Βρήκα αυτή τη φωτογραφία που χρονολογείται το 1956. Ας μας πουν οι άντρες του φόρουμ που κόπτονται για τα δεκαράκια, πώς κατάφερναν οι άντρες να πηδάνε τότε...
Απόδειξη οτι τα πρότυπα ομορφιάς αλλάζουν ανάλογα με την εποχή.
Damn, 3 μέρες μετα τα ποστ περι χοντρών που είπες ακριβώς την ίδια ατάκα κι εκεί. Χριστέ μου, αμα σε πιάσει η ανάγκη να έχεις δίκιο...
Τον περασμένο αιώνα είχαμε τέτοιες, αλλά κάνανε το σταυρό τους, μεγαλώνανε παιδιά χωρίς ντροπή που ήταν νοικοκυρές, δεν ειχανε καμία φιλελέ state sponsored εκτράχυνση ηθών. Καμία εμπορευματοποίηση από ΦΒ και Ίνστα, και καμία νουθεσία από "συγκεκριμενων συμφερόντων" κυρίες να τους τριβελίζει το μυαλό πόσο καταπιεσμενες ειναι απο την πατριαρχία.
Αν θελεις κατι τετοιες να βρισκουν τοπ άντρες, τότε θα κάνεις το σταυρό σου, θα ξερεις να φτιάχνεις ένα αυγό, κλπ κλπ θα έχεις να δίνεις κι ένα αντιστάθμισμα στον άλλο για να σε πάρει άσχημη.
Εσυ μου θες και να ειναι έκφυλες Τζεζεμπέλ της ελευθεριότητας, θωρηκτά Ποτέμκιν με μογγολόφατσα γουρουνίσια, ΚΑΙ να τις διαλέγουν οι άντρες.
Ε, δε θα το πάρεις.
Εκτός αν τυλίξουν κανένα soyboy της μαμάς, θυληκέτσο με γυαλάκια που φοβαται να αρθρώσει λέξη μη το πεγκάρουν με το κουταλι της σούπας. Εγω όταν δεν είχα καμία εμπειρία με γυναίκες πάντως και προσπαθησε να με τυλίξει ένα Ποτέμκιν, ήρθε η μάνα μου και την πέρασε γενεές δεκατέσσερες. Γιατί δεν ειχα εμπειρία με γυναίκες και με ειχε γλυκάνει με το μουνί, κι όσο τον άπειρο τον γλυκαίνεις με το μουνί τόσο τον κρατάς. Και μόλις μετα απο καιρό βρήκα μια κουκλάρα να σου πέφτουν τα σαγόνια (να ναι καλά η γυναίκα εκει που είναι), βρήκα την υγειά μου και τότε ένιωσα στα νερά μου.
Γι αυτά που μας έδωσε η ιδεολογία σας, εκεί που μας έφερε, ναι, για να εμπλακούμε σε οτιδηποτε μαζί σας, θέλουμε το κατι παραπάνω. Ή στην εμφάνιση, ή στη συμπεριφορά, ιδανικά και στα δυο.