]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Επομενως, εξαρχης το αποφευγω.
Γενικα στο δρομο, προσωπικη μου αποψη, γυρω στους 3 στους 192 αντρες (μιλαω παντα με ντοκουμεντα και νουμερα ετσι;

Ετσι και εγω, λοιπον, θεωρω πιο σημαντικο το προσωπο, αλλα με τιποτα αυτο δεν ειναι αρκετο.
Υ.Γ: Α και οι σακουλες δεν βολευουν! Αν ειναι πλαστικες παθαινουν ασφυξια, αν ειναι χαρτινες κοιμουνται (λογω σκοταδιου!) Να προτιματε μασκες, που ειναι και πιο χαρουμενες!

(Ξερω ξερω αγαπητη mod...ηδη εχω αρχισει να αυτομαστιγωνομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βέβαια ένα καλό σώμα είναι πάντα πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν συνεπάγεται οτι ένα μέτριο είναι μειονέκτημα.
Το μόνο που δεν αντέχω είναι οι παχύσαρκοι ή έστω παχουλοί. Δεν με νοιάζει και τόσο να είναι γυμνασμένος αλλά δεν μπορώ τα παχάκια. Θέλω να είναι το πολύ το αντίστοιχο εμου σε ανδρική εκδοχή στο σώμα.
Βέβαια θα μου πείτε, αφού θες τον άλλον πετσί και κόκκαλο, γιατί δεν είσαι κι εσύ έτσι? Oh well, μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα παρα τις παράλογες (?) απαιτήσεις μου

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

τί να τον κάνω τον σωματαρά αν είναι σαν κουασιμόδος να τον βλέπω το πρωί και να σοκάρομαι???

προτιμώ την γλυκιά φα****** και ας έχει και παχάκια δεν με πειράζει.
Η κοιλιά στους άντρες είναι γοητεία η φυσιολογική(να δω ποτε θα παχύνω λίγο το αγόρι μου

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

cuto
Νεοφερμένο μέλος

Οπως καταλαβατε το πρωτο impact για να με ελκυσει μια κοπελα "ερωτικα" ειναι το προσωπο.
Για να με ελκυσει σεξουαλικα και μονο, το σωμα.
Ετσι κι αλλιως το σωμα σε μια κοπελα και ατελειες να εχει με διαφορους τροπους μπορει να φτιαχτει.
Μιλαω για ατελειες ε!Οχι να εχει τρια χερια πχ.

φυσικα το ιδανικο ειναι να τα συνδιαζει και τα δυο,αλλα νταξ' λεμε τωρα.
Στο φιναλε ομως τα παντα ειναι θεμα χημειας...και αν υπαρχει αυτη τοτε...

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ειναι για κατι τραγικά εφημερο

Αν ειναι για να γίνει κοπελα μ,ου....Προσωπο και με μάτια που να σε κοιτανε γεματα νοημα και παθος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Μario:..
Μιλαω για ατελειες ε!Οχι να εχει τρια χερια πχ...
Ι γουόζ ΔΑΤ κλόουζ...

susceptible
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos -S-
Νεοφερμένο μέλος

lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος

Πάρτε κι από μένα ένα πρόσωπο. Περιλαμβάνει εξ' άλλου τα απαραίτητα tools αξιολόγησης.

Μάτια -που είναι ο καθρέφτης της ψυχής-και Βλέμμα που μπορεί να σε τρελάνει!!
Στόμα -που ως γνωστόν "If you want to know if he loves you sooooo, it's in his kiss"- και Χαμόγελο
Καλά όλα σχετικά είναι και περί ορέξεως, που λένε, κολοκυθόπιτα!
erodia
Δραστήριο μέλος

Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Crow_of_Darkness
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Aayla:Πρόσωπο..για να μην πω τίποτα στην εμφάνιση...Πάνω απ'όλα μετράει για μένα ο άνθρωπος που κρύβει μέσα.
Δηλαδή, να υποθέσω ότι δε θα είχες πρόβλημα να τα φτιάξεις και με το Κουασιμόδο?

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, οπότε ανάμεσα στο πρόσωπο και στο σώμα επιλέγω το πρώτο γιατί το δεύτερο φτιάχνεται..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.