Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε σε Ισραήλ και Νετανιάχου, λέγοντας: «Η Δύση μπορεί να σου χρωστάει πολλά, η Τουρκία όμως τίποτα» - «Σε έναν κόσμο γεμάτο από ζωντανούς νεκρούς, θα εφαρμόζουμε πολιτικά, διπλωματικά, ακόμη και στρατιωτικά μέτρα αν χρειαστεί» είπε για την Γάζα
www.protothema.gr
Οι Κούρδοι τι είναι ρε κωλόγερε ;;; α να χαθείς να χάνεσαι ότι σε συμφέρει εισαι.
«Θα πάρω τη σφεντόνα μου ενάντια στους πυραύλους, για να προστατεύσω τα παιδιά στη Γάζα, αρκεί να το θέλει το τουρκικό έθνος». Ετοιμοπόλεμος και κατά
www.euro2day.gr
H Tουρκία μαστίζεται απο γέρικα μυαλά που δεν έχουν πολεμήσει ποτέ αλλα παριστάνουν τους στρατηγούς.
Αυτοι ειναι και οι χειρότεροι για να διοικήσουν χώρες και στρατούς.
Μπατχσελι : έτοιμος για ζεστές κομπρέσες στην μέση και μετά τσαϊ και ύπνο.
Ο Ερντο ειναι ένας κόπανος που λέει ότι του κατέβει και ανάλογα τα συμφέροντα του... υπουλος τύπος καλυτερα που δεν πάτησε τα πόδια του στο Ισραηλ θα έλεγα εγω αν ήμουν ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ στα ίσια και ανοιχτά.
Persona non grata και αυτος και ο άλλος ο κωλόγερας που ειναι επιθετικός με τα @@ άλλων (των απλών στρατιωτων στο πεδίο της μάχης που θέλουν να πολεμάνε για αυτους και τα συμφεροντα τους σας ξέρουμε τους Τουρκαλάδες καλα ποιοί είστε).
Απόσπασμα απο την ομιλία του Γκούτερες
Αλλά τα δεινά του παλαιστινιακού λαού δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις φρικτές επιθέσεις της Χαμάς. Και αυτές οι φρικτές επιθέσεις δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τη συλλογική τιμωρία του παλαιστινιακού λαού.
Και βγαινουν αυτοι οι 2 οι κωλόγεροι και λένε τα δικά τους , να μην τους ξαναδεχτεί κανένα κράτος - παλιάνθρωποι είναι. Καλα για τον άλλον τον κωλογερο τα ξέραμε ειναι επιθετικός σκύλος... ο Έρντο το παιζε και λίγο ύπουλα και πονηρά. Τωρα αποκαλύφθηκε και αυτός.