Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 17:36 Ο Affliction: #161 03-07-08 17:36 Αρχική Δημοσίευση από Αριελ: παιδια μου κι εγω στους αντρες το προσωπο κοιταζω κυριως γιατι το σωμα φτιαχνεται..το προσωπο ομως??? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο στις γυναίκες για το λόγο που είπες. Edit: Με έμφαση στα χείλη. Τα θεωρώ το πιο ερωτικό σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 3 Ιουλίου 2008 katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:20 Η katerina_s: #162 03-07-08 18:20 προσωπο και απο μενα....με ιδιαιτερη εμφαση στα ματια....ειναι αυτα που με μαγνητιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy Νεοφερμένο μέλος Η Stacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η Stacy έγραψε: #163 04-07-08 15:04 Κι όμως παιδιά, έχω ερωτευτεί άντρα για την φωνή του και για τα χέρια του...! Παρ' ότι δίπλα μου φαινόταν σαν παιδάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάντια Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Η Νάντια έγραψε: #164 04-07-08 15:19 Ουτε προσωπο, ουτε σωμα!!!! Γιατι ολοι κοιταν το περιτιλιγμα?? Και αν τα εχεις με εναν κουκλο και αυριο (χτυπα ξυλο) γινε ενα ατυχημα και η μουρη του γινει κιμας?? Τον πετας στα σκουπιδια?? Εγω το μονο που ΙΣΩΣ μου τραβηξει την προσοχη σε καποιον ειναι το αν φοραει γυαλια. Μυοπιας φυσικα!!(ναι ξερω, ειμαι περιεργη...) Εμενα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι λιγο σοφιστικε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:21 Η ΕΥΑ! έγραψε: #165 04-07-08 15:21 Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αριελ: παιδια μου κι εγω στους αντρες το προσωπο κοιταζω κυριως γιατι το σωμα φτιαχνεται..το προσωπο ομως??? Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο στις γυναίκες για το λόγο που είπες. Edit: Με έμφαση στα χείλη. Τα θεωρώ το πιο ερωτικό σημείο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina_s Εκκολαπτόμενο μέλος Η katerina_s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 244 μηνύματα. 3 Ιουλίου 2008 στις 18:20 Η katerina_s: #162 03-07-08 18:20 προσωπο και απο μενα....με ιδιαιτερη εμφαση στα ματια....ειναι αυτα που με μαγνητιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stacy Νεοφερμένο μέλος Η Stacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η Stacy έγραψε: #163 04-07-08 15:04 Κι όμως παιδιά, έχω ερωτευτεί άντρα για την φωνή του και για τα χέρια του...! Παρ' ότι δίπλα μου φαινόταν σαν παιδάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάντια Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Η Νάντια έγραψε: #164 04-07-08 15:19 Ουτε προσωπο, ουτε σωμα!!!! Γιατι ολοι κοιταν το περιτιλιγμα?? Και αν τα εχεις με εναν κουκλο και αυριο (χτυπα ξυλο) γινε ενα ατυχημα και η μουρη του γινει κιμας?? Τον πετας στα σκουπιδια?? Εγω το μονο που ΙΣΩΣ μου τραβηξει την προσοχη σε καποιον ειναι το αν φοραει γυαλια. Μυοπιας φυσικα!!(ναι ξερω, ειμαι περιεργη...) Εμενα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι λιγο σοφιστικε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:21 Η ΕΥΑ! έγραψε: #165 04-07-08 15:21 Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσωπο και απο μενα....με ιδιαιτερη εμφαση στα ματια....ειναι αυτα που με μαγνητιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stacy Νεοφερμένο μέλος Η Stacy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:04 Η Stacy έγραψε: #163 04-07-08 15:04 Κι όμως παιδιά, έχω ερωτευτεί άντρα για την φωνή του και για τα χέρια του...! Παρ' ότι δίπλα μου φαινόταν σαν παιδάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάντια Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Η Νάντια έγραψε: #164 04-07-08 15:19 Ουτε προσωπο, ουτε σωμα!!!! Γιατι ολοι κοιταν το περιτιλιγμα?? Και αν τα εχεις με εναν κουκλο και αυριο (χτυπα ξυλο) γινε ενα ατυχημα και η μουρη του γινει κιμας?? Τον πετας στα σκουπιδια?? Εγω το μονο που ΙΣΩΣ μου τραβηξει την προσοχη σε καποιον ειναι το αν φοραει γυαλια. Μυοπιας φυσικα!!(ναι ξερω, ειμαι περιεργη...) Εμενα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι λιγο σοφιστικε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:21 Η ΕΥΑ! έγραψε: #165 04-07-08 15:21 Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι όμως παιδιά, έχω ερωτευτεί άντρα για την φωνή του και για τα χέρια του...! Παρ' ότι δίπλα μου φαινόταν σαν παιδάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάντια Νεοφερμένο μέλος Η Νάντια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 65 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:19 Η Νάντια έγραψε: #164 04-07-08 15:19 Ουτε προσωπο, ουτε σωμα!!!! Γιατι ολοι κοιταν το περιτιλιγμα?? Και αν τα εχεις με εναν κουκλο και αυριο (χτυπα ξυλο) γινε ενα ατυχημα και η μουρη του γινει κιμας?? Τον πετας στα σκουπιδια?? Εγω το μονο που ΙΣΩΣ μου τραβηξει την προσοχη σε καποιον ειναι το αν φοραει γυαλια. Μυοπιας φυσικα!!(ναι ξερω, ειμαι περιεργη...) Εμενα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι λιγο σοφιστικε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:21 Η ΕΥΑ! έγραψε: #165 04-07-08 15:21 Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουτε προσωπο, ουτε σωμα!!!! Γιατι ολοι κοιταν το περιτιλιγμα?? Και αν τα εχεις με εναν κουκλο και αυριο (χτυπα ξυλο) γινε ενα ατυχημα και η μουρη του γινει κιμας?? Τον πετας στα σκουπιδια?? Εγω το μονο που ΙΣΩΣ μου τραβηξει την προσοχη σε καποιον ειναι το αν φοραει γυαλια. Μυοπιας φυσικα!!(ναι ξερω, ειμαι περιεργη...) Εμενα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι λιγο σοφιστικε...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΥΑ! Νεοφερμένο μέλος Η ΕΥΑ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Designer. Έχει γράψει 119 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 15:21 Η ΕΥΑ! έγραψε: #165 04-07-08 15:21 Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Xmm εγώ πάλι έχω κόλλημα με τα παπούτσια (!) ... αλλα γενικά δν κοιτάω ομορφιά ... (!) Αν όμως δω έναν ωραίο άντρα (βλέπε Διονύση Μακρή) θα πώ Ουαουυυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:06 Η Corpse Bride: #166 04-07-08 16:06 Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Affliction Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Midna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 235 μηνύματα. 4 Ιουλίου 2008 στις 16:19 Ο Affliction: #167 04-07-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Corpse Bride: Μ'αρεσει που λετε "το σωμα φτιαχνει", λες και απαραιτητη προυποθεση για να ειναι μαζι σας ειναι, αφου σας αρεσει το προσωπο του μελλοντικα να φτιαξει οπωσδηποτε το σωμα του Σε βλεπω, νταξ, η φατσα σου καλη ειναι, αλλα σε φανταζομαι να βγαινεις απ'το extreme makeover και τελικα ναι, μ'αρεσεις Click για ανάπτυξη... Ή μπορεί απλά να θέλουμε να κάνουμε οικονομία στις σακουλίτσες! (kidding ofc) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flyer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο flyer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Ο flyer έγραψε: #168 17-01-09 23:44 παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παντως η γυναικα του Χιου Τζακμαν που ψηφιστηκε πιο σεχυ αντρας για το 2008 ειναι αντικειμενικα ασχημη...οποτε και οι αντρες δεν κοιτανε μονο την εμφανιση.εγω παντως ψηφιζω προσωπο. δεν με ενδιαφερει τοσο το σωμα! σε λογικα πλαισια μιλωντας παντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:02 Η love_angel: #169 18-01-09 00:02 προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προσωπο φυσικα... δε τιθεται ζητημα... αν κ μου χει τυχει να κολλησω με καποιον που δε μαρεσει ουτε το προσωπο του, ουτε η φατσα του... απλα κολλησα ''με το τροπο του'' με το χαρακτηρα του... οποτε θα μπορουσα να πω οτι σε ορισμενες περιπτωσεις δεν κοιταω εμφανιση... αυτα απο μενα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vintage Εκκολαπτόμενο μέλος Η Vintage αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 147 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2009 στις 15:02 Η Vintage έγραψε: #170 05-03-09 15:02 kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kai τα 2 ειναι σημαντικα!!γιατι και ωραιος να ειναι στο προσωπο αν ειναι πεντακοσια κιλα αυτο δεν φτιαχνεται οσο και αν προσπαθησεις ή και να φτιαχτει παλι θα αφησει κατι πισω της...!!και απο την αλλη αν εχει ωραιο σωμα και ειναι χαλια στο προσωπο παλι το ιδιο!!τι θα του βαλεις σακουλα..?? αν και πιστευω οτι οταν ο ανδρας εχει ενα πολυ ωραιο σωμα με κοιλιακους κτλ δεν φαινεται τοσο αν ειναι χαλια στο προσωπο δηλάδη δεν δινεται τοσο βαση!απο την αλλη στην περιπτωση της γυναικας δεν ισχυει και τοσο αυτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:29 Η Imadlak έγραψε: #171 08-07-11 22:29 Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προσωπο κυριως...Το σωμα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια για μενα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal Πολύ δραστήριο μέλος Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 22:36 Ο Kossal έγραψε: #172 08-07-11 22:36 Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσωπο εννοείται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kate-Bender Εκκολαπτόμενο μέλος Η KaTe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 228 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2011 στις 23:08 Η Kate-Bender: #173 08-07-11 23:08 Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Προσωπο φυσικα!Ας εχει και κοιλιτσα μετα,δεν με πολυνοιαζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 10:51 Ο Pure_Seduction: #174 09-07-11 10:51 και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και τα 2 εχουν τη σημασια τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:42 Η rosa azul: #175 09-07-11 14:42 Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 14:59 Η love_angel: #176 09-07-11 14:59 και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:07 Η rosa azul: #177 09-07-11 15:07 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: και...? Click για ανάπτυξη... pedicure... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2011 στις 15:16 Η Θάλεια έγραψε: #178 09-07-11 15:16 Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ωρορα Wanda Requiem stupid bitch User0 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: Πρωτα απ' ολα το προσωπο...και κυριως τα ματια -η πυλη της ψυχης του ανθρωπου...λενε πολλα-μετα τονχαρακτηρα...πχ. ευγενεια και μετα το σωμα ,κυριως ωμους ,χερια και ..... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από rosa azul: pedicure... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς με την ίδια σειρά κι εγώ... Απίστευτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix Δραστήριο μέλος Ο cacofonix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και επαγγέλλεται Καθηγητής. Έχει γράψει 682 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 01:36 Ο cacofonix: #179 10-07-11 01:36 Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 10 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πρώτα κοιτάζω το βλέμμα και μετά το σύνολο ως πρόσωπο. Μετά να έχει φυσικό μαλλί, όσο μπορεί να φανεί, να μην έχει περιττά κιλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2011 στις 04:52 Ο tsarachaf: #180 10-07-11 04:52 Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ε, μία καλή αναλογία και των 2; Όσο για να κάνει καλή πρώτη εντύπωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.