mel999
Δραστήριο μέλος
Η Τζάνα η Μελι(τζά)να αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 556 μηνύματα.
17-05-11
22:02
Νεογνολόγο;![]()
Άσε ούτε καν παιδίατρο... Είπε ότι θα με δέχεται -ανέχεται για κανα δυο χρόνια ακόμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 428 μηνύματα.
17-05-11
22:18
κι εγω μεχρι τα 17 μου σε παιδιατρο πηγαινα. κοτζαμ γαϊδουρα. χαχαχαχα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Η Αλεξάνδρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.971 μηνύματα.
17-05-11
23:22
Yπάρχει ειδικότητα νεονολόγλου; Μποινγκ, πρώτη φορά το ακούω
karotenia
Δραστήριο μέλος
Η karotenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλλεται Nail artist και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 408 μηνύματα.
18-05-11
00:01
τα παντα υπαρχουν!!!!ειναι ειδικοτητα της ειδικοτητας της παιδιατρικης που ειναι ειδικοτητα της ιατρικηςYπάρχει ειδικότητα νεονολόγλου; Μποινγκ, πρώτη φορά το ακούω
(δεν κανω πλακα)
Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Madrugada* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
18-05-11
02:14
και σε γυναίκα γυναικολόγο;
όλες οι γυναίκες έχετε τα ίδια πράγματα...
Ε όχι κι όλες μην τα πάρω

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.195 μηνύματα.
Εγώ που δεν έχω πάει ακόμα
🫣
Αλλά σίγουρα θα κανονιστεί απ το νέο έτος
Αλλά σίγουρα θα κανονιστεί απ το νέο έτος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.379 μηνύματα.
Να ρωτησεις απο γνωστους για καλη γιατρο γυναικα..ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι σε αντρα.Σε αντρα δεν θα πηγαινα.Ευτυχως εχει πολλες γυναικες γυναικολογους
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.764 μηνύματα.
και γω σε γυναίκα πάω.Να ρωτησεις απο γνωστους για καλη γιατρο γυναικα..ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι σε αντρα.Σε αντρα δεν θα πηγαινα.Ευτυχως εχει πολλες γυναικες γυναικολογους
Αλλά δεν παύει να είναι μια άβολη εξέταση. Αναγκαίο κακό.....

Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.706 μηνύματα.
Χμμμ... Έχω πολύ γνωστή γυναίκα γυναικολόγο. Μου έχει πει ότι η πλειονότητα των γυναικών εμπιστεύεται περισσότερο τους άντρες συναδέλφους της. Πολλές γυναίκες που παρακολουθούνται για ρουτίνα ή μικροπροβλήματα από γυναίκες γυναικολόγους, όταν συμβεί εγκυμοσύνη ή κάτι σοβαρό, καταφεύγουν σε άντρα γιατρό.Να ρωτησεις απο γνωστους για καλη γιατρο γυναικα..ειναι πολυ πιο ευκολο απο οτι σε αντρα.Σε αντρα δεν θα πηγαινα.Ευτυχως εχει πολλες γυναικες γυναικολογους
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.317 μηνύματα.
Ρε συ dia μέχρι και σε αυτό το θέμα έβαλες εικόνα.. ;;;;τι ψυχαναγκασμός είναι αυτός ;Χμμμ... Έχω πολύ γνωστή γυναίκα γυναικολόγο. Μου έχει πει ότι η πλειονότητα των γυναικών εμπιστεύεται περισσότερο τους άντρες συναδέλφους της. Πολλές γυναίκες που παρακολουθούνται για ρουτίνα ή μικροπροβλήματα από γυναίκες γυναικολόγους, όταν συμβεί εγκυμοσύνη ή κάτι σοβαρό, καταφεύγουν σε άντρα γιατρό.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.007 μηνύματα.
Εσωτερικευμένος μισογυνισμός...
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.884 μηνύματα.
Η επιλογη γυναικας ειναι ξεκαθαρα προσωπικο θεμα και οχι ικανότητας γιατρού..
Κατ αλλα καλο ειναι οποια κορίτσια ξεκινουν την σεξουαλικη τους δραστηριότητα ,στο εξάμηνο να κάνουν μια επισκεψη σε γυναικολόγο ...
Κατ αλλα καλο ειναι οποια κορίτσια ξεκινουν την σεξουαλικη τους δραστηριότητα ,στο εξάμηνο να κάνουν μια επισκεψη σε γυναικολόγο ...
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.764 μηνύματα.
αυτό ήταν παλιότερα κάπως έτσι.Πολλές γυναίκες που παρακολουθούνται για ρουτίνα ή μικροπροβλήματα από γυναίκες γυναικολόγους, όταν συμβεί εγκυμοσύνη ή κάτι σοβαρό, καταφεύγουν σε άντρα γιατρό.
Στα σοβαρά θέματα πήγαιναν σε άντρες γιατρούς. Και για πολλά χρόνια δεν υπήρχαν πχ χειρούργοι γυναίκες.
Φυσικά δεν είναι το ίδιο εγκυμοσύνη και σοβαρή αρρώστια.
Η θεία μου, 50 χρόνια πριν, βοηθήθηκε από γυναίκα γυναικολόγο για να κάνει παιδί. Την παρακολουθούσε σε όλη την εγκυμοσύνη. Όταν έφτασε η ώρα του τοκετού, ήταν πολύ δύσκολος και της έκανε καισαρική άντρας γιατρός.
Εμένα στο 2ο παιδί με παρακολουθούσε απ την αρχή μέχρι το τέλος γυναίκα και πήγε περίφημα. Της είχα τυφλή εμπιστοσύνη. Άλλωστε παραδοσιακά και οι μαίες γυναίκες ήταν.
Μια φίλη όμως, η οποία είχε πρόβλημα και έπρεπε να κάνει μεγάλο χειρουργείο γιατί είχε υποψία για κακοήθεια, πήγε σε άντρα.
Το βασικό είναι να έχεις εμπιστοσύνη στο/στη γιατρό σου. Υπάρχουν εξαιρετικές γυναίκες επιστήμονες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool