Πυρκαγιές στην Ελλάδα - Καλοκαίρι 2023

Αυτό μου γράφουν και οι δικοί μου σε μηνύματα. Δλδ οι Βοιωτοί πώς τη βγάζουν;

Να πάνε να γ@μηθούν οι πολιτικοί όλοι...
Τώρα έχει καθαρίσει ο ουρανός ευτυχώς…

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Πως την βγάζουν; Τραγικό.

Εγώ έκλεισα πόρτες τώρα, τα έκλεισα όλα. Έχω βάλει ερκοντίσιον γιατί το σκυλί δεν φαίνεται πολύ καλά. Ελπίζω να μην φταίει ο καπνός.

Έχουμε καμία ενημέρωση από την Τσεχική Πυροσβεστική για το αν εν τέλει ο γουρλομάτης αποδέχθηκε την βοήθειά τους;

Για να πάψουν οι συκοφάντες να διασπείρουν θεωρίες συνωμοσίας το λέω...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Έχουμε καμία ενημέρωση από την Τσεχική Πυροσβεστική για το αν εν τέλει ο γουρλομάτης αποδέχθηκε την βοήθειά τους;

Για να πάψουν οι συκοφάντες να διασπέρνουν θεωρίες συνωμοσίας το λέω...
Δεχομαστε βοηθεια μονο απο κροατες.

Εδω στο Λουτρακι λεμε καπνα κανονικη...τσουζουν τα ματια μου

Φύσαγε πολύ αυτές τις μέρες ... Δε γινόταν να μείνει ανεκμετάλλευτο :)

Απλά φρικιαστική η κατάσταση με τις φωτιές :'(
Ολόκληρος Νομός έχει μείνει χωρίς νοσοκομείο και είναι πια σε ένα πλωτό και εξυπηρετούν τους ασθενείς.

Μακάρι να σταματήσει σύντομα αυτη η φρίκη γιατί μόνο φρίκη είναι με τις φωτιές.

Είδα τον παρακάτω χάρτη και κυριολεκτικά ο πλανήτης καίγεται (εκτός από Βρετανία, Ιρλανδία και Σκανδιναβία). Αν συνεχίσουμε έτσι σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχει δέντρο.

IMG_0537.jpeg

Φαίνεται ότι έχουμε νεκρούς...

26; Διάβασα καλά; Μήπως έγινε κάποιο λάθος; Θεέ μου.

Είναι αλήθεια όπως βλέπουμε. Το πως βέβαια αφήνουν βέβαια να περνάνε παράνομα μετανάστες υπό αυτές τις συνθήκες είναι ένα άλλο ζήτημα βέβαια. Δεν υπάρχει καμία μέριμνα.

IMG_0538.png

Εμπρηστές από την Ανατολή;;

Δεν αποκλειεται η φωτια αστον Εβρο να ξεσπασε απο αυτους,δεν εννοω να ηταν εμπρηστες...αλλα να αναψαν κατι και να λαμπαδιασε ολο το δασος.

Δεν αποκλειεται η φωτια αστον Εβρο να ξεσπασε απο αυτους,δεν εννοω να ηταν εμπρηστες...αλλα να αναψαν κατι και να λαμπαδιασε ολο το δασος.

Για να είναι εκεί και για να μην προλάβουν να φύγουν κατά 90% από εκείνους άρχισε η φωτιά.

Ρε παιδιά πού τις βλέπετε τις φωτιές; Εγώ άνοιξα τηλεόραση να δω τί γίνεται πριν κάνα δύωρο και εντάξει, όλα βαίνουν καλώς. Ελληνικές ταινίες, επανάληψη σειρών, διαφημίσεις. Ψέματα θα είναι αυτά που λένε για τις φωτιές.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back