amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

07-10-25

10:20
δεν έχει κανένα νόημα τέτοια συζήτηση πάντα απαντάτε «ναι αλλά η Χαμάς».
Δεν πειράζει θα το σχολιάσω εγώ. Οταν ανεβάζω μια ανάρτηση σχετικά με το τρομοκρατικό χτύπημα της 7/10, και αμέσως έρχεσαι από κάτω γράφοντας κάτι ώστε να ξεκινήσεις καυγά, συγγνώμη αλλά μην περιμένεις καμία καλύτερη αντίδραση. Θα ήταν πολύ πιο τίμιο εκ μέρους σου να έγραφες ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους νεκρούς από την μεριά της Παλαιστίνης, που προφανώς θα είχες δίκιο, παρά αυτό που έγραψες ώστε να πας κόντρα σε κάτι που έγραψα εγώ. Και σε κάθε περίπτωση το ότι η Hamas ευθύνεται για το χάος εκεί κάτω δεν είναι κάτι που λέω εγώ, αλλά κάτι που είναι fact. Θες να σου γράψω πόσες τρομοκρατίες επιθέσεις έχουν γίνει στο Ισραήλ από την Hamas??
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.261 μηνύματα.

07-10-25

10:29
δεν έχει κανένα νόημα τέτοια συζήτηση πάντα απαντάτε «ναι αλλά η Χαμάς».
Προφανώς και έχει νόημα, καθώς η Hamas ευθύνεται για αυτά που γίνονται στην Μέση Ανατολή. Οταν μια τρομοκρατική οργάνωση μπαίνει μέσα και σκοτώνει, βιάζει, απαγάγει παιδιά και γυναίκες, τι θέλεις να κάνει το Ισραήλ;; Όσο η Hamas βρίσκεται στην εξουσία δεν θα τελειώσει ο πόλεμος δυστυχώς, νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.977 μηνύματα.

07-10-25

10:34
Δεν θεωρείς ομως πως κάπου ωπα; Την κάναν την αντίποινα, απάντησαν τώρα δεν υπάρχει κανένα όριο να τους πεθάνουν όλους;
Προφανώς και έχει νόημα, καθώς η Hamas ευθύνεται για αυτά που γίνονται στην Μέση Ανατολή. Οταν μια τρομοκρατική οργάνωση μπαίνει μέσα και σκοτώνει, βιάζει, απαγάγει παιδιά και γυναίκες, τι θέλεις να κάνει το Ισραήλ;; Όσο η Hamas βρίσκεται στην εξουσία δεν θα τελειώσει ο πόλεμος δυστυχώς, νομίζω όλοι το έχουμε καταλάβει αυτό.
Τέλος πάντων και αντίστοιχη συζήτηση που έχω κάνει στο παρελθόν είναι άκαρπη καθώς πολλοί τα δικαιολογούν με διάφορους τρόπους.
Έχω κατηγορηθεί μάλιστα πως υποστηρίζω την Χαμάς ή Ισλαμιστές ( κι εσύ το έχεις γράψει αυτό αμέτρητες φορές και σε αλλα θέματα) ενώ εχω πεί αμέτρητες φορές πως προσωπικά ελπίζω στην ελευθερία της παλαιστινης απο ολα της τα δεσμά.
Φυσικά δεν υπάρχει και κανένα περιθώριο να μιλήσω για το οτι η ιστορία του ισραήλ δεν ξεκινάει πριν δυο χρόνια γιατι πάντα μπαίνει η ίδια κασέτα οπως την έβαλες και τώρα.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.261 μηνύματα.

07-10-25

10:40
Δεν θεωρείς ομως πως κάπου ωπα; Την κάναν την αντίποινα, απάντησαν τώρα δεν υπάρχει κανένα όριο να τους πεθάνουν όλους;
Τέλος πάντων και αντίστοιχη συζήτηση που έχω κάνει στο παρελθόν είναι άκαρπη καθώς πολλοί τα δικαιολογούν με διάφορους τρόπους.
Έχω κατηγορηθεί μάλιστα πως υποστηρίζω την Χαμάς ή Ισλαμιστές ( κι εσύ το έχεις γράψει αυτό αμέτρητες φορές και σε αλλα θέματα) ενώ εχω πεί αμέτρητες φορές πως προσωπικά ελπίζω στην ελευθερία της παλαιστινης απο ολα της τα δεσμά.
Φυσικά δεν υπάρχει και κανένα περιθώριο να μιλήσω για το οτι η ιστορία του ισραήλ δεν ξεκινάει πριν δυο χρόνια γιατι πάντα μπαίνει η ίδια κασέτα οπως την έβαλες και τώρα.
Προσωπικά πιστεύω (και το έχω γράψει και εδώ μέσα) ότι το Ισραήλ πρέπει να χτυπάει μόνο βάσεις της Hamas και όχι αμάχους ανθρώπους. Έχει την τεχνολογία ώστε να εντοπίζει τις πραγματικές βάσεις της Hamas χωρίς να χρειάζεται να βάζει σε κίνδυνο αθώους ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.
Και προφανώς δεν στηρίζω την ιδέα του Trump που θέλει να μετατρέψει την Γάζα σε απέραντο resort για τουρίστες. Είναι αστείο από μόνο του αυτό.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα.

07-10-25

11:56
Όποιος αντέχει, ας το δει.
Για να ξέρετε τι σημαίνει ο ισλαμοφασισμός που υποστηρίζετε.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

07-10-25

12:43
Πάντως, αν και κατά 98% διαφωνώ μαζί σου, πρέπει να παραδεχτούμε, πως κρίνεις κάποια πράματα
Προσωπικά πιστεύω (και το έχω γράψει και εδώ μέσα) ότι το Ισραήλ πρέπει να χτυπάει μόνο βάσεις της Hamas και όχι αμάχους ανθρώπους. Έχει την τεχνολογία ώστε να εντοπίζει τις πραγματικές βάσεις της Hamas χωρίς να χρειάζεται να βάζει σε κίνδυνο αθώους ανθρώπους που δεν φταίνε σε τίποτα.
Και προφανώς δεν στηρίζω την ιδέα του Trump που θέλει να μετατρέψει την Γάζα σε απέραντο resort για τουρίστες. Είναι αστείο από μόνο του αυτό.
American Economist
Επιφανές μέλος

Άκου εκεί να ανοίξει την Ελληνική σημαία μέσα στην Ελλάδα. Είναι γνωστό εξάλλου ότι οι ακροαριστεροί η μόνη σημαία που γουστάρουν είναι της Παλαιστίνης και της Τουρκίας.
www.thestival.gr

Φιλοπαλαιστίνιοι επιτέθηκαν σε νεαρό που άνοιξε ελληνική σημαία στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" - Δείτε βίντεο
Ένταση επικράτησε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το απόγευμα της Δευτέρας ανάμεσα σε φιλοπαλαιστίνιους και σε έναν νεαρό άντρα που άνοιξε ελληνική σημαία. [...]

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Πωπω το περιστατικό μου θύμισε τους μπετόβλακες που βγαίναν μετά το pride και κάναν family pride
1 shared εγκεφαλικό κύτταρο
American Economist
Επιφανές μέλος

Πωπω το περιστατικό μου θύμισε τους μπετόβλακες που βγαίναν μετά το pride και κάναν family pride
Σε περίπτωση που το ξεχνάς ζεις στην Ελλάδα και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να κυκλοφορεί με την σημαία της χώρας του. Το ποιος είναι μπεροβλακας φάνηκε ξεκάθαρα, και ήταν οι άπλυτοι που επιτέθηκαν στον άνθρωπο που κρατούσε την σημαία της χώρα μας.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Ξέρεις υπάρχουν κίνητρα για το κάθε τι που συμβαίνει κι αυτός το έκανε έκδηλα και προκλητικά με συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πιο βαθύ το θέμα.
Σε περίπτωση που το ξεχνάς ζεις στην Ελλάδα και είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να κυκλοφορεί με την σημαία της χώρας του. Το ποιος είναι μπεροβλακας φάνηκε ξεκάθαρα, και ήταν οι άπλυτοι που επιτέθηκαν στον άνθρωπο που κρατούσε την σημαία της χώρα μας.
Δεν είναι κακό να τρώω σουβλάκια αλλά αν μέχρι χθές πήγαινα στη σκηνή του Ρούτσι δίπλα στο σύνταγμα και έτρωγα θα ήμουν μέγιστο αρχίδι.
Λίγη νοημοσύνη και κριτική σκέψη.
American Economist
Επιφανές μέλος

Ξέρεις υπάρχουν κίνητρα για το κάθε τι που συμβαίνει κι αυτός το έκανε έκδηλα και προκλητικά με συγκεκριμένο σκοπό. Είναι πιο βαθύ το θέμα.
Καλά έκανε και τους πήγε κόντρα. Οι ίδιοι οι αριστεροί που κράζουν τις σημαίες, την πατρίδα και ότι έχει να κάνει με το έθνος, στο θέμα της Παλαιστίνης έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι εθνικιστές. Τα ίδια άτομα που βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν την Ελληνική σημαία, δεν χάνουν ευκαιρία να κρεμάνε τη σημαία της Παλαιστίνης όπου βρουν.
Λίγη νοημοσύνη και κριτική σκέψη.
Ναι επειδή έχω κριτική σκέψη για αυτό δεν πιστεύω το δήθεν ανθρωπισμό των άπλυτων που μαζεύτηκαν χθες στο αεροδρόμιο. Δεν τους είδα να κάνουν τα ίδια για την Ουκρανία όπου εδώ και 3.5 χρόνια βιώνει έναν ανήθικο πόλεμο, για τις μαζικές δολοφονίες χριστιανών σε διάφορες μουσουλμανικές χώρες, για την Κύπρο όπου εδώ και 50 χρόνια είναι υπό τουρκική απειλή/κατοχή το 40% των εδαφών της, αλλά και για μια σειρά από πολέμους που γίνονται σε διάφορες γωνιές της γης. Εντελώς τυχαία ο ανθρωπισμός ξυπνάει μόνο στο θέμα της Παλαιστίνης.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος

άπλυτοι
Τρομερά επιχειρήματα.των άπλυτων
Βέβαια ούτε που αντιλαμβάνεστε το οτι επιτίθεσαι σε ανθρώπους που πήγαν να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια και τους συνέλαβαν οι τρομοκράτες.
Πάμε, Βάλε την κασέτα τώρα
American Economist
Επιφανές μέλος

Τρομερά επιχειρήματα.
Σίγουρα καλύτερα από τα δικά σου!
Βέβαια ούτε που αντιλαμβάνεστε το οτι επιτίθεσαι σε ανθρώπους που πήγαν να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια και τους συνέλαβαν οι τρομοκράτες.
Πήγαν να παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια, και επι 1 μήνα έκαναν party, ανέβαζαν βιντεάκια κάνοντας χαζομάρες, ενώ ήξεραν από την αρχή ότι αυτό που κάνουν δεν έχει νόημα καθώς δεν μπορείς να μπεις έτσι απλά σε μια εμπόλεμη ζώνη.
Πάμε, Βάλε την κασέτα τώρα
Όσα χρόνια είμαι εδώ μέσα δεν νομίζω να έχω βάλει καμία κασέτα, και αν το έκανα παλιότερα άθελα μου προσπάθησα να ενημερωθώ καλύτερα, το αν δεν συμφωνείς με τα πιστεύω μου δεν σημαίνει ότι είμαι λάθος εγώ. Ίσα ίσα αν ψάχνεις για κασέτες καλύτερα να κοιτάξεις τα δικά σου γραπτά, όπου σε όλα τα thread αποκαλείς τους πάντες ρατσιστές, σκατόψυχους, καλύτερα να μου κοπεί το χέρι, πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το forum, κτλ. Αν λοιπόν κάποιος βάζει “κασέτες” γράφοντας τα ίδια copy paste σε όλα τα thread, μάλλον είσαι εσύ.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.721 μηνύματα.

Η 7η Οκτωβρίου είναι μια βολική για το Ισραήλ αφετηρία. Όμως τίποτα δεν ξεκίνησε τότε. Αυτή ήταν μια οργανωμένη απάντηση σε δεκαετίες καταπίεσης, βασανισμών, δολοφονιών κλπ. Που πάλι αυτή η "απάντηση" πρέπει να αντιμετωπίζεται σκεπτικά. Η δικιά μου γνώμη είναι πως το Ισραήλ γνώριζε για το χτύπημα και το επέτρεψε να συμβεί επίτηδες (όπως οι ΗΠΑ το 9/11). Είναι τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας για τα οποία ΠΟΤΕ δεν θα μαθευτεί η αλήθεια. Δεν γνώριζε η Μοσάντ; Οι καλλίτερες μυστικές υπηρεσίες του κόσμου που λίγους μήνες πριν πραγματοποίησαν ένα τρομερό χτύπημα εντός του Ιράν; Πέρασαν κάτι τρομοκράτες το πιο ισχυρά οχυρωμένο μέρος του κόσμου που δεν περνάει τίποτα από αυτό; Λίγη σκέψη.
Όπως και να έχει, οι Εβραίοι από πριν καν ιδρύσουν κράτος σε εκείνες τις περιοχές είχαν πάει παράνομα ως έποικοι προπολεμικά (η Αγγλία που ήλεγχε την περιοχή είχε απαγορεύσει την εβραϊκή μετανάστευση εκεί) και με τρομοκρατικές μεθόδους (βλέπε παραστρατιωτικές σιωνιστικές οργανώσεις όπως η Irgun) προσπάθησαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα σε βάρος των Παλαιστινίων.
Όπως και να έχει, οι Εβραίοι από πριν καν ιδρύσουν κράτος σε εκείνες τις περιοχές είχαν πάει παράνομα ως έποικοι προπολεμικά (η Αγγλία που ήλεγχε την περιοχή είχε απαγορεύσει την εβραϊκή μετανάστευση εκεί) και με τρομοκρατικές μεθόδους (βλέπε παραστρατιωτικές σιωνιστικές οργανώσεις όπως η Irgun) προσπάθησαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα σε βάρος των Παλαιστινίων.
American Economist
Επιφανές μέλος

Reuters - Τι προβλέπει η συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα: Το σχέδιο Τραμπ και οι επόμενες κινήσεις | Liberal.gr
Το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ για εκεχειρία στη Λωρίδα της Γάζας, που προβλέπει την απελευθέρωση των ομήρων με αντάλλαγμα Παλαιστίνιους κρατούμενους και που αποτελεί ενδεχομένως το πρώτο βήμα για τον τερματισμό του πολέμου...

Με σφραγίδα Τραμπ - Υπέγραψαν την ιστορική συμφωνία εκεχειρίας Ισραήλ και Χαμας - Απόψε μετά το Υπουργικό Συμβούλιο η επικύρωση | Liberal.gr
Υπεγράφη η συμφωνία για το πρώτο στάδιο του σχεδίου Τραμπ για τον τερματισμό του πολέμου ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, σύμφωνα με το Reuters, επικαλούμενο την κρατική τηλεόραση της Αιγύπτου al-Qahera news. Ωστόσο, το γραφείο του Νετανιάχου δήλωσε ότι αυτό δεν θα συμβεί μέχρι να επικυρωθεί η...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.194 μηνύματα.

Ti να σας πω ρε παιδια...ΜΑΚΑΡΙ πραγματικα και για τις 2 πλευρες οντως να σταματησει αυτο το μακελειο.Μακαρι
Κια να συνεχιστει βεβαια.
www.enikos.gr
Κια να συνεχιστει βεβαια.

LIVE - Γάζα: Με καθυστέρηση η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου του Ισραήλ για την επικύρωση της συμφωνίας - Τραμπ: Τελειώσαμε με τον πόλεμο - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις
Μια ιστορική συμφωνία για κατάπαυση του πυρός και απελευθέρωση ομήρων θα τεθεί σήμερα σε ισχύ στη Λωρίδα της Γάζας, σηματοδοτώντας ένα κρίσιμο βήμα για τον
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.194 μηνύματα.

Η Χαμάς ανακοίνωσε το τέλος του πολέμου στη Γάζα - Πανηγυρίζει ο Τραμπ, θα μιλήσει σε συνεδρίαση της Κνεσέτ
Μόνιμη εκεχειρία από σήμερα ανακοίνωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Χαμάς, Χαλίλ αλ-Χάγια - Ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να είναι παρών και στην υπογραφή της συμφωνίας, στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου
American Economist
Επιφανές μέλος

Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε το σχέδιο Τραμπ για εκεχειρία στην Γάζα
Ακολουθούν τέσσερις βασικές εξελίξεις που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας

American Economist
Επιφανές μέλος

Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ο πόλεμος τελείωσε και η αγαπημένη τους Hamas όπου να ναι βάζει λουκέτο. Όπως το πάνε αυτοί, θα κάνουν πορεία πια για το Βιετνάμ.
www.tovima.gr

Νέα κινητοποίηση υπέρ της Παλαιστίνης - Πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ | ΤΟ ΒΗΜΑ
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σταθμό του μετρό «Πανόρμου», και κατυεθύνονται προς την πρεσβεία του Ισραήλ

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

Μετά να μην αναρωτιέσαι που σου λέω πως βάζεις κασέτα. Εδώ μια ακόμη όπου αυθαίρετα υποστηρίζεις πως όποιος διαδηλώνει υπέρ της ελευθερίας παλαιστίνης είναι υπέρ της χαμάς.Ας τους ενημερώσει κάποιος ότι ο πόλεμος τελείωσε και η αγαπημένη τους Hamas όπου να ναι βάζει λουκέτο
Και τέλος πάντων απο το ποστ σου ας κρατήσουμε το βασικό:
«Καμιά στήριξη στο κράτος – δολοφόνο του Ισραήλ και τους συμμάχους του ΗΠΑ και ΕΕ, που με εύθραυστες συμφωνίες για τη Γάζα επιχειρούν να ξεπλύνουν τα εγκλήματά τους σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού» τονίζουν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 210 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- American Economist
- giorgos5002
- taketrance
- Scandal
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Memetchi
- charmander
- Dr. Gl. Luminous
- Entropy24
- johnsala
- touvlo
- Jack of Spades
- camil
- Paragontas7000
- Debugging_Demon
- vas 78
- Sosstoss
- Varus
- Kate1914
- thenutritionist
- Wonderkid
- Libertus
- bibliofagos
- fmarulezkd
- chester20080
- Searching
- aris65
- Joji
- Tan
- rafaela11
- souli2002
- A350
- back2967
- Lathy
- Soulgazer
- Fernando_A
- bboys
- hihat1
- fretoe
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Hased Babis
- littlebean
- ck_chrysiis
- Giorgkalo
- Vera
- redpointer
- ChristosM89
- Ωρορα
- Μαυρίκιος
- fourkaki
- Μήτσος10
- synopsis
- Αντικειμενικός
- Ilma
- fockos
- vasilis123321
- kelyphos
- louminis
- tsiobieman
- phleidhs
- Ryuzaki
- kafka
- kuki
- physicscrazy
- ROM32
- theodle
- SlimShady
- AN.PA
- jellojina
- linuxman
- Hecticism
- Alessandra Eliza
- Aurora_
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- ghоul
- Antonia Alexandra
- epote
- Deimos
- mixaelaaa
- thodoris_eng
- Leo komm
- AK-92
- Maraki_lar_1980
- suaimhneas
- xristarac
- justanerd
- Maraki4you
- marww
- aggorf
- Γατέχων
- afantos
- jj!
- Kely1234567
- Esperos1
- cannot_log_in
- Indiana Jones
- Janne 007
- Re_Alexis
- hirasawayui
- gmoutzour
- kamekiwii23
- GiorTas
- P.Dam.
- iew
- Viedo
- User2350
- snowy
- Δροσουλίτης
- ana.roi
- Obi-Wan Kenobi
- Shadowban
- ggl
- Steliosgkougkou
- Βασιλης1234
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.