Είσαι ανιστόρητος. Διάβασε τα γεγονότα του 1948 και μετά αδερφέ. Είναι κρίμα
Δώσε μου τον ακριβή αριθμό παιδιών που σκότωσε η Χαμάς.
Στις 7 οκτώβρη σκοτώθηκαν 1.600 Ισραηλινοί, οι ισραηλινοί μέσα σε 1 χρόνο σκοτώσαν 15 χιλιάδες ΠΑΙΔΙΆ, κάτω των 15, και 48 χιλιάδες αμάχους γενικότερα (άντρες, γυναίκες και παιδιά).
Δε βλέπω πουθενά να σε νοιάζουν εσένα αυτά τα παιδιά.
Οι εν λόγω αριστεροί είναι σοσιαλδημοκράτες, συριζαίοι, πασόκοι και τέτοια;

Δεν νοείται αριστερός και να μη στηρίζει παλαιστίνη αδερφέ μου, συγνώμη.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Ναι.
Γουάου. Τέλεια πηγή. Τα σχόλια στο instagram. Fyi, οι εβραίοι μισούν την κυβέρνηση νετανιάχου, έχω δει ραββίνηδες να καίνε την σημαία του ισραήλ, η εβραϊκή διασπορά παγκοσμίως διαδηλώνει κατά του Σιωνισμού. Τι σημαινει αυτο; Ειλικρινα δε με νοιάζει. Σταθμίζω τα δεδομένα, έχω διαβάσει ιστορικά γεγονότα, και έχω καταλήξει εδώ που έχω καταλήξει.
Σαφώς και κατηγορώ την Χαμάς ως τρομοκρατική οργάνωση, αλλά ο κόμπος έφτασε το χτένι. Καλά κάνουν. Δεν γίνεται άλλο, η θα κάθονται να σφάζονται, ή θα εξεγερθούν με ό,τι δυνάμεις έχουν απομείνει.
Υπάρχει μια διακριτή διαφορά μεταξύ ισραηλινού, εβραίου και σιωνιστή.
Ο πρώτος απλά έτυχε, ο δεύτερος απλά έτυχε, ο τρίτος να ψοφήσει και να καεί στα βάθη της κολάσεως
όπως ακριβώς υπάρχει διαφορά μεταξύ παλαιστίνιου, μουσουλμάνου και τζιχαντιστή, με την ακριβώς ίδια σειρά.
Φίλε μου, μπορεί να σε έχω πάρει με κακό μάτι, αν έτσι τότε ειλικρινά ζητώ συγνώμη, μπορεί να έχεις τεκμηριωμένες απόψεις, εξ' άλλου κρίνονται αθώες ανθρώπινες ζωές και απο τις δύο πλευρές, και οι δύο πλευρές κάνουν εχθροπραξίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Αλλά, όπως μπορείς να δείς παρα πάνω υπάρχουν (κτήνη) εδώ μέσα, που ομοίως θέλουν απλως να πεθάνουν οι άραβες. Και εχω τσατιστει με αυτους. Όχι γιατι θελουν να πεθανουν ανθρωποι, αλλά γιατί το παίζουν και ηθικα ανώτεροι και υπεράνω και σε λενε ρατσιστή και σκατάνθρωπο, παρόλο που λες τα ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ιδια με αυτους αππο την αντιθετη πλευρα