D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Μήπως κάπου στη μέση;
Σε πόσα πράγματα έχετε αγχωθεί στην ζωή σας;
Στο σχολείο, στις εξετάσεις, στον γιατρό, στην εργασία σας ειδικά σήμερα που η οικονομική κρίση όλο και βαθαίνει, εσείς πόσο αγχώνεστε;
Το εξωτερικεύετε ή το κρατάτε μέσα σας, ξεσπάτε καθόλου; Πανικοβάλεστε ή είστε ήρεμοι;
Εδώ δίνουμε απαντήσεις το πόσο αγχώδεις, ή ήρεμοι χαρακτήρες είμαστε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr
Δραστήριο μέλος

Είμαι αρκετά αγχώδης τύπος, αγχώνομαι εύκολα και για τελείως ασήμαντους λόγους. Όσον αφορά τους άλλους όμως επειδή είμαι πιο αισιόδοξη για εκείνους,δεν αγχώνομαι τόσο. Δεν μπορώ να κρύψω τι νιώθω και δεν μου αρέσει να υποκρίνομαι εκτός και αν δεν θέλω να φορτώνω τους άλλους ή αν ήδη δεν νιώθουν καλά. Εξαρτάται όμως και από την κατάσταση και πολλά άλλα.
Εφόσον το υπερβολικό άγχος δεν επιφέρει καλά αποτελέσματα, παρά μόνο έχει επιπτώσεις στην υγεία και σε άλλους τόμεις,καλό είναι να το ελέγξουμε.Το λίγο άγχος τις περισσότερες φορές όμως είναι εποικοδομητικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Παλιά από το άγχος πάθαινα και κρίσεις πανικού, ακόμα κι αν η μαμά αργούσε να με πάρει από το σχολείο στο δημοτικό πχ.
Τώρα έχει ελαττωθεί κάπως, αλλά σε εξετάσεις (γραπτές/προφορικές/ιατρικές), σε ραντεβού, όταν γενικά έχω να πάω κάπου πρώτη φορά, αγχώνομαι, αλλά μου περνάει γρήγορα. ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.
Συνήθως παγώνω, "χάνω" τη φωνή μου (χάου του σέι ιτ?), δε σκέφτομαι και τρέμω ολίγον, αλλά οι άλλοι δε νομίζω να το καταλαβαίνουν αν δε το πω.
ΟΜΓ, είμαι άρρωστη τελικά.

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Same here.Αυτό μου συνέβαινε περισσότερο παλαιότερα που δεν ήξερα να διαχειριστώ καταστάσεις.Γενικά είμαι αρκετά ευαίσθητος.Κάποιες καταστάσεις με αγχώνουν(και με φοβίζουν) περισσότερο από άλλες.Αλλά ξέρω ότι όλα εξαρτώνται από μένα και ότι το άγχος είναι μια κατάσταση του μυαλού.Πλέον έχω συνειδητοποιήσει ότι όσες περισσότερες φορές κάνεις κάτι τόσο λιγότερο θα σε αγχώνει την επόμενη.Πολλές φορές τα συναισθήματα σε αποτρέπουν απ'το να κάνεις πράγματα...όμως με εξάσκηση μπορείς να μάθεις να τα αποδέχεσαι και να κάνεις τελικά αυτό που θες.Τώρα έχει ελαττωθεί κάπως, αλλά σε εξετάσεις (γραπτές/προφορικές/ιατρικές), σε ραντεβού, όταν γενικά έχω να πάω κάπου πρώτη φορά, αγχώνομαι, αλλά μου περνάει γρήγορα. ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ.Συνήθως παγώνω, "χάνω" τη φωνή μου (χάου του σέι ιτ?), δε σκέφτομαι και τρέμω ολίγον, αλλά οι άλλοι δε νομίζω να το καταλαβαίνουν αν δε το πω.|
prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος

D_G
Πολύ δραστήριο μέλος

Χα, χα, κι εγώ, γιατί νομίζεις άνοιξα αυτό το νήμα;Είναι θαρρείς και το νήμα αυτό δημιουργήθηκε για μένα. Είμαι από τα πλέον αγχώδη άτομα
Αγχώνομαι πολύ εύκολα, στη δουλειά, στο να μην αργήσω σε κάποιο ραντεβού, μέχρι την οικονομική κατάσταση, που τελευταία σταμάτησα πλέον να παρακολουθώ ειδήσεις.
Δυστυχώς είμαι από τα πιο αγχώδη άτομα, και δεν νομίζω να μου βγει αυτό σε καλό, φοβάμαι ότι θα πάω στο τέλος ή από εγκεφαλικό ή από έμφραγμα

prwteas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δε βαριέσαι, έτσι τουλάχιστον θα ησυχάσεις. Το θέμα είναι να μη φτάσεις μέχρι τα βαθιά γεράματα ζώντας υπό το κράτος του άγχους ίσαμε τότε.Δυστυχώς είμαι από τα πιο αγχώδη άτομα, και δεν νομίζω να μου βγει αυτό σε καλό, φοβάμαι ότι θα πάω στο τέλος ή από εγκεφαλικό ή από έμφραγμα![]()

Sofaki Loony
Εκκολαπτόμενο μέλος

renia_1995
Πολύ δραστήριο μέλος

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

kathy_th
Νεοφερμένο μέλος

σχετικα με τεστ κτλ αγχωνομαι 5 λεπτα πριν γραψω

Orient.
Πολύ δραστήριο μέλος

Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Μόνο στα διαγωνίσματα κι αυτό λίγο πριν πάω να γράψω αλλά μόλις μου δώσουν την κόλλα το ξεχνάω.
Στα υπόλοιπα είμαι πολύ χαλαρή και πάντα αισιόδοξη.

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

granita
Δραστήριο μέλος

DOINA
Εκκολαπτόμενο μέλος

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 113 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- touvlo
- Advocatus diaboli
- johnsala
- teacher_40
- AggelikiGr
- charmander
- Kate1914
- Debugging_Demon
- American Economist
- Scandal
- Wonderkid
- ROM32
- GeorgePap2003
- Joji
- Fernando_A
- Ariana2018
- Ria99
- Kassiopi
- ggl
- Εχέμυθη
- Nikos 7
- Libertus
- harry akritas
- Memetchi
- Scott
- jj!
- Mhtrogoal
- louminis
- orchidea
- fockos
- CiNeFiL
- Στεφανος56
- gregory nub
- Johnny15
- fretoe
- ΘανάσοςG4
- tslef8
- Viedo
- Έμμα
- Meow
- Metalhead_4_life
- Κλημεντίνη
- DimitraA.
- T C
- uni77
- MarcoReus
- kastoras
- Miriam01
- Ace of Spades
- gwgw_5
- Forgetit
- Nickx
- SkyBlu
- D_G
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.