Liakouras
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Ε φαντάζομαι επειδή το έχω ακούσει πολλές φορές πως κάποια ιατρική εξήγιση υπάρχη. Πιθανότατα κάποιος με συγκεκριμένες γνώσεις να μπορεί να μας κατατοπίσει... τέσπα. Αλλά το λες λίγο περίεργα φταίει που δεν σε έκανε να πονέσεις; Τότε μια χαρά "εμπειρία" έχει ο απειρός σου... εκτός κι αν δεν σε ικανοποίησε κιόλας(χωρίς καμία μα καμία διάθεση "αστεϊσμού")
Όταν λέω ότι ήταν άπειρος κι αυτός εννοώ ότι αν είχε εμπειρία ίσως έκανε κανένα "κολπάκι" ώστε να μην πονέσω. Δεν ξέρω, ή κάτι τέτοιο. Ίσως φταίει η ανατομία μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lonely_Rider
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά πιστεύω πως ένα κορίτσι για πρώτη φορά θα ήταν καλύτερο να πάει με κάποιον μεγαλύτερο. Τα αγόρια της ηλικίας 16-18 αν όχι όλα ένα μεγάλο ποσοστο είναι τελείως ανώριμα. Θα μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό για μία κοπέλα ή θα την πιέσουν να γίνει κάτι μονο και μόνο για να λένε με τους φίλους τους με πόσες έχει πάει ο καθένας?Ενώ κάποιος μεγαλύτερος θα δείξει περισσότερη υπομονή δεν νομίζετε?
![]()
Όχι απαραίτητα, βλάκες άντρες υπάρχουν σε κάθε ηλικία
Μάλλον όμως είναι πιο πιθανό να βρεις κάποιον 25άρη που δείχνει κατανόηση και έχει υπομονή παρά έναν 15άρη.
Πιστεύω ότι ένας 16άρης που έχει ολοκληρώσει μπορεί να γίνει μ@λ@κ@ς λόγω ανωριμότητας αλλά πιστεύω ότι και ένας
25άρης μπορεί να γίνει μ@λ@κ@ς από την άποψη ότι ρε φίλε είσαι εκοσπέντε χρονών και πάς και μπλέκεις με δεκαεφτάχρονες;;; Αντί να πάς να βείς καμιά εικοσάρα που όσο να πείς θα σου δώσει και πέντε παραπάνω εμπειρίες... Και για να ξέρετε κυρία Toxic για τους άντρες να δείς πόσο σημαντική και αγχωτική είναι η πρώτη φορά...

DAIGOG
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Be_real
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ioannaki_love
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Tαινιες σεξουαλικου περιεχομενου βλέπεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioannaki_love
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Γεια σας!!!Διάβασα και εγώ τα σχόλιά σας και έχω μερικές απορίες...είμαι 17 σχεδόν και αυτός 24,τα έχουμε και κάποια στιγμή πιστεύω θα μου ζητήσει να προχωρήσουμε,αφού εξ αρχής είχε πει πως δεν είναι άνθρωπος που κάνει πολλή υπομονή για κάποια πράγματα αν και αυτό δεν μου άρεσε πολύ,γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλό και τρυφερό παιδί και νοιάζεται πολύ.Απλά έχω κάποιες ανασφάλειες σχετικά με το σώμα μου και δεν έχω προχωρήσει ποτέ και φοβάμαι μήπως δεν του αρέσει κάτι,αν και δεν έχω κάτι άσχημο στην εμφάνισή μου,απλά μικρά σημαδάκια από σπυράκια και τέτοια ...Επίσης,έχω άγχος και φοβάμαι,γιατί δεν θα ξέρω τι να κάνω και δεν θέλω να με περάσει για χαζή...και δεν έχω ιδέα πόσο πονάει,γιατί λένε διάφορα...Πείτε καμιά συμβουλή...Ευχαριστώ!!!
Aν δεν νιωθεις ετοιμη παντως, δεν θα πρεπει να νιωθεις υποχρεωμένη να κανεις κατι που δεν θελεις. Και αν δεν μπορει να το σεβαστει αυτο επειδη δεν μπορει να κανει "πολλη υπομονη", τοτε μαλλον θα πρεπει να ξανασκεφτεις αν αυτος ο ανθρωπος αξιζει το χρονο σου. Αν δεν μπορει να το σεβαστεί, τοτε δεν αξιζει.
Ioannaki_love
Νεοφερμένο μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Έχεις δίκιο...απλά νιώθω πολλά για αυτό το άτομο και εκείνος λογικά το βρίσκει νορμάλ αυτό που έμμεσα ζητάει για αυτό και ρωτάω
Οταν εισαι ετοιμη και μονο . Δεν γινεται με το ζορι για να ικανοποιηθουν οι οποιες ορεξεις του και αν νιωθει πολλα για σενα οφειλει να σε σεβαστει σε αυτο το σημαντικο θεμα .
Και να ξες δεν εισαι <<χαζη>> που δεν γνωρίζεις .
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ioannaki_love
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα πρόσφατα μου ζήτησε να τα φτιάξουμε και λέω να έχω σχέση μαζί του και αν δω ότι δεν να διακόψω ή εξ αρχής να μην το συνεχίσω?

Johnny15
Επιφανές μέλος

Aσε που εισαι 17 και αυτος 24. Φαινεται μικρη διαφορα και θα ηταν αν ησουν εσυ πχ 30 και αυτος 37. Τώρα βρισκεστε σε εντελως διαφορετικες φασεις στη ζωη σας...
Δε θα το έλεγα ότι βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές φάσεις. Ειδικά εφόσον μένουν στην ίδια πόλη, τι διαφορά έχει αν κάποιος είναι φοιτητής και ο άλλος όχι; Η κοπέλα αργά ή γρήγορα θα θελήσει και η ίδια να προχωρήσει, το θέμα είναι αν ο άλλος τη σέβεται και της δίνει το χρόνο της.
Ioannaki_love
Νεοφερμένο μέλος

Κοίτα έχεις λογική και με το παραπάνω,απλά όλες έχουν προχωρήσει από μικρότερη ηλικία για αυτό το έθεσα έτσι...άλλωστε παίζει να το έχει καταλάβει και να σου πω από μόνος του είπε ότι είμαι μικρούλα,απλά όταν του είπα ότι νιώθω πράγματα για αυτόν για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γιατί με είχε κουράσει ξες τη μια να στέλνει την άλλη όχι κλπ. εκεί είπε ότι το έχει καταλάβει ότι τον θέλω απλά δεν έχει πολλή υπομονή σε κάποια θέματα...Κοπελίτσα μου, θα με τρελάνεις;; Τι ρωτάς; Μήπως ξενερώσει ότι είσαι παρθένα και φοβάσαι ότι δεν είναι λογικό να είσαι παρθένα στα 17 σου; Δηλαδή πότε έπρεπε να το κάνεις για πρώτη φορά; Στα 14; Έλεος! Και αν πιέζει και δεν έχει πολύ υπομονή πολύ φοβάμαι ότι σε θέλει μόνο για αυτό, αλλιώς αν είσαι σημαντική για αυτόν θα περιμένει.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Δε θα το έλεγα ότι βρίσκονται σε τελείως διαφορετικές φάσεις. Ειδικά εφόσον μένουν στην ίδια πόλη, τι διαφορά έχει αν κάποιος είναι φοιτητής και ο άλλος όχι; Η κοπέλα αργά ή γρήγορα θα θελήσει και η ίδια να προχωρήσει, το θέμα είναι αν ο άλλος τη σέβεται και της δίνει το χρόνο της.
Αν ο άλλος είναι 25 χρονων φοιτητής ή αν δουλεύει, πόσα κοινά μπορεί να έχει με μια κοπέλα 17 χρονών που καλά καλά δεν έχει τελειώσει ακόμα το σχολείο; Ξέρεις πως πάνε αυτά, τα μικρά κορίτσια γοητεύονται που τους έδωσε σημασία κάποιος μεγαλύτερος και κάπως έτσι εννοείται πως θέλουν να κάνουν σχέση μαζί του, αλλά φυσικά ο άλλος συνήθως τις εκμεταλλεύεται, καλή ώρα. Τουλάχιστον από περιστατικά που έχω ακούσει γύρω μου. Τέλος πάντων, το θέμα είναι αυτό, να δείξει κατανόηση και να της δώσει το χρόνο που χρειάζεται. Αν αρχίσει τα "δεν έχω υπομονή" και "αν δεν θες να προχωρήσουμε, τότε δεν με αγαπάς πραγματικά", τότε όντως κάτι δεν πάει καλά.
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Κοίτα έχεις λογική και με το παραπάνω,απλά όλες έχουν προχωρήσει από μικρότερη ηλικία για αυτό το έθεσα έτσι...άλλωστε παίζει να το έχει καταλάβει και να σου πω από μόνος του είπε ότι είμαι μικρούλα,απλά όταν του είπα ότι νιώθω πράγματα για αυτόν για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γιατί με είχε κουράσει ξες τη μια να στέλνει την άλλη όχι κλπ. εκεί είπε ότι το έχει καταλάβει ότι τον θέλω απλά δεν έχει πολλή υπομονή σε κάποια θέματα...
Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλες, αν θες να είσαι μέρος της μάζας δικό σου πρόβλημα. Να είσαι ο εαυτός σου. Επίσης, λες μια στέλνει την άλλη όχι. Εσύ στέλνεις (πρώτη) ή περιμένεις συνέχεια από αυτόν;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.