Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Φασίστα!!!! Πώς τολμάς να λες τέτοια λόγια;;;;; Θα πρεπε να σου κόψουν τη γλώσσα!!! Τς τς τς!Ελάτε μωρέ τώωωωωωωωωωωωρα.
Αμέσως να υπερβάλλετε.
Χρειαζόμαστε βοήθεια;
Σοβαρά τώρα, το μόνο που χρειάζεται η χώρα είναι να πάρει έναν έναν πολιτικό (που να έχει ενεργήσει κατά του δημοσίου συμφέροντος), να τον κρεμάσει στην πλατεία Συντάγματος και να του ρίχνει καυτό λάδι από τηγάνι.
Αυτό θέλουν οι προδότες!
(Πείτε με φασιστή και ό,τι άλλο θέλετε, αλλά αυτή η κατάσταση δεν προχωράει άλλο!)
Αν όμως κάνουμε κάτι τέτοιο θα πέσουμε στο δικό τους επίπεδο. Αν τους αφήσουμε θα μας γ@μισουνε. Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση. Τώρα που τα σκ@τώσ@με μόνοι μας ας φάμε και τα σκ@τ@ μας.....
Αξίζει να ζει κανείς με μυαλό ή δεν αξίζει;Ου κακέ άκου εκεί προδότες οι πολιτικοί.
Τς τς τς ντροπή ντροπή.
Αυτοί ενδιαφέρονται για τον λαό έτσι δεν είναι;
Αχχχχ!Πότε θα βάλουμε μυαλό;
Μάλλον δεν αξίζει.
Δηλαδή και που έχουμε το έχουμε κάνει διακοσμητικό.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
phanis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αναζωπύρωση στο διόνυσο. Κρίμα την καλη δουλεια των αεροσκαφων και κυριως των πυροσβεστων.
μα καλα στα καμμενα γινεται αναζωπυρωση?!?
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

ε ρε συ φαντασου το σαν καρβουνο,και να του ριξεις δεν σβηνει αμεσως ..
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Που το βρηκες αυτο;
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν είναι μόο καμένα υπάρχουν και δέντρα ή χόρτα ξερά τριγύρω και αν φυσήξει κάμποσο μισοκομμένα ξύλα που δεν έχουν σβήσει τελείως κτλ πετάγονται εκεί που είναι τα χορτα ή τα δέντρα και ξαναρπάει το μέρος.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Που το βρηκες αυτο;
Google Earth.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Mα πως ειναι δυνατον να γινεται ακριβως την ιδια περιοδο με προπερσι;
Περιπου 22-25/08[/quote
για σκεψου οτι τετοια περιοδο το 2007 ηταν παλι στο προσκηνιο οι εκλογες. μηπως κατι λεει αυτο? λοιπον τιποτα δεν ειναι τυχαιο. καποιοι θελουν να βγαλουν καποιους ανικανους η ειναι ιδεα μου????για μια θεση στην εξουσια ειμαστε ικανοι να κανουμε τα πατα να καψουμε την ιδια μας τη χωρα. ντροπη ντροπη ντροπη και ΑΙΣΧΟΣ![]()
ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

(Αν κατεβεί και εξαπλωθεί πέρα από το Νταού Πεντέλης την κάτσαμε για το βράδυ :who

καλα μπηκα και εγω το πρωι να το δω και φρικαρα!

chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

μην ανησυχεις θα ειναι μια χαρα!Ναι,έχω τα ξαδέρφια μου και τους θείους μου και μου παν πως έχουν περικυκλωθει απο τη φωτια στο Διόνυσο και το Γραμματικό![]()

ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα μπηκα και εγω το πρωι να το δω και φρικαρα!![]()
Μάλλον κάτι δεν μου ανοίγει σωστά. Τι είναι τρομερό στην εικόνα?
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

ΣωστοTo λέω γιατί είναι εντελώς ψευτιά. Ακούς εκεί τετράγωνο.![]()
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Όπως και να έχει το πράγμα, η εικόνα τα λέει από μόνη της.To λέω γιατί είναι εντελώς ψευτιά. Ακούς εκεί τετράγωνο.![]()
ellilili
Νεοφερμένο μέλος

Mα πως ειναι δυνατον να γινεται ακριβως την ιδια περιοδο με προπερσι;
Περιπου 22-25/08[/quote
για σκεψου οτι τετοια περιοδο το 2007 ηταν παλι στο προσκηνιο οι εκλογες. μηπως κατι λεει αυτο? λοιπον τιποτα δεν ειναι τυχαιο. καποιοι θελουν να βγαλουν καποιους ανικανους η ειναι ιδεα μου????για μια θεση στην εξουσια ειμαστε ικανοι να κανουμε τα πατα να καψουμε την ιδια μας τη χωρα. ντροπη ντροπη ντροπη και ΑΙΣΧΟΣ![]()
Αυτο το σκεφτηκα και εγω και πραγματικα ευχομαι ολοψυχα να μην εγινε κατι τετοιο, δεν θα ηθελα ποτε να πιστεψω οτι εγινε αυτο. ΕΓΚΛΗΜΑΑΑΑΑ!
Πραγματικα δεν εχω λογια. Η κατασταση ειναι κατι παραπανω απο τραγικη!
ΑΙΣΧΟΣ!![]()
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος

εδω εχει φτασει στο Ναυπλιο που ειμαι εγω ρε,εχει θολωσει ο τοπος και μυριζει σταχτη.

τωρα δεν παλευεται. . . .
ξυλο θελουν αυτοι οι ανεγκεφαλοι που ειναι υπευθυνοι για ολα αυτα..:rucrazy::punch:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.