Πρόσκληση Εθελοντικής Στράτευσης Γυναικών

Ποια θα στρατευτεί;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Είμαι γυναίκα και θα πάω εθελοντικά στο στρατό

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είμαι γυναίκα και δεν θα πάω

Ψήφοι: 5 38,5%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλο θα ήταν οι γυναίκες να πάνε

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Δεν είμαι γυναίκα, αλλά πιστεύω ότι καλό θα ήταν να μην πάνε

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 2 15,4%
  • Είμαι γυναίκα άνω των 26, και θα πήγαινα εθελοντικά στρατό

Ψήφοι: 1 7,7%
  • Είμαι γυναίκα άνω των 26, και δεν θα πήγαινα

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    13
αγαπημένη, το «Τουρκοι» το δανείστηκα απο την προηγούμενη συζήτηση.
Μου είναι αδιάφορο, πιστεύω πως η χώρα έχει τρομερά χαμηλό επίπεδο-εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έχει παίξει η άρρηκτα συνδεδεμένη σχέση κράτους εκκλησίας και δεν μας αφήνει να προοδεύσουμε-και οποιοσδήποτε άλλος θεωρώ θα την διαχειριστεί καλύτερα.
Κατ’εμέ είμαστε ο απόλυτος απόπατος και Μεσαίωνας.
Αααα, μαλιστα τώρα που πήγε η έρευνα;;;:lol:

Δεν έχουμε καμία ιδέα για το αντιπροσωπευτικό δείγμα, τις συνθήκες που πραγματοποιήθηκε, και το κυριότερο… ποιος ήταν ο χορηγός της έρευνας!
Η πλειοψηφία αυτών που ζουν στην Ελλάδα πάντως είναι Έλληνες, δείγμα πολύ ασφαλές για τον μέσο όρο.
ΔΕν με εχεις πείσει συγνωμη !

Φιλική συμβουλή αντί να το αντιστέκεστε καθίστε και σκεφτείτε τα αίτια αυτής της κατάντιας.
Βρε εγω κάθομαι και σου ζηταω στοιχεία εσυ μου το πηγες παλι αλλού γυριστρουλα μου :lol::lol:

Δεν έχουμε καμία ιδέα για το αντιπροσωπευτικό δείγμα, τις συνθήκες που πραγματοποιήθηκε, και το κυριότερο… ποιος ήταν ο χορηγός της έρευνας!
ψάξε και διάβασε την λοιπόν. Αλλιώς πως θα έχεις ιδέα;

ΔΕν με εχεις πείσει συγνωμη !
Μα δεν σε πείθω εγώ, τα δεδομένα δεν σε πείθουν, μόνο αυτά παραθέτω.

Βρε εγω κάθομαι και σου ζηταω στοιχεία εσυ μου το πηγες παλι αλλού γυριστρουλα μου :lol::lol:
Υπάρχει σοβαρό θέμα αντίληψης εδω πέρα. Τι ακριβώς σου γύρισα;
Σου παρέθεσα την έρευνα, αφού τα ψάχνεις τόσο όσο λες κάτσε και ψάξτην εξονυχιστικά. μασημένη τροφή θες να σου δώσουμε;

Ξεκίνα.

ψάξε και διάβασε την λοιπόν. Αλλιώς πως θα έχεις ιδέα;
Την διάβασες εσυ προφανώς για να την βαλεις ...Εκτος και αν εισαι απο τα ατομα που και εσυ βλεπεις εναν αριθμο ,κουμπωνει με το αφηγημα σου και ολα καλα...τοσα μυνηματα απαντησε ρε συ για να σου πω ναι εχεις δικιο :lol:
Μα δεν σε πείθω εγώ, τα δεδομένα δεν σε πείθουν, μόνο αυτά παραθέτω.
Καλα οταν τα μαθεις και εσυ ελα να μου πεις αν σε πείθουν ...προς το παρον αστο το καψες ...δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα στα βασικά που μιλουν για ιθαγένεια και συνθήκες έρευνας ...

Βαπτίζουμε Έλληνα ο ποιον μενει Ελλάδα και ολα καλα ..
Αμαρελια μιλας σε γεννια Παπανδρέου και πατερα Μητσοτάκη ...Που σε περιοδο εκλογών τα τσάρτερ και τα λεωφορεία πηγαινοέρχονταν απο βαπτισμένους "Ελληνες "
Εσεις νομίζεται οτι τώρα με τους "επενδυτές " τα ζουμε πρώτη φορα ...
Το θεμα περι αντίληψης αστα για εκει που σε παιρνει φιλενάδα μην το πας παλι στην υποτίμηση της τέλειας εξυπνάδα σας εδω μέσα :P

Την διάβασες εσυ προφανώς για να την βαλεις ...Εκτος και αν εισαι απο τα ατομα που και εσυ βλεπεις εναν αριθμο ,κουμπωνει με το αφηγημα σου και ολα καλα...τοσα μυνηματα απαντησε ρε συ για να σου πω ναι εχεις δικιο :lol:

Καλα οταν τα μαθεις και εσυ ελα να μου πεις αν σε πείθουν ...προς το παρον αστο το καψες ...δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα στα βασικά που μιλουν για ιθαγένεια και συνθήκες έρευνας ...

Βαπτίζουμε Έλληνα ο ποιον μενει Ελλάδα και ολα καλα ..
Αμαρελια μιλας σε γεννια Παπανδρέου και πατερα Μητσοτάκη ...Που σε περιοδο εκλογών τα τσάρτερ και τα λεωφορεία πηγαινοέρχονταν απο βαπτισμένους "Ελληνες "
Εσεις νομίζεται οτι τώρα με τους "επενδυτές " τα ζουμε πρώτη φορα ...
Το θεμα περι αντίληψης αστα για εκει που σε παιρνει φιλενάδα μην το πας παλι στην υποτίμηση της τέλειας εξυπνάδα σας εδω μέσα :P
Εγώ την διάβασα την μελέτησα την θεώρησα έγκριτη με τα δικά μου standards και την παρέθεσα. Εσύ που δεν μπήκες καν στον κόπο να την διαβάσεις έστω και επιφανειακά μου την λες βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα τόσο για μένα όσο και για την έρευνα και απαντάς μόνο με βάση ενα feeling που έχεις.
Τι ακριβώς να το κάνω αυτό; Θα κάτσεις θα κάνεις την δουλειά και θα παραθέσεις στοιχεία και δεδομένα για τα οποία θεωρείς πως δεν στέκει.
Έτσι είναι η ορθή προσέγγιση, αλλιώς μιλάμε για αερολογίες και προσωπικές πεποιθήσεις.

Εγώ την διάβασα την μελέτησα την θεώρησα έγκριτη με τα δικά μου standards και την παρέθεσα. Εσύ που δεν μπήκες καν στον κόπο να την διαβάσεις έστω και επιφανειακά μου την λες βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα τόσο για μένα όσο και για την έρευνα και απαντάς μόνο με βάση ενα feeling που έχεις.
Τι ακριβώς να το κάνω αυτό; Θα κάτσεις θα κάνεις την δουλειά και θα παραθέσεις στοιχεία και δεδομένα για τα οποία θεωρείς πως δεν στέκει.
Έτσι είναι η ορθή προσέγγιση, αλλιώς μιλάμε για αερολογίες και προσωπικές πεποιθήσεις.
οχι εγω εσυ ...οκ κλασικα,φιλια σε αυτο το θεμα καηκες,ουτε 5χρονα ρε συ ! :P
Την είδα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό δειγμα Έλληνα ...αυτα

Μισό επιχείρημα δεν είδα, εγώ κάηκα πάρα ταύτα.
Α, ρε Μαργαρίτα είσαι θρύλος, πως να θυμώσω με σένα:inlove:
Έτσι είμαι εγω ,στο τελος με αγαπούν γιατι με βλεπουν σαν την μικρη ανοητη Χριστινακι μου :lol: :lol::air_kiss::air_kiss:
Και εγω τωρα με ποιο θα πλακώνομαι :(

Καλέ στο 40% είναι οι εξυπνότεροι.
Με κάνεις και σκέφτομαι να αναθεωρήσω :beee:
Αυτο λεω ...δεν θελω να θεωρουμε ετσι εδω μεσα καλυτερα να αυτοκτονησω ...
Δεν θελω να ενταχθω με ολους εσας ... Αναθεωρησε ελευθερα :lol: :lol:

εχεις δικιο οπως το εγραψα και δεν το εξηγησα παντως ... :redface:

Δεν θελω να ενταχθω με ολους εσας
Αφεντικά και δούλοι τα ίδια σκατά θα γίνουμε όλοι αφέντρα μας;
Τέλος πάντων, ας μην συνεχίσουμε εδώ τους ιντερνετικούς εναγκαλισμούς και τις φιλοφρονήσεις

@amarelia Αντι να εισαι με τους χαζοελληνες γιατι δεν την ξανακανεις για εξωτερικο οπως ολος ο νοημων κοσμος εν ετη 2026?

@amarelia Αντι να εισαι με τους χαζοελληνες γιατι δεν την ξανακανεις για εξωτερικο οπως ολος ο νοημων κοσμος εν ετη 2026?
όσο έχω τους γονείς μου θα είμαι όσο πιο κοντά τους γίνεται.
Παρόλα αυτά υπάρχει ήδη προαποφασισμένο πλάνο συνταξιοδότησης μακριά απο δώ.

όσο έχω τους γονείς μου θα είμαι όσο πιο κοντά τους γίνεται.
Παρόλα αυτά υπάρχει ήδη προαποφασισμένο πλάνο συνταξιοδότησης μακριά απο δώ.
Μεχρι τη συνταξη ποιος ζει ποιος πεθαινει

Αληθεια εσυ περιμενεις συνταξη με το δημογραφικο σε πανευρωπιακο επιπεδο να ειναι ετσι οπως ειναι και να χειροτερευει χρονο με το χρονο? Αισιοδοξη σε βρισκω...

Μεχρι τη συνταξη ποιος ζει ποιος πεθαινει

Αληθεια εσυ περιμενεις συνταξη με το δημογραφικο σε πανευρωπιακο επιπεδο να ειναι ετσι οπως ειναι και να χειροτερευει χρονο με το χρονο? Αισιοδοξη σε βρισκω...
Σύνταξη δεν εννοώ την χρηματική, μπορεί κάποιος να συνταξιοδοτηθεί πολύ πριν την νόμιμη ώρα του.
In any case, εύχομαι τα καλύτερα στα μελλοντικά γεροντάκια :P

Οι θέσεις για το 2026 είναι 200.

Είμαι περίεργος πόσες θα δηλώσουν.
Αυτό θα δείξει την επιτυχία ή μη του εγχειρήματος.
Θεωρώ ότι οι 200 θέσεις θα καλυφθούν αλλά αν πχ οι αιτήσεις είναι λίγο πάνω από αυτό δεν ξέρω πόσο επιτυχημένο θα είναι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back