Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν εχει περασει η ημερομηνια ληξης του τεστ ισχυει το αποτελεσμα η οχι; καποιος που ξερει; επειγον![]()
Αν ήταν έγκυρο το αποτέλεσμα δεν θα υπήρχαν ημερομηνίες λήξεις στο κουτάκι.
Πάρε άλλο καλύτερα

Τελικά έκανε παιδάκι!!
άντζυ
Δραστήριο μέλος

Το χειμώνα συνειδητοποιώ μια μέρα ότι έχει αργήσει η περίοδος μια βδομάδα περίπου..Το λέω στην αδερφή μου και αυτή με κυνηγάει όλη μέρα να κάνω ένα τεστ αλλά εγώ της έλεγα θα φταίει το άγχος που είχα εκείνο τον καιρό κ γι'αυτό δεν έχω αδιαθετήσει...2 μέρες μετά αρρωσταίνω και έιμαι στο κρεβάτι με 40 πυρετό για πάνω από 15 ώρες χωρίς να πέφτει..Δεν ήξεραν τι να κάνουν οι γονείς μου κ με πήγαν στο νοσοκομείο..με εξετάζουν, μου πέρνουν και αίμα, και εκεί που ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια κ έχω ξεχάσει τελείως την περίοδό μου και τα σχετικά κ περιμένω να με φωνάξουν για να μου κάνουν ακτινογραφία για το θώρακα, έρχεται η νοσοκόμα και μου λέει "πρέπει να βγουν πρώτα οι εξετάσεις αίματος για να κάνεις ακτινογραφία γιατί το πρωτόλοκο λέει να βεβαιωθούμε ότι δεν είσαι έγκυος"..Τέτοιο σκάλωμα δεν έχω φάει ποτέ μα ποτέ στη ζωή μου...

Εκείνη τη στιγμή γυρνάει κ με κοιτάζει ο πατέρας μου κ σκάλωσα ακόμα πιο πολύ..Μέχρι να έρθουν κ να μου πουν ότι μπορώ να πάω για την ακτινογραφία πήγα στον άλλο κόσμο και ξαναγύρισα...!!
Έτσι δεν χρειάστικα να κάνω τεστ...!! ουφ...!

marakiii009
Νεοφερμένο μέλος

αλλα με προφυλαξη
απο τοτε εχω κανονικα περιοδο και εχω κανει και 3 τεστ για προλυπτικους λογους και τα 3 αρνητικα
αλλα οτι και να νιωσω φοβαμαι πως ειμαι εγκυος
δεν ξερω γιατι
αλλα μου εχει γινει ψυχολογικο
υπαρχει τετοια περιπτωση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος

Αν ενώ χρησιμοποίησες προφυλακτικό, πέρασαν 3 μήνες, έχεις περίοδο κανονικά, βγήκαν 3 τεστ αρνητικά και εσύ φοβάσαι ακόμα ότι είσαι έγκυος, ο μόνος τρόπος για να σιγουρευτείς είναι να περιμένεις ακόμα 6 μήνες οπότε να αγοράσεις ένα όπλο και να σκοτώσεις όλους τους πελαργούς της περιοχής.Ειμαι 19 χρoνων και πριν 3 μηνες ειχα επαφη με το αγορι μου
αλλα με προφυλαξη
απο τοτε εχω κανονικα περιοδο και εχω κανει και 3 τεστ για προλυπτικους λογους και τα 3 αρνητικα
αλλα οτι και να νιωσω φοβαμαι πως ειμαι εγκυος
υπαρχει τετοια περιπτωση?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiii009
Νεοφερμένο μέλος

απλά είμαι και λίγο άρρωστη τώρα και έχω πόνους στη κοιλιά
και αυτό με βάζει ξανά σε υποψίες
δεν ξέρω
απλά φοβάμαι συνέχεια!
συγγνώμη που γράφω με αγγλικούς χαρακτήρες απλά δεν έχω ελληνικά στον υπολογιστή μου !
prinCess.
Επιφανές μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πρεπει ομως να επαναλαμβανονται για την επιβεβαιωση!
δεν ξέρω πως να το ξεπεράσω αυτό!
απλά είμαι και λίγο άρρωστη τώρα και έχω πόνους στη κοιλιά
και αυτό με βάζει ξανά σε υποψίες
δεν ξέρω
απλά φοβάμαι συνέχεια!
συγγνώμη που γράφω με αγγλικούς χαρακτήρες απλά δεν έχω ελληνικά στον υπολογιστή μου !
Οταν εισαι εγκυος, δεν πονας...
Κι αφου ειχες περιοδο τι συζηταμε; Στους 3 μηνες θα ειχες πολλα ακομα συμπτωματα!
Η καλη μερα απτο πρωι φαινεται!
Βρε μπας κ θελεις κατα βαθος ενα μπεμπε;
Εισαι μικρη ακομα μη βιαζεσαι!
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.