Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος

Λολ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Backdrop
Δραστήριο μέλος

ευχαριστώ για τον χρόνο σου. ... μάλλον θα δήλωσες οτι δεν αγοράζεις οικολογικά προϊόντα οπότε σε έβγαλε έξω το πρόγραμμα.![]()
AAA!!!! γιατί μωρέ και εμείς ψυχή έχουμε!!!
Αφού στην τελική όλα χημικά είναι!!!
Ακόμα και η ανακύκλωση απάτη είναι για να βγάζουν έμμεσα λεφτά οι πολυεθνικες!!!!!

Θα το ξανακάνω!!!!
Να σου πω... δεν πιστευω να σαι κανενας χακερ που στο τελος θελει να παρει δανεια στο ονομα μας?????
Υ.Γ. Είδες...??... δεν αναφέρω να αδειάσεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας!!!!

stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος

ευχαριστω! επισης!!! φραπεδια!!!μεγαλε στεφ, ωραιο αβαταρ

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

εμενα κρατησε ανετα ενα 15λεπτο..
nikostzagarakis
Νεοφερμένο μέλος

Με Εκτίμηση
Νίκος
london_viola
Νεοφερμένο μέλος

είμαι φοιτητρια μαιευτικής και έχω ένα ερωτηματολόγιο για μια εργασία για τη σχολή... μου λείπουν όμως άτομα/"δειγμα" και σκεφτηκα να το βάλω εδώ, μήπως και θελήσει κάποιος να το συμπληρώσει... είναι πολύ εύκολο, φυσικά ανωνυμο και το θέμα είναι "Κλίμακα στάσεων απέναντι σε ομοφυλόφιλες γυναίκες και ομοφυλόφιλους άνδρες"....
ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς...
το ερωτηματολογιο: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dE5peDFxLXpNVmZkTjd1LUhDeS1VWGc6MQ
[να σημειώσω ότι το ερωτηματολογιο μου δώθηκε έτοιμο απο τον καθηγητή, δεν το έφτιαξα εγω...]

Hatemost
Νεοφερμένο μέλος

Margaritisole
Νεοφερμένο μέλος

Όντως λίγο μάπα το ερωτηματολόγιο.

boss.
Δραστήριο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

london_viola
Νεοφερμένο μέλος

αυτη την απορια την εχω κι εγω....... γενικα το συγκεκριμενο μαθημα ειναι εντελως ακυρο με τη μαιευτικη αλλα τελοσπαντων....Δεν ξέρω που κολλάνε οι ομοφυλόφιλοι με την μαιευτική, αλλά σου απάντησα κι εγώ.
επισης, το μαθημα το ειχα παρει και περσι (αλλα δεν το δωσα τελικα), ειχα παρει όμως εργασια ξανα και το ερωτηματολογιο τοτε ηταν το ιδιο κουλο, μην πω χειροτερο.... γι αυτο διευκρινισα οτι δεν το εφτιαξα εγω... σ'οσους το χω δωσει μεχρι τωρα τα ιδια με σας μου ειπαν!:Ρ
σας ευχαριστω όλους παντως που το απαντησατε!

edit: ναι απ'ότι φαινεται δεν μπορω να επεξεργαστω τη δημοσιευση που εκανα χθες οπότε απλα να πω οτι το λινκ δε θα λειτουργει πια.... ξανα ευχαριστω!

Πραγματοποιώ μία έρευνα ως μέρος πτυχιακής εργασίας μου με θέμα «Συμπεριφορά ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της τρέχουσας χρηματοοικονομικής κρίσης.»
Έχω ετοιμάσει ένα ερωτηματολόγιο, καθώς ο μόνος όρος είναι να είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής μικρομεσαίας επιχείρησης (έως 50 άτομα προσωπικό). Θα ήμουν ευγνώμων αν διαθέσετε 5-6 λεπτά από τον χρόνο σας για να απαντήσετε στις ερωτήσεις.
Οι ερωτήσεις είναι ενδιαφέρουσες και οι απαντήσεις εύκολες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΥΓ: ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤE ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ATOMA NΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ENHMEΡΩΣΤΕ ΜΕ
https://docs.google.com/forms/d/1z-k15-qPFpBsO1XEIvB7vMrFvKNELYeZGVmp3ODvCGw/viewform

Είμαστε μια ομάδα φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ,στο τμήμα μηχανικών σχεδίασης προϊόντων και συστημάτων . Στα πλαίσια μια εργασίας διεξάγουμε μια έρευνα που σχετίζεται με το παιχνίδι και τις συνήθειες στη παραλία. H συμπλήρωση του ερωτηματολογίου δεν θα διαρκέσει πάνω από 10 λεπτά. Η συνεισφορά σας είναι πολύτιμη για μας. Αν δεν σας είναι κόπος μπορείτε να το προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς μέσω ενός απλού forward. Το link για το ερωτηματολόγιο είναι στο εξής :
https://docs.google.com/forms/d/1ScR9D2AP1s3LAIW38NtdpY_x4JE9T0hwlLMC9GJzKcg/viewform
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.