Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:14 Η Εριφύλη έγραψε: #281 09-12-25 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: και τις πιο διάσημες, είναι όλες ίδιες Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.260 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:19 Ο Jack of Spades: #282 09-12-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Εγώ αν ήμουν ο agent Cooper θα 'μπαινα Audrey και θα 'βγαινα μετά από 25 χρόνια στην 3η σεζόν! Πάντως αντικειμενικά ο μεγαλύτερος κόμματος σ' αυτή τη σειρά ήταν η υπερmilf (υπερcougar το 2017) Peggy Lipton (R.I.P.), από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Κάθομαι και βλέπω το τρέιλερ που βάλατε από παλιότερα, και διαπιστώνω ότι η καθεμία είχε άλλη ομορφιά - είχε η καθεμία τον δικό της "τύπο"... Click για ανάπτυξη... Αυτό που αποκαλούμε «τύπος» (του/της καθενός/καθεμιάς) έχει χαθεί γενικότερα στις μέρες μας, τα ίδια βλέπεις και στους άντρες όλοι π.χ. faux hawk κλαρινοκουρέματα, πουκάμισα με ανοιχτό γιακά μέχρι τον αφαλό, 1.000.000 αξεσουάρ κ.ο.κ. Τελευταία επεξεργασία: 9 Δεκεμβρίου 2025 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:31 Η adams33 έγραψε: #283 10-12-25 07:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η ειρήνη παπά σίγουρα θα θεωρούνταν χοντρή σήμερα. Δεν θα θαυμάσω ποτέ μια γυναίκα που έχει κάνει επεμβάσεις, απλά δεν. Είναι δικό μου το θέμα. Από μικρή θαύμαζα τις πιο αλαβάστρινες ομορφιές, που είχαν αγαλματένια χαρακτηριστικά. Αυτό μου αρέσει ακόμα κι αν μου συγκρίνεις μια τέτοια γυναίκα με την μεγαλύτερη σεξομπομπα που υπάρχει, την πρώτη θα προτιμήσω. Click για ανάπτυξη... Δεν ταυτίζεται η ομορφιά με την σεξουαλικοτητα. Τελείως άτοπη σύγκριση... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:17 Η Aura έγραψε: #284 10-12-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Click για ανάπτυξη... Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:18 Η Εριφύλη έγραψε: #285 10-12-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander Εριφύλη camil Kate1914 Sosstoss AggelikiGr DieM Scandal euretra Sotiris 12 iew Jack of Spades johnsala Libertus evangelia_dim Memetchi taketrance American Economist rafaela11 DANAIA ougka pougka ROM32 synthnightingale Joji fmarulezkd Loulaki thenutritionist epote Esperos1 Ωρορα Eleana123 jj! phleidhs gmoutzour Dark_kronos marww Wonderkid Dmzk giannhs2001 Lathy lugar Indiana Jones chester20080 Galini66 Unboxholics oups louminis J.Cameron Λολιτααα Rene2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: και τις πιο διάσημες, είναι όλες ίδιες Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές.
Jack of Spades Διακεκριμένο μέλος Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.260 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:19 Ο Jack of Spades: #282 09-12-25 21:19 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Εγώ αν ήμουν ο agent Cooper θα 'μπαινα Audrey και θα 'βγαινα μετά από 25 χρόνια στην 3η σεζόν! Πάντως αντικειμενικά ο μεγαλύτερος κόμματος σ' αυτή τη σειρά ήταν η υπερmilf (υπερcougar το 2017) Peggy Lipton (R.I.P.), από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Κάθομαι και βλέπω το τρέιλερ που βάλατε από παλιότερα, και διαπιστώνω ότι η καθεμία είχε άλλη ομορφιά - είχε η καθεμία τον δικό της "τύπο"... Click για ανάπτυξη... Αυτό που αποκαλούμε «τύπος» (του/της καθενός/καθεμιάς) έχει χαθεί γενικότερα στις μέρες μας, τα ίδια βλέπεις και στους άντρες όλοι π.χ. faux hawk κλαρινοκουρέματα, πουκάμισα με ανοιχτό γιακά μέχρι τον αφαλό, 1.000.000 αξεσουάρ κ.ο.κ. Τελευταία επεξεργασία: 9 Δεκεμβρίου 2025 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:31 Η adams33 έγραψε: #283 10-12-25 07:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η ειρήνη παπά σίγουρα θα θεωρούνταν χοντρή σήμερα. Δεν θα θαυμάσω ποτέ μια γυναίκα που έχει κάνει επεμβάσεις, απλά δεν. Είναι δικό μου το θέμα. Από μικρή θαύμαζα τις πιο αλαβάστρινες ομορφιές, που είχαν αγαλματένια χαρακτηριστικά. Αυτό μου αρέσει ακόμα κι αν μου συγκρίνεις μια τέτοια γυναίκα με την μεγαλύτερη σεξομπομπα που υπάρχει, την πρώτη θα προτιμήσω. Click για ανάπτυξη... Δεν ταυτίζεται η ομορφιά με την σεξουαλικοτητα. Τελείως άτοπη σύγκριση... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:17 Η Aura έγραψε: #284 10-12-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Click για ανάπτυξη... Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:18 Η Εριφύλη έγραψε: #285 10-12-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander Εριφύλη camil Kate1914 Sosstoss AggelikiGr DieM Scandal euretra Sotiris 12 iew Jack of Spades johnsala Libertus evangelia_dim Memetchi taketrance American Economist rafaela11 DANAIA ougka pougka ROM32 synthnightingale Joji fmarulezkd Loulaki thenutritionist epote Esperos1 Ωρορα Eleana123 jj! phleidhs gmoutzour Dark_kronos marww Wonderkid Dmzk giannhs2001 Lathy lugar Indiana Jones chester20080 Galini66 Unboxholics oups louminis J.Cameron Λολιτααα Rene2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Click για ανάπτυξη... Εγώ αν ήμουν ο agent Cooper θα 'μπαινα Audrey και θα 'βγαινα μετά από 25 χρόνια στην 3η σεζόν! Πάντως αντικειμενικά ο μεγαλύτερος κόμματος σ' αυτή τη σειρά ήταν η υπερmilf (υπερcougar το 2017) Peggy Lipton (R.I.P.), από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν! Αρχική Δημοσίευση από Kate1914: Κάθομαι και βλέπω το τρέιλερ που βάλατε από παλιότερα, και διαπιστώνω ότι η καθεμία είχε άλλη ομορφιά - είχε η καθεμία τον δικό της "τύπο"... Click για ανάπτυξη... Αυτό που αποκαλούμε «τύπος» (του/της καθενός/καθεμιάς) έχει χαθεί γενικότερα στις μέρες μας, τα ίδια βλέπεις και στους άντρες όλοι π.χ. faux hawk κλαρινοκουρέματα, πουκάμισα με ανοιχτό γιακά μέχρι τον αφαλό, 1.000.000 αξεσουάρ κ.ο.κ.
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:31 Η adams33 έγραψε: #283 10-12-25 07:31 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η ειρήνη παπά σίγουρα θα θεωρούνταν χοντρή σήμερα. Δεν θα θαυμάσω ποτέ μια γυναίκα που έχει κάνει επεμβάσεις, απλά δεν. Είναι δικό μου το θέμα. Από μικρή θαύμαζα τις πιο αλαβάστρινες ομορφιές, που είχαν αγαλματένια χαρακτηριστικά. Αυτό μου αρέσει ακόμα κι αν μου συγκρίνεις μια τέτοια γυναίκα με την μεγαλύτερη σεξομπομπα που υπάρχει, την πρώτη θα προτιμήσω. Click για ανάπτυξη... Δεν ταυτίζεται η ομορφιά με την σεξουαλικοτητα. Τελείως άτοπη σύγκριση... Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:17 Η Aura έγραψε: #284 10-12-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Click για ανάπτυξη... Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:18 Η Εριφύλη έγραψε: #285 10-12-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander Εριφύλη camil Kate1914 Sosstoss AggelikiGr DieM Scandal euretra Sotiris 12 iew Jack of Spades johnsala Libertus evangelia_dim Memetchi taketrance American Economist rafaela11 DANAIA ougka pougka ROM32 synthnightingale Joji fmarulezkd Loulaki thenutritionist epote Esperos1 Ωρορα Eleana123 jj! phleidhs gmoutzour Dark_kronos marww Wonderkid Dmzk giannhs2001 Lathy lugar Indiana Jones chester20080 Galini66 Unboxholics oups louminis J.Cameron Λολιτααα Rene2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Η ειρήνη παπά σίγουρα θα θεωρούνταν χοντρή σήμερα. Δεν θα θαυμάσω ποτέ μια γυναίκα που έχει κάνει επεμβάσεις, απλά δεν. Είναι δικό μου το θέμα. Από μικρή θαύμαζα τις πιο αλαβάστρινες ομορφιές, που είχαν αγαλματένια χαρακτηριστικά. Αυτό μου αρέσει ακόμα κι αν μου συγκρίνεις μια τέτοια γυναίκα με την μεγαλύτερη σεξομπομπα που υπάρχει, την πρώτη θα προτιμήσω. Click για ανάπτυξη... Δεν ταυτίζεται η ομορφιά με την σεξουαλικοτητα. Τελείως άτοπη σύγκριση...
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.499 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:17 Η Aura έγραψε: #284 10-12-25 21:17 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Click για ανάπτυξη... Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:18 Η Εριφύλη έγραψε: #285 10-12-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander Εριφύλη camil Kate1914 Sosstoss AggelikiGr DieM Scandal euretra Sotiris 12 iew Jack of Spades johnsala Libertus evangelia_dim Memetchi taketrance American Economist rafaela11 DANAIA ougka pougka ROM32 synthnightingale Joji fmarulezkd Loulaki thenutritionist epote Esperos1 Ωρορα Eleana123 jj! phleidhs gmoutzour Dark_kronos marww Wonderkid Dmzk giannhs2001 Lathy lugar Indiana Jones chester20080 Galini66 Unboxholics oups louminis J.Cameron Λολιτααα Rene2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα. και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές. Click για ανάπτυξη... Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ;
Εριφύλη Περιβόητο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.372 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2025 στις 21:18 Η Εριφύλη έγραψε: #285 10-12-25 21:18 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo charmander Εριφύλη camil Kate1914 Sosstoss AggelikiGr DieM Scandal euretra Sotiris 12 iew Jack of Spades johnsala Libertus evangelia_dim Memetchi taketrance American Economist rafaela11 DANAIA ougka pougka ROM32 synthnightingale Joji fmarulezkd Loulaki thenutritionist epote Esperos1 Ωρορα Eleana123 jj! phleidhs gmoutzour Dark_kronos marww Wonderkid Dmzk giannhs2001 Lathy lugar Indiana Jones chester20080 Galini66 Unboxholics oups louminis J.Cameron Λολιτααα Rene2004 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80
adams33 Διάσημο μέλος Η adams33 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.473 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 07:40 Η adams33 έγραψε: #286 11-12-25 07:40 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 First Προηγούμενη 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 15 από 15 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ; Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζεις
touvlo Περιβόητο μέλος Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.056 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2025 στις 10:03 Η touvlo έγραψε: #287 11-12-25 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εγώ θα μαι αυτή Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 10 Δεκεμβρίου 2025 Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80 Click για ανάπτυξη... Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβα