Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Ότι δεν έχει δοκιμαστεί δεν μπορεί να κριθεί .Άλλωστε με την κοινοκτημοσύνη το κράτος θα σκεφτόταν και δεύτερη φορά πριν αφήσει τα εδάφη χωρίς άμυνα .
Βασικά τεμπέληδες άλλους λέμε , αλλά είναι off- .
Α και το ΚΚΕ πλέον δεν είναι ΚΚΕ .
Μη μου πεις, διαλύθηκε και ο τελευταίος αναχρονισμός; Πολύ χαίρομαι

Αν αυτοί που θέλουν να μη δουλεύουν και να πληρώνονται και να χουν ενα εκατομμύριο δικαιώματα δεν είναι τεμπέληδες τότε τι είναι;
Ο κομμουνισμός στηρίχθηκε στην τεμπελιά που έχει ο άνθρωπος μέσα του. Βέβαια το ότι ηττήθηκε κατά κράτος σημαίνει και άλλα πολλά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Μη μου πεις, διαλύθηκε και ο τελευταίος αναχρονισμός; Πολύ χαίρομαι
Αν αυτοί που θέλουν να μη δουλεύουν και να πληρώνονται και να χουν ενα εκατομμύριο δικαιώματα δεν είναι τεμπέληδες τότε τι είναι;
Ο κομμουνισμός στηρίχθηκε στην τεμπελιά που έχει ο άνθρωπος μέσα του. Βέβαια το ότι ηττήθηκε κατά κράτος σημαίνει και άλλα πολλά.
Στη Μακρόνησσο τέλειωσε ο Ελληνικός Κομμουνισμός .
seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βασικά οι πιο μεγάλες ζημιές έγιναν σε αυθαίρετα μέσα στο δάσος .Εγώ δεν βλέπω λόγω αποζημίωσης σε αυτούς ,που επιπλέον δεν πρόσεξαν να έχουν καθαρό το κτήμα τους .
Σ' αυτό έχεις όντως δίκιο...Δεν πρέπει να δοθεί αποζημίωση σ' όσους έχτισαν τ' αυθαίρετα.Απλά πιστεύω,ότι δεν πρέπει να δίνουμε τέτοιες πολιτικές διαστάσεις,να μη δεχόμαστε ό,τι μας πασάρουν.Δυστυχώς,κάθε χρόνο σημειώνονται πυρκαγιές σε μικρότερη ή μεγαλύτερη κλίμακα σ' όλη την Ελλάδα,καίγονται τεράστιες δασικές εκτάσεις,χάνονται ιδιοκτησίες και πάντα καταλήγουμε στο να μαλώνουμε,επιρρίπτοντας πολιτικές(κομματικές καλύτερα)ευθύνες και να απομακρυνόμαστε ουσιαστικά από το πραγματικό πρόβλημα.
Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

seize the day
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι αλλά πιστεύεις ότι ο Κωστάκης μπορεί να αλλάξει ; Εγώ πιστεύω πως θέλουμε αλλαγή σκηνικού με νέα πρόσωπα .Πως μπορούμε εμείς να βοηθήσουμε ;Απλά φροντίζοντας ο καθένας τα οικοπεδά του να είναι κλαδεμένα , καθαρά και χωρίς κίνδυνο πυρκαγιάς .
Εννοείται ότι ούτε ο Κωστάκης,ούτε ο κάθε Κωστάκης θα αλλάξει.Θα εξακολουθούν να δρουν με τον ίδιο τρόπο,για εξυπηρέτηση κομματικών και οικονομικών συμφερόντων.Ακριβώς γι' αυτό θεωρώ ότι ειδικά στην προκειμένη περίπτωση δεν πρέπει να εμπλεκόμαστε σε κομματικές διαμάχες,γιατί αυτό επιδιώκουν,να αποπροσανατολίσουν από το υπάρχον πρόβλημα.Έγινε λόγος από τα ΜΜΕ για την τεράστια οικολογική καταστροφή;Δεν το νομίζω.Κι αν έγινε,επισκιάστηκε από τις ατέλειωτες κι ανούσιες συζητήσεις επί συζητήσεων περί κομμάτικών ευθυνών.Εννοείται ότι η κυβέρνηση φταίει.Η αλλαγή σκηνικού είναι επιβεβλημένη εδώ και καιρό,αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα.Φυσικά πρέπει να ληφθούν μέτρα και από την ίδια την πολιτεία,τους όποιους ιθύνοντες και από τον κάθε πολίτη ξεχωριστά,ούτως ώστε να περιοριστούν,αν όχι να κατασταλθούν τέτοιου είδους φαινόμενα.Σ' αυτά ακριβώς τα μέτρα πρέπει να μετατεθεί το κέντρο βάρους.
georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο κομμουνισμός στηρίχθηκε στην τεμπελιά που έχει ο άνθρωπος μέσα του.
Τι λες μωρέ; Ο καπιταλισμός τότε σε τι στηρίχθηκε αν όχι στην τεμπελιά των πλουσίων;
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Τι σου θυμίζει; :eyesup:

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Εγώ δε λέω για τον κομμουνισμό καθ' εαυτόν. Εγώ λέω για το τι πρεσβεύουν τα σημερινά ΚΚ.
Τεμπελια δε πρεσβευουν παντως. Το ΚΚΕ δε ξερω τοσο γιατι δεν εχω επαφη με το Σταλινισμο αλλα δε νομιζω οτι διαφερει τοσο σε αυτο το κομματι.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Daskalenko7
Δραστήριο μέλος

~LoVeR BoY~
Διάσημο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Τώρα που ηρεμήσαν τα πράματα και το ξανασκέφτηκα, ένα έχω να πω. Είναι όλοι τους gtp(με συγχωρείτε για την έκφραση). -.-loipon maroylaki δεν καταλαβαινω γιατι το βρισκεις απιθανο να συμβει αυτο και γιατι το θεωρεις κοτσανα? για πες μου λοιπον εσυ πως χτιστηκαν αυτα τα σπιτακια μεσα στα πευκα και στα ελατα? δεν χρειαστηκαν αδειες? το ξερεις οτι αυτα ξεκινανε απο ορισμενους ""κυριους"" της πολεοδομιας οι οποιοι τα περνουν χοντρα? γιατι λοιπον να τους νοιαξει? το θεμα ειναι οτι, δυστυχως σε αυτη τη χωρα δεν τηρουνται οι νομοι. η ασυνειδησια, η απληστια και το συμφερον θα μας καταστρεψουν
επιτελους γιατι ειχε καταντησει γελιο αυτο το πραγμα. εκμεταλλευονται τον πονο και την αγωνια των ανθρωπων για να κανουν σοου και τηλεθεαση.καλα δεν ντρεπονται καθολου? το χειροτερο ομως ειναι πως οι δημοσιογραφοι αντι να κανουν τη δουλεια τους δηλαδη να μεταφερουν την ειδηση καθονται και σχολιαζουν σαν να ειναι ειδημονες. και να βλεπεις κατι δημοσιογραφους, ονοματα δεν λεμε, να κανουν και καλα τους συγκλονισμενους. υποκριτεεεεεεςς:nono:
Και πάντα αυτό θα κάνει μέχρι κάποιος να καταλάβει πώς δουλεύει αυτό το στολίδι μέσα στο κεφάλι μας που λέγεται μυαλό.....Σημερα εν το μεταξύ στα καναλια απο δω το πανε απο κει το φέρνουν και όλα αναζητούν ευθυνες και κυρίως πολιτικές.Μα αν ειναι δυνατόν δηλαδή κάθε μερα να παρακολούθουμε στα κανάλια τηλεδίκες?!Προσωπικά τους έχω σιχαθεί.Όλοι μέλι γάλα και αυτός που φταίει και να φάει πόδι να ναι μόνο ο αρχηγος της πυροσβεστικής.
Μα πάμε καλά?!Όλοι να μην φταίνε και να ακούμε τα κωμικοτραγικα του τύπου "φταίνε τα πέυκα"
Δηλαδή τι να πω.
Αυτη η χωρα καθημερινα με απογοητεύει όλο και περισσότερο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.