touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.572 μηνύματα.

06-10-25

09:58
Το απολαμβάνεις έτσι;Περαστικά![]()
Και οι ισραηλινοί καλύτεροι είναι;
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

06-10-25

10:11
Το απολαμβάνεις έτσι;
Και οι ισραηλινοί καλύτεροι είναι;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.194 μηνύματα.

06-10-25

15:12
MIA ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΛΕΤΕ.Αν βοηθά![]()
Israel accused of detaining Greta Thunberg in infested cell and making her hold flags
Activist tells Swedish officials she has been subjected to harsh treatment, including insufficient food and waterwww.theguardian.com
Η Tagesspiegel δεν είναι ακόμη βέβαιη, λέει <<soll>>, που σημαίνει, <<πρέπει να έχει γίνει>>.
![]()
Wenig Wasser, Hautausschläge durch Bettwanzen: Thunberg soll harte Behandlung in Haft beklagt haben – Israel spricht von „dreisten Lügen“
Die israelische Marine hatte Thunberg festgenommen, während sie auf dem Weg in den Gazastreifen war. Die Schwedin macht Israel schwere Vorwürfe. Das Außenministerium widerspricht.www.tagesspiegel.de
Ολα αυτα τα αρθρα που βαζετε λενε οτι ''ακτιβιστες ΛΕΝΕ....ΛΕΝΕ...ΛΕΝΕ....δηλαδη σε νηπια μιλαω;
Και εγω μπορει να λεω οτι θελω,
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,.ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
Αναφερουν ακριβως αυτο.
ΑκτιΒιστες ΛΕΝΕ.....αυτο δεν ειναι επιβεβαιωση.Ειναι φημες.
Μενει να επιβεβαιωθει.
ΑΥΤΟ ΛΕΩ.ΔΕΝ ΕΙΑΝΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ.
Ξανα στο σχολειο για να μαθετε να διαβαζετε.

Βασικα να μαθετε οχι απλως να διαβαζετε..αλλα κυριως να ερμηνευετε.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

06-10-25

15:57
Όταν πρόκειται για τους παλαιστίνιους ψειρίζετε και την υποσημείωση της υποσημείωσης, οταν πρόκειται για το ισραήλ ολα αυτόκλητα σωστά και έγκυρα χωρίς δεύτερη σκέψη με συνοπτικές διαδικασίες
Πω πω εύχομαι στη ζωή μου όπως κι αν καταλήξω να μην καταντήσω τέτοιο θύμα και φερέφωνο.
Όπου χτυπάει το κύμα να με σέρνουν
Πω πω εύχομαι στη ζωή μου όπως κι αν καταλήξω να μην καταντήσω τέτοιο θύμα και φερέφωνο.
Όπου χτυπάει το κύμα να με σέρνουν
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.261 μηνύματα.

06-10-25

18:30

Ξεκίνησαν οι κρίσιμες συνομιλίες Ισραήλ - Χαμάς στην Αίγυπτο για τη Γάζα
Οι διαπραγματευτές από το Ισραήλ και τη Χαμάς ξεκίνησαν έμμεσες συζητήσεις στο Σαρμ Ελ-Σέιχ της Αιγύπτου για ανταλλαγή ομήρων-κρατουμένων και κατάπαυση του...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.194 μηνύματα.

06-10-25

20:37
Ηρθαν οι ελληνες απο το ισραηλ..ηρθε και η Γκρετα..μιλησε η Γκρετα στην καμερα..και ειπε οτι οτι γινεται γενοκτονια στη η γαζα..οκ...ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ. ΤΙ..ΠΟ..ΤΑ
Οτι δηλαδη θα ισχυαν αυτα που ειπαν 2 ακτιβιστες στην τουρκια..2 λεμε...και η Γκρετα που ολοι ξερουμε ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Γελαμε.
Επιβεβαιωνομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
Οτι δηλαδη θα ισχυαν αυτα που ειπαν 2 ακτιβιστες στην τουρκια..2 λεμε...και η Γκρετα που ολοι ξερουμε ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Γελαμε.
Επιβεβαιωνομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.663 μηνύματα.

06-10-25

20:49
Μάλιστα. Η απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Η Γκρέτα και όλοι οι άλλοι επιβεβαίωσαν τη βία που τους ασκήθηκε, αλλά οι φανατικά εθελοτυφλούντες δεν το διάβασαν. Απαξιώ να συζητώ με άτομα που ψεύδονται για να στηρίξουν το μίσος και το φανατισμό τους. Λυπάμαι, δεν θα συνεχίσω, από εδώ και πέρα είσαι για μένα ignore.Ηρθαν οι ελληνες απο το ισραηλ..ηρθε και η Γκρετα..μιλησε η Γκρετα στην καμερα..και ειπε οτι οτι γινεται γενοκτονια στη η γαζα..οκ...ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ. ΤΙ..ΠΟ..ΤΑ
Γελαμε.
Επιβεβαιωνομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.261 μηνύματα.

06-10-25

20:50
Ηρθαν οι ελληνες απο το ισραηλ..ηρθε και η Γκρετα..μιλησε η Γκρετα στην καμερα..και ειπε οτι οτι γινεται γενοκτονια στη η γαζα..οκ...ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ. ΤΙ..ΠΟ..ΤΑ
Γελαμε.
Επιβεβαιωνομαι ΑΠΟΛΥΤΑ.
Κοίτα κάτι ανέφερε σχετικά με τις συνθήκες κράτησης τους, όμως δεν επεκτάθηκε παραπάνω. Αν θέλεις σου στέλνω και το σχετικό video.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μάλιστα. Η απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Η Γκρέτα και όλοι οι άλλοι επιβεβαίωσαν τη βία που τους ασκήθηκε, αλλά οι φανατικά εθελοτυφλούντες δεν το διάβασαν. Απαξιώ να συζητώ με άτομα που ψεύδονται για να στηρίξουν το μίσος και το φανατισμό τους. Λυπάμαι, δεν θα συνεχίσω, από εδώ και πέρα είσαι για μένα ignore.
Καλά το μισό forum ignore το έχεις. Ποιο το νόημα να γράφεις εφόσον δεν είσαι σε θέση να κάνεις διάλογο;;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

06-10-25

21:35
Ειναι αλλο οι συνθηκες κρατησης που ολοι ειπαν οτι ΑΡΧΙΚΑ δεν ειχαν νερο..προσβαση σε δικηγορους κλπ..τα πιστευω απολυτα αυτα..και αλλο οτι την τραβαγαν απο τα μαλλια και την εβαλαν να προσκυνησει την ισραηλινη σημαια....ποτε δεν ειπα οτι ηταν ολοι μεσα στις λιχουδιες και στα φιλακια...μιλαω για τα συγκεκριμενα που ειπωθηκαν απο 2 βλαμενους στην τουρκια.Κοίτα κάτι ανέφερε σχετικά με τις συνθήκες κράτησης τους, όμως δεν επεκτάθηκε παραπάνω. Αν θέλεις σου στέλνω και το σχετικό video.
Δεν μιλαω κινεζικα.
Ιγκνορ ξε ιγκνορ εχεσθην.Μάλιστα. Η απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Η Γκρέτα και όλοι οι άλλοι επιβεβαίωσαν τη βία που τους ασκήθηκε, αλλά οι φανατικά εθελοτυφλούντες δεν το διάβασαν. Απαξιώ να συζητώ με άτομα που ψεύδονται για να στηρίξουν το μίσος και το φανατισμό τους. Λυπάμαι, δεν θα συνεχίσω, από εδώ και πέρα είσαι για μένα ignore.
ΗΜΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤ ΤΩΡΑ
Κια βεβαια δεν ηταν συνθηκες πενταστερου ξενοδοχειου,ποτε δεν ειπα κατι τετοιο.
ΜΙΛΑΩ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕς ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ 2 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΣΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ.
Θεωρεις οτι θα ειχε συμβει αυτο και η Γκρετα που ολοι ξερουμε δεν θα το ελεγε;
Στη γωνιτσα και 30 φορες να γραψεις οτι δεν θα διαστρεβλωνω την πραγματικοτητα.

American Economist
Επιφανές μέλος

07-10-25

07:39
Κλείνουν 2 χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση της Hamas στο Ισραήλ, όπου στοίχισε τη ζωή σε 1,200 αθώους πολίτες.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

07-10-25

08:01
αυτοί οι θάνατοι δεν κοσμούνται με κεριά και δρακρύβρεχτα memorials.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

07-10-25

08:09
Μια χαρα κοσμουνται.Με πλοιαρια στη γαζα και απειρες διαδηλωσεις.,View attachment 153550
View attachment 153551
αυτοί οι θάνατοι δεν κοσμούνται με κεριά και δρακρύβρεχτα memorials.
Τι λες;Καμια επιγνωση της πραγματικοτητας.
Οι οποιοι αυτοι οι θανατοι βεβαι προκληθηκαν ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ...ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

07-10-25

08:48
θυμίστε μου, εσείς που είστε εδώ και υποστηρίζετε οτι στους παλαιστινιους αξϊζει να πεθάνουν «επειδή ψήφισαν χαμας» είστε οι ίδιοι που κλαίγατε στο διπλανό θρεντ στην υπόνοια οτι ο Κιρκ δολοφονήθηκε για τις ιδέες του;
κοίτα να δεις
κοίτα να δεις
American Economist
Επιφανές μέλος

07-10-25

08:55
θυμίστε μου, εσείς που είστε εδώ και υποστηρίζετε οτι στους παλαιστινιους αξϊζει να πεθάνουν «επειδή ψήφισαν χαμας» είστε οι ίδιοι που κλαίγατε στο διπλανό θρεντ στην υπόνοια οτι ο Κιρκ δολοφονήθηκε για τις ιδέες του;
κοίτα να δεις
Δείξε μου μήνυμα μου στο οποίο λέω αυτό που λες. Το μόνο που έχω πει είναι ότι η Hamas ανέβηκε στην εξουσία με την βοήθεια των Παλαιστινιων, ουδέποτε όμως έχω γράψει ότι αξίζουν να πεθάνουν για τις επιλογές τους. Αντίθετα έχω γράψει αρκετές φορές ότι η Παλαιστίνη είναι θύμα της Hamas, καθώς οδηγέ τους πολίτες της στον θάνατο με τις ενέργειες της.
Αλλά εντάξει πρώτη φορά είναι που λες ψέματα για άλλους χρήστες ώστε να βγεις από πάνω με ύπουλο τρόπο;; Εδώ έγραφες ότι είμαι κατά της έκτρωσης (ενώ έχω γράψει ακριβώς τα αντίθετα), στο ότι είμαι υπέρ της οπλοκατοχής ώστε να σκοτώνω μετανάστες στην ομόνοια, και μια σειρά από άλλα ψέματα που έχεις γράψει.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

07-10-25

09:32
Γιατί να επωμιστεί ο Έλληνας φορολογούμενος το κόστος αεροπορικών για τους φελλούς που νόμιζαν θα πουλούσαν τρέλα στο Ισραήλ;
Ελπίζω να τους βεβαιωθούν στην εφορία οι κηροζίνες του αεροπλάνου.
Ελπίζω να τους βεβαιωθούν στην εφορία οι κηροζίνες του αεροπλάνου.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

07-10-25

09:38
Δεν πήγαινε για σένα η ερώτηση ήταν ρητορική για γενικότερο προβληματισμό. Παρόλα αυτά αν θες να δούμε εσένα, δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεν έχεις κάνει ποτέ αναφορές με τέτοια ζέση για τους νεκρούς παλαιστίνιους.Δείξε μου μήνυμα μου στο οποίο λέω αυτό που λες. Το μόνο που έχω πει είναι ότι η Hamas ανέβηκε στην εξουσία με την βοήθεια των Παλαιστινιων, ουδέποτε όμως έχω γράψει ότι αξίζουν να πεθάνουν για τις επιλογές τους. Αντίθετα έχω γράψει αρκετές φορές ότι η Παλαιστίνη είναι θύμα της Hamas, καθώς οδηγέ τους πολίτες της στον θάνατο με τις ενέργειες της.
Πολλές φορές ξέρεις δεν χρειάζεται να αναφέρει κάποιος ρητά και κατα λέξη κάτι μπορούν οι νοήμονες να καταλάβουν και να εκμαιεύσουν τις προθέσεις του.
Επειδή μια φορά σου καταλόγισα κάτι λάθος και απολογήθηκα για αυτό, θα το γράφεις παντού με κάθε ευκαιρία και θα καμαρώνεις σαν μικρό παιδί;Αλλά εντάξει πρώτη φορά είναι που λες ψέματα για άλλους χρήστες ώστε να βγεις από πάνω με ύπουλο τρόπο;; Εδώ έγραφες ότι είμαι κατά της έκτρωσης (ενώ έχω γράψει ακριβώς τα αντίθετα), στο ότι είμαι υπέρ της οπλοκατοχής ώστε να σκοτώνω μετανάστες στην ομόνοια, και μια σειρά από άλλα ψέματα που έχεις γράψει.
Λίγη ωριμότητα να έχουμε.
American Economist
Επιφανές μέλος

07-10-25

09:49
Δεν πήγαινε για σένα η ερώτηση ήταν ρητορική για γενικότερο προβληματισμό. Παρόλα αυτά αν θες να δούμε εσένα, δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεν έχεις κάνει ποτέ αναφορές με τέτοια ζέση για τους νεκρούς παλαιστίνιους.
Πολλές φορές ξέρεις δεν χρειάζεται να αναφέρει κάποιος ρητά και κατα λέξη κάτι μπορούν οι νοήμονες να καταλάβουν και να εκμαιεύσουν τις προθέσεις του.
Ουδέποτε έχω γράψει ότι έχω χαρεί για θανάτους Παλαιστίνιων, όπως επίσης δεν γράφω συνέχεια το πόσο στεναχωριέμαι για τους θανάτους των Ισραηλινών. Η άποψη μου δεν αλλάζει, βασική αιτία για τα δεινά εκεί κάτω είναι η Hamas. Μια μουσουλμανική τρομοκρατική οργάνωση η οποία όχι μόνο σφάζει και βασανίζει Ισραηλινούς, αλλά ταυτόχρονα οδηγεί στον θάνατο τους ίδιους της τους πολίτες. Μια οργάνωση που έχει εγκαταστήσει πολεμικές βάσεις μέσα στα νοσοκομεία και σε σχολεία ώστε να χρησιμοποιεί τους πολίτες ως ασπίδα.
Τώρα όσο αφορά την κυβέρνηση του Ισραήλ, προφανώς και έχει κάνει σοβαρά λάθη στη διαχείριση του πολέμου. Προφανώς και δεν στηρίζω το οποιοδήποτε χτύπημα σε αμάχους, πόσο μάλλον σε μικρά παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

07-10-25

09:49
Να βεβαιωθούν τα έξοδα στην ΑΑΔΕ στην πληρωμή εκτός ρύθμισης, και να πληρώσουν.Δε μπορείς να σπαταλάς πολύτιμες πτητικές ώρες από απομειωμένα C-130 ή C-27.
Ο νεοδιόριστος γιατρός, εκπαιδευτικός κλπ οφείλει να παρουσιαστεί στου "βοδιού το κέρατο" χωρίς δαπάνη για την υπηρεσία.
Ο Έλληνας πολίτης θα πληρώσει για τις τσάρκες του κάθε κοπρίτη που δηλώνει ακτιβιστής;
Αφού αυτοί ξεκίνησαν το βομβαρδισμό νοσοκομείων, κάψιμο παιδιών (07/10/23).
Ο νεοδιόριστος γιατρός, εκπαιδευτικός κλπ οφείλει να παρουσιαστεί στου "βοδιού το κέρατο" χωρίς δαπάνη για την υπηρεσία.
Ο Έλληνας πολίτης θα πληρώσει για τις τσάρκες του κάθε κοπρίτη που δηλώνει ακτιβιστής;
Γιατί δε παραδίδονται οι Χαμασίτες να τελειώνουμε;Δεν πήγαινε για σένα η ερώτηση ήταν ρητορική για γενικότερο προβληματισμό. Παρόλα αυτά αν θες να δούμε εσένα, δεν αναιρεί το γεγονός οτι δεν έχεις κάνει ποτέ αναφορές με τέτοια ζέση για τους νεκρούς παλαιστίνιους.
Επειδή μια φορά σου καταλόγισα κάτι λάθος και απολογήθηκα για αυτό, θα το γράφεις παντού με κάθε ευκαιρία και θα καμαρώνεις σαν μικρό παιδί;
Λίγη ωριμότητα να έχουμε.
Αφού αυτοί ξεκίνησαν το βομβαρδισμό νοσοκομείων, κάψιμο παιδιών (07/10/23).
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

07-10-25

09:51
Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω για αντιδράσεις σε μηνύματα με νεκρά παιδιά γιατι είναι εκτός κανονισμού του φόρουμ και το μήνυμα μου θα σβηστεί.Ουδέποτε έχω γράψει ότι έχω χαρεί για θανάτους Παλαιστίνιων,
American Economist
Επιφανές μέλος

07-10-25

09:55
Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω για αντιδράσεις σε μηνύματα με νεκρά παιδιά γιατι είναι εκτός κανονισμού του φόρουμ και το μήνυμα μου θα σβηστεί.
Δεν πειράζει θα το σχολιάσω εγώ. Οταν ανεβάζω μια ανάρτηση σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα της 7/10, και αμέσως έρχεσαι από κάτω γράφοντας κάτι ώστε να ξεκινήσεις καυγά, συγγνώμη αλλά μην περιμένεις καμία καλύτερη αντίδραση. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο εκ μέρους σου να έγραφες ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους νεκρούς από την μεριά της Παλαιστίνης, που προφανώς θα είχες δίκιο, παρά αυτό που έγραψες ώστε να πας κόντρα σε κάτι που έγραψα εγώ. Και σε κάθε περίπτωση το ότι η Hamas ευθύνεται για το χάος εκεί κάτω δεν είναι κάτι που λέω εγώ, αλλά κάτι που είναι fact. Θες να σου γράψω πόσες τρομοκρατίες επιθέσεις έχουν γίνει στο Ισραήλ από την Hamas??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 210 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- taketrance
- touvlo
- giorgos5002
- Scandal
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Memetchi
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- johnsala
- Jack of Spades
- camil
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- vas 78
- Sosstoss
- Varus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- Libertus
- bibliofagos
- fmarulezkd
- chester20080
- Searching
- aris65
- Joji
- Tan
- rafaela11
- souli2002
- A350
- back2967
- Lathy
- Soulgazer
- Fernando_A
- bboys
- hihat1
- fretoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Hased Babis
- littlebean
- ck_chrysiis
- Giorgkalo
- Vera
- redpointer
- ChristosM89
- Ωρορα
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- Μήτσος10
- synopsis
- Αντικειμενικός
- Ilma
- fockos
- vasilis123321
- kelyphos
- louminis
- tsiobieman
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- kuki
- physicscrazy
- ROM32
- theodle
- SlimShady
- AN.PA
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- Leo komm
- AK-92
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Viedo
- User2350
- snowy
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.