φτου και απο την αρχη ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Δυστυχώς η ζήλια της κατέστρεψε τη σχέση μας...
Πάλι καλά να λες. Στους τρείς μήνες σε έβλεπα στο ΚΑΤ για βιταμίνες

Υγ. για δες κάτι παράξενα πλάσματα οι γυναίκες...
κάνατε επτακόσιες φορές τη μέρα σεκς, και παρεξηγήθηκε ότι θα συνέχιζες και με άλλη

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Με την τελευταία μου σχέση (ons δεν έχω κάνει ποτέ)
επέστρεφα από τη δουλειά γύρω στις 4. Πήγαινα στο σπίτι της. Στο υπόγειο τύχαινε και ήταν η έδρα της επιχείρησης. Εκείνη την ώρα όμως δεν ήταν κανείς, οπότε το γραφείο το κάναμε κρεβάτι...Αν δεν ήταν κανείς στο σπίτι το κάναμε είτε σε κάποιο κρεβάτι (το δικό της, της αδελφής της, του αδελφού της, της μητέρας της) ή ακόμα και στο τραπέζι του ping-pong...
Μετά πήγαινα σπίτι μου, ασχολούμουν με το ηλεκτρονικό μου κατάστημα, και κατά τις 9 ερχόταν σπίτι μου. 2η βόλτα, 3η βόλτα, 4η βόλτα, μέχρι να κοιμηθούμε...Κατά τις 3-4 το πρωί ξυπνούσε ένας από τους δύο και συνεχίζαμε...
Το πρωί, πάντα αργούσε εκείνη να πάει στη δουλειά της γιατί δεν μπορείς να βάλεις χρονόμετρο σε τέτοια πράγματα...Εγώ δεν είχα θέμα γιατί πήγαινα στις 9...
Δυστυχώς η ζήλια της κατέστρεψε τη σχέση μας...
φοβόταν ότι μόνο εσύ θα πάρεις προαγωγή ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

θου κυριε

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Ρεκορ σε μια μερα.... 14 φορες.....![]()
το θέμα λέει "με παρέα"

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

αορ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Άστοχη διευκρίνιση![]()
έλα μωρέ, εάν ήθελα να είμαι κακός, θα ρωτούσα με πόσες νίκησε ο πρώτος της παρέας...

Anhur
Νεοφερμένο μέλος

cacofonix
Δραστήριο μέλος

Αν στα 20 σου δεν αντέχεις, στα 40 τι θα κάνεις; Ακου μια φορά στις 3 μέρες...Περίπου μια φορά στις 3 μέρες, εκτός και εαν έχω καιρό... Παλιότερα μπορούσα πολλές περισσότερες και έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως έχω κανένα πρόβλημα... Σίγουρα έχει βάλει το χέρι του το άγχος, αλλά σε τέτοιο σημείο φοβάμαι μήπως είναι οργανικό...

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αν στα 20 σου δεν αντέχεις, στα 40 τι θα κάνεις; Ακου μια φορά στις 3 μέρες...![]()
Ερχεται το παιδακι και μας λεει οτι εχει προβλημα και αντι να τον στιριξουμε θα του κανουμε την καρδια περβολι;...
Anhur, το ανχος ειναι τεραστιο θεμα...! Υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν καθολου χωρις να εχουν οπιοδηποτε οργανικο θεμα, εξετιας ανχους και ψυχολογιας.
Ηρεμισε, απεβαλε το ανχος σου, δες τι ειναι αυτο που σε κανει να μην εχεις ορεξη...! Ρωτα και κανεναν γιατρο αν πιστευεις οτι θα σε βοηθισει. Αφου μας λες οτι παλιοτερα μπορουσες πιο πολλες δεν νομιζω να ειναι οργανικο... Οποτε ψαξε την ψυχολογια σου, και ολα θα ερθουν!
Anhur
Νεοφερμένο μέλος

Ερχεται το παιδακι και μας λεει οτι εχει προβλημα και αντι να τον στιριξουμε θα του κανουμε την καρδια περβολι;...
Anhur, το ανχος ειναι τεραστιο θεμα...! Υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν καθολου χωρις να εχουν οπιοδηποτε οργανικο θεμα, εξετιας ανχους και ψυχολογιας.
Ηρεμισε, απεβαλε το ανχος σου, δες τι ειναι αυτο που σε κανει να μην εχεις ορεξη...! Ρωτα και κανεναν γιατρο αν πιστευεις οτι θα σε βοηθισει. Αφου μας λες οτι παλιοτερα μπορουσες πιο πολλες δεν νομιζω να ειναι οργανικο... Οποτε ψαξε την ψυχολογια σου, και ολα θα ερθουν!
Αν ήτανε τόσο εύκολο να πω απλά ότι δεν θα αγχώνομαι θα το έκανα, δεν περνάει από το χέρι μου όμως.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

boss.
Δραστήριο μέλος

Περίπου μια φορά στις 3 μέρες, εκτός και εαν έχω καιρό... Παλιότερα μπορούσα πολλές περισσότερες και έχω αρχίσει να ανησυχώ μήπως έχω κανένα πρόβλημα... Σίγουρα έχει βάλει το χέρι του το άγχος, αλλά σε τέτοιο σημείο φοβάμαι μήπως είναι οργανικό...
κανε λιγο γυμναστικουλα! περιορισε, τσιγαρα , ποτα , μπαφους, και θα εισαι κομπλε!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Inside joke, οι παλιοί ίσως το θυμούνται.

wonderfool
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Sure.
Γενικα η απαντηση που δινετε ειναι μαλλον Ν+α οπου α={2,3,4,5} και Ν ο πραγματικος αριθμος των φορων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.