Για μένα είναι πολύ εύκολο, δεν χρειάζεται να κοπιάζω για να το κάνω.Αυτή την στάση προσπαθούσα να κρατήσω ενίοτε στην ηλικία σου αλλά δεν μπορούσα να το τηρήσω!![]()

Αυτό. Τα περισσότερα από όσα χάνω άλλοστε, δε με ενδιαφέρουν/αγγίζουν σχεδόν καθόλου... κάποιες φορές λέω, ε ρε να είχα κάποιο άτομο πολύ κοντινό κτλ, αλλά αντέχεται και χωρίς, έτσι κ αλλιώς.Ή νομίζεις πως αυτά που χάνεις είναι λίγα σε σχέση με αυτά που κερδίζεις;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ScoobyDoo
Νεοφερμένο μέλος

μετα εισαι ο "μπιπ" της υποθεσης,γιατι θα λες <<σιγα μωρε,μια ακομη ευκαιρια...τοσες εδωσα!>> και ο αλλος θα συνεχισει την εκμεταλλευση! σου μιλαει η πειρα σε αυτο το θεμα

πλεον πιστευω πως ο αλλος αξιζει απλα 1 ευκαιρια!!! αν θελει να αλλαξει,θα το κανει με τη μια... αλλιως....."τον αραπη κι αν τον πλενεις,το σαπουνι σου χαλας" (δεν ειναι ατσιστικο!!!απλα χρησιμοποιω το νοημα της παροιμιας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ -τουλάχιστον θεωρητικά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει η ζωή- θα έδινα τις κάποιες φορές μία δεύτερη ευκαιρία. Δεν ξέρω όμως εάν οι περιπτώσεις στις οποίες θα έδινα δεύτερη ευκαιρία θα ήταν περισσότερες ή λιγότερες από αυτές στις οποίες δεν θα έδινα. Εξαρτάται από την περίπτωση και το άτομο.

Πάντως πιστεύω πως δεν θα έδινα εάν ήμουν σίγουρος ότι δεν την άξιζε.

Και δεν ξέρω επίσης κατά πόσον όλοι ανεξαιρέτως αξίζουν μία δεύτερη δεύτερη ευκαιρία. Να άλλη μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πλην ορισμενων περιπτωσεων σπανιων που δινουμε μια δευτερη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μια.
Πλην ορισμενων περιπτωσεων σπανιων που δινουμε μια δευτερη.
Συμφωνώ απόλυτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Για τρίτη ή τέταρτη δεν το συζητώ, είναι θέμα μαζοχιστικών τάσεων.
pink woman
Νεοφερμένο μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Backdrop
Δραστήριο μέλος

Ανάλογα τον άνθρωπο και τι μου έχει προσφέρει μέχρι τη στιγμή που θα πρέπει να πάρω την απόφαση.
Είμαι χαρακτήρας που δένομαι πολύ με άτομα που έχω επιλέξει να είναι στον κοντινό μου κύκλο και η αλήθεια είναι πως όταν χρειαστεί θα εξετάσω την επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Σε άτομα όμως του μη κοντινού μου περιβάλλοντος δεν είμαι τόσο επιεικής..

nPb
Επιφανές μέλος

Με τις δεύτερες ευκαιρίες συνήθως δίνουμε την δυνατότητα να κάνει το ίδιο λάθος όπως και στην πρώτη ευκαιρία. Αν ο άνθρωπος είναι σωστός στον χαρακτήρα, θα εκτιμήσει την μια που θα του δώσεις και δεν θα χρειαστεί δεύτερη, ούτε τρίτη.
Νομίζω είσαι λίγο απόλυτη Ελληνίδα.

Guest 209912
Επισκέπτης

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλοι κάνουμε λάθη. Κάθε μέρα κάνουμε.
Εντάξει δεν είπα ότι θα μου βρίσει ο άλλος τη μάνα ή ότι θα με στείλει στο νοσοκομείο από τα μπουνιδια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Αν δεν είναι και τόσο σοβαρό και οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερες, θα δώσω -για το ίδιο παράπτωμα μιλώντας πάντα- και μια και δυο και τρεις ευκαιρίες (όχι, παραπάνω, δεν πρόκειται και για τα "Παιδιά του Πειραιά"

Από κει κι έπειτα, τα διαρκώς επαναλαμβανόμενα πανομοιότυπα λάθη μόνο τυχαία δεν είναι, αντίθετα καθορίζουν το ποιόν του ατόμου το οποίο τα διαπράττει. Και μένουν στο άτομο που τα υφίσταται δυο επιλογές: ή μένει, αποδεχόμενος το χαρακτήρα του άλλου, συνυπολογίζοντας παράλληλα τις αρετές του και συνειδοποιώντας οτι δεν πρόκειται αυτός να αλλάξει , ή εγκαταλείπει, αναζητώντας άλλα λιμάνια και καημούς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς στη ζωή μου έχω κάνει το λάθος να δώσω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε κακόβουλες ενέργειες άλλων και το μετάνοιωσα. Αν ο άλλος είναι πονηρός και κακόβουλος το να του δώσεις "μία ακόμα ευκαιρία" το εκλαμβάνει ως ένδειξη αδυναμίας και βλακείας από μέρος σου και έτσι ουσιαστικά του δίνεις την ευκαιρία να σε ξεγελάσει ξανά. Πλέον σε αυτές τις περιπτώσεις είμαι πολύ πιο αυστηρός...
Johnny15
Επιφανές μέλος

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 29 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.