Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.310 μηνύματα.
Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.και τις πιο διάσημες, είναι όλες ίδιες
και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.201 μηνύματα.
Εγώ αν ήμουν ο agent Cooper θα 'μπαινα Audrey και θα 'βγαινα μετά από 25 χρόνια στην 3η σεζόν!

Πάντως αντικειμενικά ο μεγαλύτερος κόμματος σ' αυτή τη σειρά ήταν η υπερmilf (υπερcougar το 2017) Peggy Lipton (R.I.P.), από τις σπάνιες περιπτώσεις γυναικών που όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν!
Αυτό που αποκαλούμε «τύπος» (του/της καθενός/καθεμιάς) έχει χαθεί γενικότερα στις μέρες μας, τα ίδια βλέπεις και στους άντρες όλοι π.χ. faux hawk κλαρινοκουρέματα, πουκάμισα με ανοιχτό γιακά μέχρι τον αφαλό, 1.000.000 αξεσουάρ κ.ο.κ.Κάθομαι και βλέπω το τρέιλερ που βάλατε από παλιότερα, και διαπιστώνω ότι η καθεμία είχε άλλη ομορφιά - είχε η καθεμία τον δικό της "τύπο"...
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Δεν ταυτίζεται η ομορφιά με την σεξουαλικοτητα.Η ειρήνη παπά σίγουρα θα θεωρούνταν χοντρή σήμερα.
Δεν θα θαυμάσω ποτέ μια γυναίκα που έχει κάνει επεμβάσεις, απλά δεν. Είναι δικό μου το θέμα.
Από μικρή θαύμαζα τις πιο αλαβάστρινες ομορφιές, που είχαν αγαλματένια χαρακτηριστικά. Αυτό μου αρέσει ακόμα κι αν μου συγκρίνεις μια τέτοια γυναίκα με την μεγαλύτερη σεξομπομπα που υπάρχει, την πρώτη θα προτιμήσω.
Τελείως άτοπη σύγκριση...
Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ;Ευχαριστώ για αυτό γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.
και ναι. Συγγνώμη αλλά όσο κάνουν πλαστικές, τόσο θα τις αποκαλώ πλαστικές.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.310 μηνύματα.
Εγώ θα μαι αυτή 🥹Αν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ;![]()
Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80🥹
adams33
Διάσημο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.086 μηνύματα.
Δεν χρειάζεται αρκεί να κάνεις το μακιγιαΖ να πάρεις αυτό το καταθλιπτικό ύφος που ανοίγει η καρδιά σου όταν την βλέπεις και της μοιάζειςΑν κάποια έκανε πλαστική να μοιάσει στην Κίτσου πως θα σου φαινόταν ;![]()

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.873 μηνύματα.
Βάλε τα παιδάκια του πάνω ορόφου να σε τραβήξουν. Θα σε πιάζει το ένα απ τα πόδια, το άλλο απ τους ώμους και τράβαΕγώ θα μαι αυτή 🥹
Ε ναι, για αυτόν τον λόγο θα την έκανα κι εγώ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Βέβαια πρέπει και από το 1.66 να πάω στο 1.80🥹
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- charmander
- Εριφύλη
- camil
- Kate1914
- Sosstoss
- AggelikiGr
- DieM
- Scandal
- Sotiris 12
- iew
- Jack of Spades