Πόλεμος στο Ιράν (2026)

Κοιτα να δεις το προστυχο μυαλο μου τι πιστευει.Οτι αμερικανικες εταιριες θα αναλαβουν την ανοικοδομιση του Ιραν. :bunny:
Στο μεταξυ παιζει και το αλλο που λενε .Βασικα το λεει και ο τραμπακουλας.
Τα στενα οταν ανοιξουν δεν θα ειναι ποτε τα ιδια.Θα εχουν ''διοδια'' εκατομμυριων.
Ποιοι θα τα καρπωνονται αυτα;
Τωρα το ακουω.

Σχεδιαζουν να κανουν μια ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ...........ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ και να μοιραζονται τα κερδη.Το ειπε ξεκαθαρα ο τραμπ.
Καλο ετσι;

Ε καλά ο τύπος όπου πάει βλέπει χρήματα και κέρδος...... τα λέμε καιρό τωρα για τους καπιταλιστές και τους Τραπεζίτες ρε Πούπι.

Ξερετε ποιανου η τσεπη θα τα πληρωσει τελικα;Οχι βεβαια οι επιχειρηματιες αλλα ΕΜΕΙΣ αφου θα ακριβυνει ότι περναει απο εκεινα τα στενα.

Που εισαι πανθηρα να δεις ποσο κερδισμενοι ειμαστε.
Τα σκεφτεσαι αυτα που λες;

Εγω για τώρα μίλησα...... όχι για μετά. Το μετά δε μπορώ να το προβλέψω. Δεν ειναι και η δουλειά μου ωστόσο κάνω κάποιες εκτιμήσεις.

στο 1984 ο πόλεμος ήταν αιώνιος αν θυμάμαι καλά

φυσικά, ο Όργουελ μιλούσε εκ των έσω, καθότι ήταν μέρος του σάη οπ

Χωρίς να το γυρίσω στις θεωρίες συνωμοσίας αλλά επειδή πολλές βγαίνουν αλήθεια, σκεφτείτε το σενάριο μιας μόνιμης αναταραχής "τόσο όσο".

Δηλαδή αναταραχή για να μην είναι όλα ήρεμα αλλά όχι αρκετά μεγάλη να είναι κανονικός πόλεμος που θα προκαλούσε πραγματικό εμπόδιο στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Με το πετρέλαιο στα 90-100 δολάρια αλλά χωρίς απειλή στα πλοία και τις εγκαταστάσεις τους κερδίζουν όλοι οι άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενοι...

Οι γειτονικές αραβικές χώρες με πετρέλαια, οι Ιρανοί, οι Ρώσοι, οι αγαπημένες πετρελαϊκες του Τράμπ, οι Κινέζοι που δεν επηρεάζονται γιατί το αγοράζουν με έκπτωση από Ρώσους-Ιρανούς...

Και τον πίνουμε όλοι οι υπόλοιποι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back