Οι πράκτορες του Χαμενεΐ τα τελευταία 24ωρα συλλαμβάνουν ανεξέλεγκτα ανθρώπους που θεωρούν ότι συνέδραμαν τους Ισραηλινούς και με συνοπτικές διαδικασίες τους «δικάζουν» και τους εκτελούν
www.protothema.gr
Οι πράκτορες του Χαμενεΐ τα τελευταία 24ωρα συλλαμβάνουν ανεξέλεγκτα ανθρώπους που θεωρούν ότι συνέδραμαν τους Ισραηλινούς και με συνοπτικές διαδικασίες τους «δικάζουν» και τους εκτελούν
Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των συλληφθέντων από την υπηρεσία πληροφοριών των
Φρουρών της Επανάστασης με την κατηγορία της
κατασκοπείας υπέρ του
Ισραήλ, ενώ την Δευτέρα είχαμε άλλη μια εκτέλεση.
Ένας ακόμη άνδρας που «ομολόγησε» με συνοπτικές διαδικασίες -δηλαδή βασανιστήρια- εκτελέστηκε τη Δευτέρα, από το καθεστώς και δεν είναι ο πρώτος.
Η περίπτωσή του έρχεται να προστεθεί σύμφωνα με δημοσίευμα των Economic Times σε άγνωστο αριθμό παρόμοιων υποθέσεων όπου όλοι οι κατηγορούμενοι-ο αριθμός τους παραμένει άγνωστος-«ομολόγησαν» ότι συνεργάστηκαν με την ισραηλινή
Μοσάντ.
Η διείσδυση της διαβόητης μυστικής υπηρεσίας του
Ισραήλ βαθιά μέσα στο θεοκρατικό
Ιράν εδώ και πολλά χρόνια, σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά και τα εντυπωσιακά χτυπήματα που έφερε σε πέρας, έχουν τρομοκρατήσει την υπηρεσία πληροφοριών του Χαμενεΐ.
Οι πράκτορές της βλέπουν παντού πράκτορες της Μοσάντ και τα τελευταία 24ωρα έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών στα πρότυπα της Ιεράς Εξέτασης τον Μεσαίωνα. Συλλαμβάνουν ανεξέλεγκτα ανθρώπους που θεωρούν ότι συνέδραμαν τους Ισραηλινούς και με συνοπτικές διαδικασίες τους «δικάζουν» και τους εκτελούν, θέλοντας να δείξουν ότι επιτελούν έργο.
Οι εκτελέσεις τους δεν γίνονται σε δημόσια θέα λόγω του πολέμου, κάτι που πολύ θα ήθελε το καθεστώς των
Μουλάδων, προκειμένου να τρομοκρατήσει ακόμη πιο πολύ τους πολίτες.
Επίσης παραμένει άγνωστο αν οι εκτελεσθέντες είχαν πραγματικά σχέση με πράκτορες του Ισραήλ, ή αν απλά βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και συνελήφθησαν.
Είναι τέτοια η παράνοια που επικρατεί για τους αόρατους πράκτορες του Ινστιτούτου -έτσι αποκαλούν τη Μοσάντ-
ώστε δόθηκαν ειδικές οδηγίες στους Ιρανούς από την Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας. Σύμφωνα με αυτή ύποπτοι είναι όσοι κυκλοφορούν φορώντας γυαλιά ηλίου, μάσκες, αυτοί που κουβαλούν μεγάλες τσάντες και όσοι οδηγούν φορτηγά η μεγάλα αγροτικά pick up, όπως και όσους αντιληφθούν να βιντεοσκοπούν στρατιωτικές ή πυρηνικές εγκαταστάσεις και βιομηχανικές περιοχές.