peinaw_zw Εκκολαπτόμενο μέλος Ο peinaw_zw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 14:34 Ο peinaw_zw: #521 28-09-14 14:34 Εγώ πάλι δεν πίνω καθόλου.Αν δοκιμάσω σίγουρα θα μου αρέσει κάποιο είδος,αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να το βάλω στη ζωή μου.Μια χαρά είμαι και έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:11 Η Loreley έγραψε: #522 28-09-14 16:11 Ούτε και εγώ πίνω, μία φορά το χρόνο, αν τύχει. Μου αρέσει πολύ, αλλά δεν θέλω να εθιστώ όπως οι περισσότεροι που πίνουν Άλλωστε είμαι εκ φύσεως νευρική και υπερκινητική, οπότε ο καφές δεν θα ευνοούσε την κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:20 Ο vassilis498: #523 28-09-14 16:20 Αρχική Δημοσίευση από mariakro: Όχι να το κόψεις! Ο συνδυασμός καφέ με γάλα είναι ότι χειρότερο! Δες ένα αντίστοιχο link https://www.tsantiri.gr/zoi/prosochi-dite-ti-prokali-to-gala-ston-kafe-2/ Click για ανάπτυξη... σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:03 Η Jov7 έγραψε: #524 30-09-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Εγώ σχεδόν πάντα βάζω γάλα. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Click για ανάπτυξη... Όπως θέλει το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά αυτό ισχύει!! Προσωπικά δεν το λέω επειδή το διάβασα σε κάποιο άρθρο αλλά το ξέρω από εξειδικευμένο διατροφολόγο. Επίσης το παρατηρώ στον εαυτό μου ότι με επιρέαζει ο συνδυασμός αν και πάλι πίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο με γάλα. Είμαι στην προσπάθεια του κοψίματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:45 Η mariakro έγραψε: #525 30-09-14 01:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι δεν πίνω καθόλου.Αν δοκιμάσω σίγουρα θα μου αρέσει κάποιο είδος,αλλά δε βλέπω κανένα λόγο να το βάλω στη ζωή μου.Μια χαρά είμαι και έτσι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:11 Η Loreley έγραψε: #522 28-09-14 16:11 Ούτε και εγώ πίνω, μία φορά το χρόνο, αν τύχει. Μου αρέσει πολύ, αλλά δεν θέλω να εθιστώ όπως οι περισσότεροι που πίνουν Άλλωστε είμαι εκ φύσεως νευρική και υπερκινητική, οπότε ο καφές δεν θα ευνοούσε την κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:20 Ο vassilis498: #523 28-09-14 16:20 Αρχική Δημοσίευση από mariakro: Όχι να το κόψεις! Ο συνδυασμός καφέ με γάλα είναι ότι χειρότερο! Δες ένα αντίστοιχο link https://www.tsantiri.gr/zoi/prosochi-dite-ti-prokali-to-gala-ston-kafe-2/ Click για ανάπτυξη... σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:03 Η Jov7 έγραψε: #524 30-09-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Εγώ σχεδόν πάντα βάζω γάλα. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Click για ανάπτυξη... Όπως θέλει το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά αυτό ισχύει!! Προσωπικά δεν το λέω επειδή το διάβασα σε κάποιο άρθρο αλλά το ξέρω από εξειδικευμένο διατροφολόγο. Επίσης το παρατηρώ στον εαυτό μου ότι με επιρέαζει ο συνδυασμός αν και πάλι πίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο με γάλα. Είμαι στην προσπάθεια του κοψίματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:45 Η mariakro έγραψε: #525 30-09-14 01:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε και εγώ πίνω, μία φορά το χρόνο, αν τύχει. Μου αρέσει πολύ, αλλά δεν θέλω να εθιστώ όπως οι περισσότεροι που πίνουν Άλλωστε είμαι εκ φύσεως νευρική και υπερκινητική, οπότε ο καφές δεν θα ευνοούσε την κατάσταση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16:20 Ο vassilis498: #523 28-09-14 16:20 Αρχική Δημοσίευση από mariakro: Όχι να το κόψεις! Ο συνδυασμός καφέ με γάλα είναι ότι χειρότερο! Δες ένα αντίστοιχο link https://www.tsantiri.gr/zoi/prosochi-dite-ti-prokali-to-gala-ston-kafe-2/ Click για ανάπτυξη... σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:03 Η Jov7 έγραψε: #524 30-09-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Εγώ σχεδόν πάντα βάζω γάλα. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Click για ανάπτυξη... Όπως θέλει το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά αυτό ισχύει!! Προσωπικά δεν το λέω επειδή το διάβασα σε κάποιο άρθρο αλλά το ξέρω από εξειδικευμένο διατροφολόγο. Επίσης το παρατηρώ στον εαυτό μου ότι με επιρέαζει ο συνδυασμός αν και πάλι πίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο με γάλα. Είμαι στην προσπάθεια του κοψίματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:45 Η mariakro έγραψε: #525 30-09-14 01:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mariakro: Όχι να το κόψεις! Ο συνδυασμός καφέ με γάλα είναι ότι χειρότερο! Δες ένα αντίστοιχο link https://www.tsantiri.gr/zoi/prosochi-dite-ti-prokali-to-gala-ston-kafe-2/ Click για ανάπτυξη... σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 00:03 Η Jov7 έγραψε: #524 30-09-14 00:03 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Εγώ σχεδόν πάντα βάζω γάλα. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Click για ανάπτυξη... Όπως θέλει το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά αυτό ισχύει!! Προσωπικά δεν το λέω επειδή το διάβασα σε κάποιο άρθρο αλλά το ξέρω από εξειδικευμένο διατροφολόγο. Επίσης το παρατηρώ στον εαυτό μου ότι με επιρέαζει ο συνδυασμός αν και πάλι πίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο με γάλα. Είμαι στην προσπάθεια του κοψίματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:45 Η mariakro έγραψε: #525 30-09-14 01:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Εγώ σχεδόν πάντα βάζω γάλα. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Click για ανάπτυξη... Όπως θέλει το αντιλαμβάνεται ο καθένας αλλά αυτό ισχύει!! Προσωπικά δεν το λέω επειδή το διάβασα σε κάποιο άρθρο αλλά το ξέρω από εξειδικευμένο διατροφολόγο. Επίσης το παρατηρώ στον εαυτό μου ότι με επιρέαζει ο συνδυασμός αν και πάλι πίνω γιατί μου αρέσει περισσότερο με γάλα. Είμαι στην προσπάθεια του κοψίματος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 01:45 Η mariakro έγραψε: #525 30-09-14 01:45 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Σεπτεμβρίου 2014 mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: σοβαρό άρθρο Προσωπικά αν και πρέπει να χω ξανά γράψει δε νιώθω πως εθίζομαι μπορεί να περάσει μέρα χωρίς να πιω καθόλου συνήθως ή φτάχνω σπίτι μου αν είμαι σε φάση να διαβάσω ή αν βγω έξω. Και πάντα μέτριο και χωρίς γάλα. Click για ανάπτυξη... Κ εμένα μου το έχουν πει γιατροί.Δεν το διάβασα σε άρθρο.Αλλά ισχύει γενικότερα. Αρχική Δημοσίευση από Jov7: Είναι ανάλογα πόσο επιρεάζει τον κάθε οργανισμό αλλά γενικά δεν είναι καλό το γάλα λόγου ότι προκαλεί άλλα προβλήματα ασβεστίου στον οργανισμό! Click για ανάπτυξη... Ναι προσπάθησε να το ελαττώσεις .. Αρχική Δημοσίευση από methexys: Ακριβώς, καφές χωρίς γάλα δεν γινεται!! Οκ, ζάχαρη δεν βάζω αλλά το γάλα είναι απαραίτητο Και δηλώνω πως έκοψα τον φραπέ (δεν πίνω πολύ τώρα) Click για ανάπτυξη... Τον φραπέ, γενικότερα τον Ness, έχει μια εβδομάδα που προσπαθώ να τον κόψω...Ο χειρότερος καφές!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariakro Νεοφερμένο μέλος Η mariakro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 20:18 Η mariakro έγραψε: #526 05-10-14 20:18 Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση?? Τελικά ο Νess είναι πιο δυνατός καφές ο Espresso ?? Επίσης δεν μπορώ να δώσω μια λογική εξήγηση... Γιατί τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορώ όχι απλά να πιω Ness που έπινα κάθε πρωί πριν τη δουλεία μου, αλλά ούτε καν να τον μυρίσω.. Με αναγουλιάζει. Τι συμβαίνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 13:18 Η Jov7 έγραψε: #527 06-10-14 13:18 Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο Νες και γενικά όλοι οι στιγμιαίοι καφέδες είναι οι πιο ανθυγιεινοί, προφανώς αν τον είχες κόψει για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα να μην μπορεί να το σηκώσει πλέον ο οργανισμός σου. Ο Espresso ναι μεν είναι πιο δυνατός αλλά είναι και πιο υγιεινός. Αν πάρω παράδειγμα από εμένα οι στιγμιαίοι καφέδες (Φραπές, Νες) με πειράζουν ενώ ο Freddo Espresso όχι, λόγω του ότι είναι καβουρντισμένος καφές που σημαίνει πως συλλέγετε από κόκκους καφεόδεντρων και στην συνέχεια ψήνεται σε μεγάλη θερμοκρασία (καβουρντιζετε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 19:52 Η Deutsch... Lover: #528 08-10-14 19:52 Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Υπάρχουν μέρες που δεν θα πιω κανέναν... Αν πιω έναν με το ζόρι... Τον χειμώνα προτιμώ γαλλικό με γάλα και το καλοκαίρι κλασσικά φραπέ... Έχω βρει την Μόκκα και ο καφές δεν με διεκδικεί πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blueBlack Νεοφερμένο μέλος Η blueBlack αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 20:24 Η blueBlack: #529 08-10-14 20:24 Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το διάβασμα σηκώνει καφέ , το αραλίκι το ίδιο. Σε γενικές γραμμές ένας πρωινός και ένας το απόγευμα είναι καλοί ποσοτικά! Και ναι, ο Φρέντο είναι χίλιες φορές καλύτερος σε ποιότητα από φραπέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alis Πολύ δραστήριο μέλος Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.134 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2014 στις 22:17 Η alis έγραψε: #530 08-10-14 22:17 Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πίνω μόνο όταν βγω για καφέ ή στο σπίτι (πιο σπάνια). Δηλαδή δεν παίρνω καφέ για το δρόμο ή σε σχολή-δουλειά κλπ. Αλλά γενικά με το ζόρι έναν τη μέρα. Espresso, συνήθως ή ζεστό Νες το χειμώνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jov7 Νεοφερμένο μέλος Η Jov7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2014 στις 02:53 Η Jov7 έγραψε: #531 09-10-14 02:53 Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ είμαι στο ζεστό mood !! ^_^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πόπη Μ Νεοφερμένο μέλος Η Πόπη Μ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 00:00 Η Πόπη Μ έγραψε: #532 05-11-14 00:00 είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είμαι λάτρης του καφέ και γενικά ο γιατρός μου απαγόρευσε να πίνω καφέ διότι έχω θέμα με το στομάχι και μου επιτρέπεται μόνο ντεκαφεινε δε τον ευχαριστιέμαι θεωρώ πως δεν έχει ωραία γεύση και συνεχίζω ακάθεκτη να πίνω 2-3 καφέδες τη μέρα κακώς αλλά δε μπορώ να τον κόψω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.770 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 09:53 Ο ultraviolence: #533 05-11-14 09:53 Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έναν πίνω σίγουρα! Καμιά φορά και 2. Συνήθως καφέ φίλτρου με διάφορα αρώματα.Παλιά έπινα και φραπέ, αλλά σαν να με σκότωνε στα νεύρα,και τον σταμάτησα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 20:13 Η Gate4 έγραψε: #534 05-11-14 20:13 Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2014 στις 21:27 Η methexys έγραψε: #535 05-11-14 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Αυτό που ο φραπές σας χτυπάει στα νεύρα δεν το κατάλαβα ποτέ πάντως. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ Γενικά, όσο καφέ και να πιω,δεν με χτυπάει στα νεύρα. Και εγώ θυμώνω κάποιες φορές αλλά όχι εξαιτίας του καφέ Τώρα και εγώ φιλτρου πίνω κάθε πρωί και cappuccino αν βγω έξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 01:01 Η Gate4 έγραψε: #536 06-11-14 01:01 Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τον φραπέ σαν νερό τον πίνω. Και τον νες τον λατρεύω τον χειμώνα. Γενικά ντάξυ νεύρα έχω από μόνη μου δεν χρειάζομαι τον καφέ για να αποκτήσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Χορογράφος και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 11:21 Η *Serena* έγραψε: #537 06-11-14 11:21 Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DimitraKapa Νεοφερμένο μέλος Η DimitraKapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 109 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2014 στις 17:49 Η DimitraKapa: #538 06-11-14 17:49 Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: johnsala Drscientist Varus Scandal Paragontas7000 Kate1914 giannhs2001 touvlo charmander Venios American Economist J.Cameron kalhkardia Wonderkid dionisos13 orchidea Alma Libre harry akritas Βλα kauphy gwgw_5 tslef8 kogba jims Memetchi Idontknoww fmarulezkd jj! hirasawayui Αντικειμενικός Viedo fockos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπάνια. Αν πιω, γαλλικό. Προτιμώ το τσαγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 12:20 Η Gate4 έγραψε: #539 09-11-14 12:20 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 26 27 28 29 Επόμενη First Προηγούμενη 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 27 από 29 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Ρε παιδία είναι και θέμα συνήθειας. Την πρώτη φορά που ήπια φραπέ είχα μια υπερένταση άλλο πράγμα και με πείραξε και στο στομάχι. Καπουτσίνο το ίδιο. Τώρα που για 1-2 χρόνια πίνω σχεδόν κάθε μέρα 1 καφέ ότι μου κάτσει δεν με πειράζει τίποτα. μόνο άμα πιω και δεύτερο με χτυπάει,λίγο στα νεύρα νομίζω. Click για ανάπτυξη... Χαχαχαχαχαχα σαν εμένα όταν ήπια φραπέ (μια κουταλιά καφέ και 3 ζάχαρη) και ήμουν σε φάση "ΤΙ ΠΙΚΡΉ ΑΗΔΊΑ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΉ;;;;". Τώρα πίνω τον φραπέ διπλό και σκέτο. Όσο πάει γενικώς θες τη γεύση του καφέ πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 14:13 Ο vassilis498: #540 09-11-14 14:13 νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νταξ όσο γάλα θεωρείται η γαλατόσκονη άλλο τόσο καφές θεωρείται ο nes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.