεις στο εθνικό (λολ απλά), η άλλη έχει να σπουδάσει ( λες και οι άρρενες δεν πρέπει να σπουδάσουν). Click για ανάπτυξη... Κάνα παιδί να κάνουν και οι δύο και να τα αφήσουν τα άλλα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 First Προηγούμενη 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 10 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Και εγώ καλά λόγια έχω ακούσει. Είναι καλλίτερα από εδώ με καλλίτερες εγκαταστάσεις και μεγαλύτερες απολαβές. Αν έχεις απορίες έχω έναν γνωστό που υπηρέτησε ΕΛΔΥΚ. Γράψε τες και θα του τις μεταφέρω. Το μετάνιωσα που δεν προσπάθησα να πάω 35 ΜΚ στην Κύπρο. Εκεί τα ΛΟΚ είναι τελείως ουγκανα Click για ανάπτυξη... Ρωτα αμα μπορεις τι παιζει απο απολαβες και εξοδους. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 14:16 Και γενικες συνθηκες διαβιωσης.
nimbus Δραστήριο μέλος Η nimbus δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 508 μηνύματα. Σήμερα στις 16:53 Η nimbus έγραψε: #184 Σήμερα στις 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Στα λόγια όλες στρατόκαυλες, στην πράξη, όμως, η μία θέλει να δώσει εξετάσεις στο εθνικό (λολ απλά), η άλλη έχει να σπουδάσει ( λες και οι άρρενες δεν πρέπει να σπουδάσουν). Click για ανάπτυξη... Κάνα παιδί να κάνουν και οι δύο και να τα αφήσουν τα άλλα.
Αρχική Δημοσίευση από Lasher: Στα λόγια όλες στρατόκαυλες, στην πράξη, όμως, η μία θέλει να δώσει εξετάσεις στο εθνικό (λολ απλά), η άλλη έχει να σπουδάσει ( λες και οι άρρενες δεν πρέπει να σπουδάσουν). Click για ανάπτυξη... Κάνα παιδί να κάνουν και οι δύο και να τα αφήσουν τα άλλα.