Πρώτη κίνηση από γυναίκα

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Ακόμα περίεργο είναι-μάγκες για να κάνει η γυναίκα το 1ο βήμα πρέπει να είναι ΤΡΕΛΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ που και πάλι δεν ξέρω αν θα βρει το σθένος να κάνει κίνηση
Αυτά που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Είσαι πάρα πολύ απόλυτος και υπερβολικός

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.
Ναι αν ο άντρας δεν έχει "εμφανίσει" πρόσφατη σχέση θεωρείται φλώρος, προβληματικός και κρυφή. Στις τοπικές κοινωνίες δεν θέλει πολύ να κρεμάσουν τους τίτλους. :hmm: Δεν έχετε δει διαφόρους καλλιτέχνες που μετά από μια ηλικία αν μένουν ασύντροφοι πηγαίνουν παντού με κάποιο φίλο ή κάποια φίλη (ανάλογα το φύλο) για να βουλώνουν τα στόματα της ελληνικής κοινωνίας;

Αυτά που λες ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ

Είσαι πάρα πολύ απόλυτος και υπερβολικός

Δεν έχει άδικο. Μια κοπέλα σήμερα για κάνει το 1ο βήμα πρέπει να βλέπει ότι θα χάσει το κελεπούρι της. Ξέρει πότε χάνει ένα κελεπούρι ή απλά ότι θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες ώστε να το παίξει και λίγο αδιάφορη, δεν καίγεται και πολύ για σχέση, δεν έχει ξεπεράσει τάχα μου την πρώτη της σχέση κτλ. Τα γνωστά χαμηλοβλεπίστικα σενάρια.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Μπλεχτηκατε παλι...

Δεν είναι κακό να μην κάνει πρωτη κίνηση η γυναίκα όταν κάνεις εσυ και ανταποκριθεί.

Τέλος.

Πάει αυτό το λυσαμε.

Το προβλημα ειναι να επιμένει ο άντρας σε μια χαμένη υπόθεση. Δεν τον κάνει ουτε μάγκα ουτε " Άντρα ". Βλακα μπορεί.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.443 μηνύματα.
Μια κοπέλα σήμερα για κάνει το 1ο βήμα πρέπει να βλέπει ότι θα χάσει το κελεπούρι της.
Για να θεωρήσεις κάποιον κελεπουρι , πρεπει να τον έχεις γνωρίσει καλά... Εκτός και αν βασίζεται η αντίληψη σε επιφανειακά κριτήρια . Μια άψογη εμφάνιση δεν κάνει κάποιον κελεπούρι και 5 πχ εξυπνάδες που θα πει ή το επαγγελματικό status μόνο δεν αρκεί.

Όποτε πάμε πάλι από την αρχή, είναι απολύτως φυσιολογικό για μια γυναίκα σήμερα να εκδηλώσει ενδιαφέρον συνέχισης μιας γνωριμίας, να φανεί πρόθυμη να την διευρύνει μέχρι να αποφασίσει αν της κάνει κάποιος μακροπρόθεσμα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Τολμηρές κυρίες, αυτά τα διαμάντια της φύσης.

Ζω για τετοιες γυναίκες.

Οσο πιο γρήγορα το δώκει το γλυκό, τόσο πιο αγνή η αγάπη μας. Ουδέποτε έχει χαρακτηριστεί πουταναραία γυναίκα που το έδωκεν γρήγορα.

Αντιθέτως, πουταναραία σε κανει η συμπεριφορά σου. Οχι το ποσο γρήγορα το δώνεις ασούμεθα στον αντρα που ποθάς.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Για να θεωρήσεις κάποιον κελεπουρι , πρεπει να τον έχεις γνωρίσει καλά... Εκτός και αν βασίζεται η αντίληψη σε επιφανειακά κριτήρια . Μια άψογη εμφάνιση δεν κάνει κάποιον κελεπούρι και 5 πχ εξυπνάδες που θα πει ή το επαγγελματικό status μόνο δεν αρκεί.

Όποτε πάμε πάλι από την αρχή, είναι απολύτως φυσιολογικό για μια γυναίκα σήμερα να εκδηλώσει ενδιαφέρον συνέχισης μιας γνωριμίας, να φανεί πρόθυμη να την διευρύνει μέχρι να αποφασίσει αν της κάνει κάποιος μακροπρόθεσμα.
Χαρά στην υπομονή σου εγώ δεν μπορώ να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.
Αυτό το ότι η γυναίκα είναι ποτάνα αν κάνει την πρώτη κίνηση ή δείχνει διαθέσιμη, το λέγανε οι πολύ παλιοί.
Μερικοί μάλιστα παππούδες και γιαγιάδες προσπαθήσανε να το εμφυσήσουν και στις εγγονές τους ως μεγαλύτεροι και "συμβουλάτορες", ανεπιτυχώς.

Στις μέρες μας δεν πιστεύω ότι συμβαίνει, ξεπεράστηκε.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.291 μηνύματα.
Ναι αν ο άντρας δεν έχει "εμφανίσει" πρόσφατη σχέση θεωρείται φλώρος, προβληματικός και κρυφή. Στις τοπικές κοινωνίες δεν θέλει πολύ να κρεμάσουν τους τίτλους. :hmm: Δεν έχετε δει διαφόρους καλλιτέχνες που μετά από μια ηλικία αν μένουν ασύντροφοι πηγαίνουν παντού με κάποιο φίλο ή κάποια φίλη (ανάλογα το φύλο) για να βουλώνουν τα στόματα της ελληνικής κοινωνίας;

Δεν έχει άδικο. Μια κοπέλα σήμερα για κάνει το 1ο βήμα πρέπει να βλέπει ότι θα χάσει το κελεπούρι της. Ξέρει πότε χάνει ένα κελεπούρι ή απλά ότι θα υπάρξουν καλύτερες ευκαιρίες ώστε να το παίξει και λίγο αδιάφορη, δεν καίγεται και πολύ για σχέση, δεν έχει ξεπεράσει τάχα μου την πρώτη της σχέση κτλ. Τα γνωστά χαμηλοβλεπίστικα σενάρια.
Καλά δεν είναι άσπρο μαύρο ή κάνω το πρώτο βήμα ή το παίζω δύσκολη. Υπάρχει και το μου τη πέφτουν και ανταποκρίνομαι.

Κατ τα άλλα νομίζω ότι οι άντρες συνήθως πρώτα την πέφτουν και μετά σε δεύτερη φάση θα κρίνουν αν τους κάνει η κοπέλα. Ενώ η γυναίκα για να την πέσει σημαίνει ότι σε έχει επιλέξει πιο συνειδητά από το σωρό, ότι σε θέλει περισσότερο.

Επίσης @rafaela11 εμένα αυτό μου φαίνεται πράσινο φως παρά η πρώτη κίνηση . Το να δείχνω συμπάθεια, μπορεί και ο άλλος να νομίζει ότι τον συμπαθώ φιλικά, οπότε και να δώσει χυλόπιτα, χωρίς να το ξέρει, δεν μετράει :hehe: .

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.
Some of us wanna be hunted...

Το αγαπημενο μου θεμα θα γινει αυτό, καθήστε και θα δείτε.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Επίσης @rafaela11 εμένα αυτό μου φαίνεται πράσινο φως παρά η πρώτη κίνηση . Το να δείχνω συμπάθεια, μπορεί και ο άλλος να νομίζει ότι τον συμπαθώ φιλικά, οπότε και να δώσει χυλόπιτα, χωρίς να το ξέρει, δεν μετράει :hehe: .
Έχω τον τρόπο μου δεν θα κάτσω να τον αναλύσω εδώ μέσα, για ευνόητους λόγους

Δεν ήταν απλά συμπάθεια πάντως, προφανώς. Μια χαρά ήξεραν τι έκαναν όσοι με απέρριψαν στο παρελθόν

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Έχω τον τρόπο μου δεν θα κάτσω να τον αναλύσω εδώ μέσα, για ευνόητους λόγους

Δεν ήταν απλά συμπάθεια πάντως, προφανώς. Μια χαρά ήξεραν τι έκαναν όσοι με απέρριψαν στο παρελθόν
...and for this, they're gonna die a slow ΠΡΕΘΛΕΣ death.

ΥΓ: Οκ σκάω

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 713 μηνύματα.
Οι γυναίκες δεν κάνουν προτάσεις γιατί θα τις βγάλετε εύκολες πουτάνες, να τα λέμε όλα.

Θα συμπληρώσω στα λόγια του φίλου NpB ότι η στάση "δεν την πεφτω-μιλαω σε άντρα γιατί θα με πει πουτανα" είμαι και ηττοπαθης, δηλαδή για να μην κακοχαρακτηριστεις θα αφήσεις τα χρόνια να περνάνε και να μην έχεις αυτόν που θες. Ανάθεμα τα περιοδικά και τα βιβλία αυτόβελτίωσης που καταναλώνετε οι γυναίκες λες και είναι ζεστά μπισκότα. Τι μάθατε από αυτά; Τίποτα βλέπω!

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.
Θα συμπληρώσω στα λόγια του φίλου NpB ότι η στάση "δεν την πεφτω-μιλαω σε άντρα γιατί θα με πει πουτανα" είμαι και ηττοπαθης, δηλαδή για να μην κακοχαρακτηριστεις θα αφήσεις τα χρόνια να περνάνε και να μην έχεις αυτόν που θες. Ανάθεμα τα περιοδικά και τα βιβλία αυτόβελτίωσης που καταναλώνετε οι γυναίκες λες και είναι ζεστά μπισκότα. Τι μάθατε από αυτά; Τίποτα βλέπω!

Αυτή είναι χρόνια παντρεμενη βρε τι να μάθει!!!

Αλλια από όσους βολοδερνουν 😄

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 713 μηνύματα.
Αυτή είναι χρόνια παντρεμενη βρε τι να μάθει!!!

Αλλια από όσους βολοδερνουν 😄

Δεν πήγαινε τόσο προσωπικά στο μέλος που δεν το ξέρω άλλωστε, πιο πολύ σε όσες άλλες διαβάζουν (αν διαβάζουν)

Aura

Διάσημο μέλος

Θα συμπληρώσω στα λόγια του φίλου NpB ότι η στάση "δεν την πεφτω-μιλαω σε άντρα γιατί θα με πει πουτανα" είμαι και ηττοπαθης, δηλαδή για να μην κακοχαρακτηριστεις θα αφήσεις τα χρόνια να περνάνε και να μην έχεις αυτόν που θες.
Μα το θέμα είναι να μη χάσεις αυτόν που θες υποτίθεται .Άμα σου λέγανε κάνε τη δύσκολη για σε πάρει στα σοβαρά ο λεγάμενος μπορεί να το έκανες. Τι θα πήγαινες εσύ με το σταυρό στο χέρι :P

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Και πώς ξέρουμε αν μια γυναίκα κάνει πρώτη κίνηση και φάει απόρριψη για ποιο λόγο θα είναι πραγματικά η απόρριψη; Μπορεί να είναι επειδή ο άντρας δεν θα πάρει στα σοβαρά κάποια που φαίνεται τόσο απελπισμένη ώστε να την πέφτει σε κάποιον ωμά. Μη μου πείτε οτι δεν υπάρχουν και σήμερα τέτοιοι άντρες! Τί διάολο, γίναν όλοι οι Έλληνες Ευρωπαίοι προοδευτικοί ξαφνικά; :hehe:

ROM32

Δραστήριο μέλος

Μα το θέμα είναι να μη χάσεις αυτόν που θες υποτίθεται .Άμα σου λέγανε κάνε τη δύσκολη για σε πάρει στα σοβαρά ο λεγάμενος μπορεί να το έκανες. Τι θα πήγαινες εσύ με το σταυρό στο χέρι :P

Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και εμείς ρε κοπελιά. Αν την πέσουμε άμεσα η με άλλο στυλ και τα λοιπά, όλοι σου λένε ότι κακώς την έπεσες έτσι όπως την έπεσες γι'αυτό την κοπανησε και στο τέλος δεν την πεφτεις σε αυτή που σου αρέσει για να μην σε νομίσει λιγουρη, γυπαετο, επιθετικό, πεφτουλα κλπ και την χασεις. Το ίδιο άγχος να μην γίνει βλακεία με κακοχαρακτηρισμο όπως συμβαίνει σε εσάς, το ίδιο συμβαίνει και σε εμάς. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη-πραξη αντρες-γυναικες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Και πώς ξέρουμε αν μια γυναίκα κάνει πρώτη κίνηση και φάει απόρριψη για ποιο λόγο θα είναι πραγματικά η απόρριψη; Μπορεί να είναι επειδή ο άντρας δεν θα πάρει στα σοβαρά κάποια που φαίνεται τόσο απελπισμένη ώστε να την πέφτει σε κάποιον ωμά. Μη μου πείτε οτι δεν υπάρχουν και σήμερα τέτοιοι άντρες! Τί διάολο, γίναν όλοι οι Έλληνες Ευρωπαίοι προοδευτικοί ξαφνικά; :hehe:

Γιατί εμείς ξέρουμε για ποιον λόγο τρώμε απόρριψη; Την ίδια προβληματική έχουμε και εμείς. Τι εννοείς ωμά; Το ωμά δεν είναι ωραίο γενικά αντρες-γυναικες.

Τελευταία επεξεργασία:

palio_melos

Διάσημο μέλος

Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.352 μηνύματα.
Και πώς ξέρουμε αν μια γυναίκα κάνει πρώτη κίνηση και φάει απόρριψη για ποιο λόγο θα είναι πραγματικά η απόρριψη;
Δεν το ξέρουμε και η συγκεκριμένη παίρνει το ίδιο ρίσκο που παίρνει και όποιος άνθρωπος γενικότερα κάνει κίνηση. Να χαρακτηριστεί Χ/Υ/Ζ από την άλλη πλευρά και ο χαρακτηρισμός αυτός να έρχεται από κάποιες στερεοτυπικές/συντηρητικές/επιφανειακές/ότιδήποτε αντιλήψεις, στο παιχνίδι είναι κι όλα αυτά.

Άσε που το να φάει κάποια απόρριψη από κάποιον που έχει το σκεπτικό "γυναικά που κάνει κίνηση είναι ασόβαρη/απελπισμένη/whatever" είναι το καλό σενάριο.
Το κακό θα ήταν αυτός ο κάποιος να δεχτεί να συμμετάσχει στην όποια κατάσταση/σχέση ακολουθήσει μετά απ' αυτή την κίνηση ακρίβως επειδή θεωρεί ότι "γυναικά που κάνει κίνηση είναι ασόβαρη/απελπισμένη/whatever" και να φέρεται με βάση αυτό το σκεπτικό.

Να έχει δηλαδή και πιθανώς διαφορετικούς σκοπούς τη συγκεκρίμενη περίοδο και διαφορετικά (μην πω δομικά) σκεπτικά για το πως πρέπει να λειτουργεί ο κάθε άνθρωπος εντός της κοινωνίας γενικότερα.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.574 μηνύματα.
Καλά δεν είναι άσπρο μαύρο ή κάνω το πρώτο βήμα ή το παίζω δύσκολη. Υπάρχει και το μου τη πέφτουν και ανταποκρίνομαι.

Κατ τα άλλα νομίζω ότι οι άντρες συνήθως πρώτα την πέφτουν και μετά σε δεύτερη φάση θα κρίνουν αν τους κάνει η κοπέλα. Ενώ η γυναίκα για να την πέσει σημαίνει ότι σε έχει επιλέξει πιο συνειδητά από το σωρό, ότι σε θέλει περισσότερο.

Σίγουρα, απλά για να ανάψει "πράσινο" φως μια κοπέλα συνήθως πρέπει αυτό που θα δει ή θα ακούσει από έναν ανδρα να ικανοποιήσει την ψευδαίσθησή της. Στη σημερινή εποχή σε σχέση με παλαιότερες εποχές είναι ότι μαγεύει η εικόνα περισσότερο από την ανθρώπινη μορφή κάποιου ή κάποιας. Αν η εικόνα δεν, απλά δεν. Το υπόλοιπο καταλήγει σε χάσιμο χρόνου ακόμη και αν προκύψει μια σχέση που απλά θα λήξει με πικρίες. Νομίζω ότι η υπερέκθεση στη νέα τεχνολογία μας έχει μετατρέψει σε ανθρώπους που το 60% των επιλογών μας βασίζεται σε μια εικόνα και ένα 40% στην πραγματική ψυχή μας.

Aura

Διάσημο μέλος

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την μη-πραξη αντρες-γυναικες.
Για παλιότερα έλεγα που δεν υπήρχε τόση ελευθερία στο μυαλό, πχ όλες ήταν πουτάνες, τώρα μπορείς να είσαι και περισσότερο ο εαυτός σου και να ταιριάξεις με κάποιον .

Σίγουρα, απλά για να ανάψει "πράσινο" φως μια κοπέλα συνήθως πρέπει αυτό που θα δει ή θα ακούσει από έναν ανδρα να ικανοποιήσει την ψευδαίσθησή της. Στη σημερινή εποχή σε σχέση με παλαιότερες εποχές είναι ότι μαγεύει η εικόνα περισσότερο από την ανθρώπινη μορφή κάποιου ή κάποιας. Αν η εικόνα δεν, απλά δεν. Το υπόλοιπο καταλήγει σε χάσιμο χρόνου ακόμη και αν προκύψει μια σχέση που απλά θα λήξει με πικρίες. Νομίζω ότι η υπερέκθεση στη νέα τεχνολογία μας έχει μετατρέψει σε ανθρώπους που το 60% των επιλογών μας βασίζεται σε μια εικόνα και ένα 40% στην πραγματική ψυχή μας.
Ε μια μας λέτε η εικόνα μια τα λεφτά :P