chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

13-01-25

15:55
Ξέρει κανείς για το χάπι της επόμενης ημέρας αν η αποτελεσματικότητα του επηρεάζεται από τα κιλά της γυναίκας; Πχ όταν το έψαχνα αυτο το θέμα είχα διαβάσει πως το Norlevo είναι πολύ πιο επιρρεπές στο να έχει μειωμένη αποτελεσματικότητα οσο αυξάνεται το βάρος ειδικά άνω των 80 κιλών, ενώ το EllaOne επηρεαζοταν ελάχιστα και συνεπώς ήταν πιο αξιόπιστο (αν και βεβαια έχει τριπλάσια τιμη). Για να το αντισταθμισει το Norlevo αυτό, πχ για μια γυναίκα υπέρβαρη, κάπου διάβασα ότι θα έπρεπε να πάρει δύο χάπια ταυτόχρονα για να ειναι ικανή η δόση να αποτρέψει την εγκυμοσύνη.
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω με σιγουριά;
@rafaela11 @Grand Duchess
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

13-01-25

16:06
Για να έχουν περίοδο. Οι γυναίκες με ΣΠΩ έχουν αστάθεια κύκλου ή και καθόλου πολλές φορέςδηλ το ΣΠΩ είναι ορμονική δυσλειτουργία;
και επομένως τα αντισυλληπτικά γιατί τα παίρνει, αν δε θεραπεύουν; Τι να τον κάνει τον ρυθμισμένο κύκλο; Εφόσον ούτε έγκυος μπορεί να μείνει (χάπια);
Ραφ, σόρυ για το ύφος μου, αλλά προσπαθώ με τη μέθοδο <θέση/αντίθεση/σύνθεση> να βρω το γίνεται. Έτσι, όταν κάνω ανάποδες ερωτήσεις, όπως τώρα σε σένα, είμαι στην <αντίθεση>
εγώ πχ είμαι από τις περιπτώσεις που δεν έχω περίοδο χωρίς την αγωγή.
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι μέθοδοι όπως πχ με ινοσιτολη που είναι στη ουσία σαν συμπλήρωμα αλλά αυτό θέλει ψάξιμο με τον ενδοκρινολόγο, τονίζω. Όχι με τον γυναικολόγο τόσο.
δεν είμαι ούτε εγώ υπέρ των αντισυλληπτικών, αλλά από το να έχεις αμμηνορροια, καλύτερα να παίρνεις κάποια περίοδο της ζωής σου αντισυλληπτικά και να έχεις κανονικά περίοδο
δεν είναι για ορμονική θεραπεία
είναι είτε για ρύθμιση κύκλου ή για αντισύλληψη
Το να χρησιμοποιεί κάποια γιατί θέλει το προφυλακτικό στη ζωή της είναι πραγματικά χαζό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΣΠΩ
σημαίνει σύνδρομος πολυκυστικών ωοθηκών
:
Πολυκυστικές ωοθήκες: Συμπτώματα, διάγνωση και θεραπεία
Το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών είναι από τις πιο συχνές ενδοκρινολογικές διαταραχές και η πιο συχνή αιτία υπογονιμότητας, επηρεάζοντας το 9-18% των γυναικών παγκοσμίως.
Δεν έχω ιδέα αλλά σαν θέμα μου φαίνεται φοβερό για να μπει σε εργασια ή έρευναΞέρει κανείς για το χάπι της επόμενης ημέρας αν η αποτελεσματικότητα του επηρεάζεται από τα κιλά της γυναίκας; Πχ όταν το έψαχνα αυτο το θέμα είχα διαβάσει πως το Norlevo είναι πολύ πιο επιρρεπές στο να έχει μειωμένη αποτελεσματικότητα οσο αυξάνεται το βάρος ειδικά άνω των 80 κιλών, ενώ το EllaOne επηρεαζοταν ελάχιστα και συνεπώς ήταν πιο αξιόπιστο (αν και βεβαια έχει τριπλάσια τιμη). Για να το αντισταθμισει το Norlevo αυτό, πχ για μια γυναίκα υπέρβαρη, κάπου διάβασα ότι θα έπρεπε να πάρει δύο χάπια ταυτόχρονα για να ειναι ικανή η δόση να αποτρέψει την εγκυμοσύνη.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

13-01-25

16:29
ειχα διαβάσει κάποια papers όταν το έψαχνα, αλλά ήταν ελάχιστα, γενικά υπάρχει πολύ κενό στο θέμα αυτό απ'ό,τι καταλαβαίνωΔεν έχω ιδέα αλλά σαν θέμα μου φαίνεται φοβερό για να μπει σε εργασια ή έρευνα

What’s the difference between levonorgestrel and ellaOne?
There are two types of morning after pill, ellaOne and Levonorgestrel. But what are the differences between them and how do they work?

www.ema.europa.eu/en/documents/referral/emergency-contraceptives-article-31-referral-annex-ii_en.pdfLevonorgestrel is thought to be less effective in women who weigh over 70kg or who have a BMI over 26. The recommendation for women over this weight or BMI may be to take two levonorgestrel tablets, or one ellaOne tablet.
the data available are too limited and not robust enough to conclude with certainty that contraceptive effect is reduced with increased bodyweight, as stated in the product information for Norlevo. For levonorgestrel-containing products, some clinical studies have suggested a reduced effectiveness in women with high bodyweight, but in others no trend for a reduced effect with increasing bodyweight was observed. Similarly, for ulipristal acetate, although limited data from clinical trials suggest a possible trend for a reduced contraceptive effect, the data are too limited and insufficiently precise to draw definite conclusions
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

13-01-25

16:44
Ναι υπάρχει ένδειξη για τις υπέρβαρες γυναίκες, να μιλήσουν με τον γυναικολόγο τους για το πόσο περισσότερη δόση θα χρειαστούν (και αν χρειαζεται περισσότερο)Ξέρει κανείς για το χάπι της επόμενης ημέρας αν η αποτελεσματικότητα του επηρεάζεται από τα κιλά της γυναίκας
Συνήθως είναι η διπλάσια
Η διάγνωση με ΣΠΩ έχει πολλά κριτήρια και όχι μόνο την αυξημένη τεστοστερόνη (η οποία στην ΣΠΩ προκαλεί και χαρακτηριστικη υπερτριχωση πχ. Γυναίκα με φουλ ανδρικό μούσι)Μπορείς λίγο να μας ενημερώσεις γιαυτό;
Κάποτε, πριν χρόοοονια, είχα μια μεγάλη καθυστέρηση και πήγα σε γυναικολόγο και μου διέγνωσε τέτοιο πράμα και είπε να μου δώσει. Εγώ επειδή ήθελα να μείνω έγκυος, πήγα και αλλού, να ρωτήσω. Ο 2ος γυναικολόγος δε συμφώνησε με τη διάγνωση του 1ου. Μου έκανε εξετάσεις αίματος, βρήκε ανεβασμένη τεστοστερόνη αλλά μου είπε, πως θα ξεκινήσουμε θεραπεία, όταν έρθει η περίοδος. Η περίοδος όμως δεν ήρθε, γιατί για καλή μου τύχη ήμουν ήδη έγκυος.
Από τότε δεν ξαναασχολήθηκα. Σε μια φιλική κουβέντα πολύ αργότερα, με μια συγγενή μου δερματολόγο, μου είπε, πως όλες οι κοπέλες, τις έχουν βγάλει με ΣΠΩ και αμφέβαλλε για την ορθότητα των διαγνώσεων.
Τελικά, ποια είναι τα συμπτώματα;
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ανάλογα με την βαρύτητα .Για παράδειγμα, μια γυναίκα με ΣΠΩ μπορεί να έχει φυσιολογική τεστοστερόνη αλλά να έχει χάλια την αναλογία LH /TSH. Άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν και αντίσταση στην ινσουλίνη , άλλες όχι. Σε άλλες μπορεί να υπάρχουν και οπτικά ευρήματα και από έναν απλό υπέρηχο, σε άλλες ισως χρειαστεί πιο εξειδικευμένη απεικόνιση.
Θέλει μια σειρά εξετάσεων δηλαδή, για να αποκλειστούν και άλλες παθήσεις.
Για την παρακολούθηση χρειάζεται κυρίως ενδοκρινολόγο, όπου μπορεί να ενημερωθεί η κάθε κοπέλα.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

13-01-25

17:18
και τι τη θες βρε την περίοδο; Μπελάδες! Εφόσον δεν είναι <κανονικά περίοδος>, είναι ψεύτικη.αλλά από το να έχεις αμμηνορροια, καλύτερα να παίρνεις κάποια περίοδο της ζωής σου αντισυλληπτικά και να έχεις κανονικά περίοδο
Αν θελήσεις να μείνεις έγκυος τι θα κάνεις;
chester20080
Επιφανές μέλος

13-01-25

17:24
αυτό ομως διαφοροποιείται με τη μάρκα σωστά;Ναι υπάρχει ένδειξη για τις υπέρβαρες γυναίκες, να μιλήσουν με τον γυναικολόγο τους για το πόσο περισσότερη δόση θα χρειαστούν (και αν χρειαζεται περισσότερο)
Συνήθως είναι η διπλάσια
πχ με το Norlevo (Levonorgestrel - Λεβονοργεστρέλη) ειναι η διπλάσια, όμως με το EllaOne (ulipristal acetate - οξική ουλιπριστάλη) όχι.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.894 μηνύματα.

13-01-25

17:26
είναι δηλαδή ένα πολύ ευρύ φάσμα συμπτωμάτων και αρκετά διαφορετικό. Κάτι τέτοιο έχω διαβάσει και στο ίντερνετ. Υποπτεύομαι, πως είναι αρκετά ασαφές και ο τίτλος του συνδρόμου διάβασα, δεν ανταποκρίνεται ακριβώς,. Δηλ οι ωοθήκες δεν έχουν κύστες , αλλά <ανώριμα ωοθυλάκια>Ναι υπάρχει ένδειξη για τις υπέρβαρες γυναίκες, να μιλήσουν με τον γυναικολόγο τους για το πόσο περισσότερη δόση θα χρειαστούν (και αν χρειαζεται περισσότερο)
Συνήθως είναι η διπλάσια
Η διάγνωση με ΣΠΩ έχει πολλά κριτήρια και όχι μόνο την αυξημένη τεστοστερόνη (η οποία στην ΣΠΩ προκαλεί και χαρακτηριστικη υπερτριχωση πχ. Γυναίκα με φουλ ανδρικό μούσι)
Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ανάλογα με την βαρύτητα .Για παράδειγμα, μια γυναίκα με ΣΠΩ μπορεί να έχει φυσιολογική τεστοστερόνη αλλά να έχει χάλια την αναλογία LH /TSH. Άλλες κοπέλες μπορεί να έχουν και αντίσταση στην ινσουλίνη , άλλες όχι. Σε άλλες μπορεί να υπάρχουν και οπτικά ευρήματα και από έναν απλό υπέρηχο, σε άλλες ισως χρειαστεί πιο εξειδικευμένη απεικόνιση.
Θέλει μια σειρά εξετάσεων δηλαδή, για να αποκλειστούν και άλλες παθήσεις.
Για την παρακολούθηση χρειάζεται κυρίως ενδοκρινολόγο, όπου μπορεί να ενημερωθεί η κάθε κοπέλα.
Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ): Τα 7 Πράγματα που Πρέπει να μάθετε
Τι είναι το Σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ); Ενημερωθείτε για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με το σύνδρομο, τη διάγνωση και την αντιμετώπισή του.
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.413 μηνύματα.

13-01-25

17:51
Ναι είναι ανάλογα και ποια ουσία χρησιμοποιείται βεβαίως.αυτό ομως διαφοροποιείται με τη μάρκα σωστά;
πχ με το Norlevo (Levonorgestrel - Λεβονοργεστρέλη) ειναι η διπλάσια, όμως με το EllaOne (ulipristal acetate - οξική ουλιπριστάλη) όχι.
Γιατί σχεδόν πάντα δυστυχώς προκαλεί προβλήματα στις πασχουσες κοπέλες.αν τελικά δεν προκαλεί πρόβλημα
Από αμηνορροια (δηλαδή να μην έχουν περίοδο για μήνες), προβλήματα γονιμότητας, πόνο, παχυσαρκία (όταν προκαλεί η σπω και αύξηση ινσουλίνης) κτλ. Δεν είναι η εμφάνιση των "ανώριμων ωοθηλακιων" που κάνει την ζημιά, αυτό είναι ένα από τα αποτελέσματα της πάθησης. Υπάρχει παθολογικό ορμονικό background από πίσω (στις περισσότερες περιπτώσεις), που αυτό είναι που κάνει την ζημιά.
Αυτά είναι θέματα ενδοκρινολογων όμως, αυτοί αναλαμβάνουν την αντιμετώπιση συμπτωμάτων.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

13-01-25

18:25
Δεν ειναι.Απο μακρια και αγαπημενοι.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

13-01-25

18:59
Βρε συ, 24 χρονών κοπελίτσα τί την θέλει την περίοδο ;;και τι τη θες βρε την περίοδο; Μπελάδες! Εφόσον δεν είναι <κανονικά περίοδος>, είναι ψεύτικη.
Αν θελήσεις να μείνεις έγκυος τι θα κάνεις;
Τέτοιους "μπελάδες" να έχει στη ζωή της...
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

13-01-25

20:04
Εν τω μεταξύ μικρότερη έχω περάσει τέτοια ζόρια με τη περίοδο που πλέον που έχω κάθε μήνα είμαι ευτυχισμένη !Βρε συ, 24 χρονών κοπελίτσα τί την θέλει την περίοδο ;;
Τέτοιους "μπελάδες" να έχει στη ζωή της...

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

13-01-25

20:32
Θέλω να απαντήσω επειδή ρωτάτε (και δικαίως) για ποιον λόγο να τα παίρνουμε αφού η περίοδος είναι ψεύτικη.
Αρχικά δεν είναι ότι τα παίρνουμε μόνο για τη περίοδο. Προσωπικά χωρίς αυτά γεμίζω ακμή και τριχοφυία. Πριν τα πάρω είχα αποκτήσει αντρικό μούσι που λέει και η dutchess. Έκανα λέιζερ Αλεξανδρίτη και έγινα 10000 φορές χειρότερα. Απέκτησα σωματοδυσμορφικη διαταραχή και παράτησα την ζωή μου για 1 χρόνο (παράτησα τη σχολή, τη κοινωνικότητα μου, τους φίλους μου). Όταν τα ξεκίνησα άλλαξε η ζωή μου. Όποιος έχει σωματοδυσμορφικη διαταραχή καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοώ. Νιώθεις ανακούφιση, ότι βγαίνεις από ένα μεγάλο λούκι. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μη το περάσει.
(Σχετικά με το κομμάτι των θρομβώσεων ισχύει ότι όντως θέλει προσοχή. Κάθε χρόνο θέλει εξετάσεις για πήξη αίματος, ηπατικά ένζυμα και χοληστερίνη).
Σχετικά με τη περίοδο ωστόσο, το να μην έχεις περίοδο για πολύ καιρό δεν είναι πολύ υγιές μιας και η πολύ έντονη αραιομηνορροια, μπορεί να προκαλέσει διάφορα θέματα υγείας.
Είμαι ανοιχτή και το ψάχνω ωστόσο, μήπως βρω άλλη λύση πέραν των αντισυλληπτικών στο κοντινό μέλλον. Τον Φλεβάρη έχω ραντεβού μια άλλη ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και εκείνη. Υπάρχει και άλλη αγωγή (αντιανδρογονα) αλλά είναι βαριά φάρμακα (χειρότερα από τα αντισυλληπτικά), δημιουργούν θέματα στο συκώτι και αν έχεις υπόταση κινδυνεύεις με λιποθυμίες. Ινοσιτολη είχα δοκιμάσει τα inofert κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά δυστυχώς δε μου έκανε τίποτα σε ακμή και τριχοφυία που για εμένα ήταν το χειρότερο μου θέμα.
Αρχικά δεν είναι ότι τα παίρνουμε μόνο για τη περίοδο. Προσωπικά χωρίς αυτά γεμίζω ακμή και τριχοφυία. Πριν τα πάρω είχα αποκτήσει αντρικό μούσι που λέει και η dutchess. Έκανα λέιζερ Αλεξανδρίτη και έγινα 10000 φορές χειρότερα. Απέκτησα σωματοδυσμορφικη διαταραχή και παράτησα την ζωή μου για 1 χρόνο (παράτησα τη σχολή, τη κοινωνικότητα μου, τους φίλους μου). Όταν τα ξεκίνησα άλλαξε η ζωή μου. Όποιος έχει σωματοδυσμορφικη διαταραχή καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοώ. Νιώθεις ανακούφιση, ότι βγαίνεις από ένα μεγάλο λούκι. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μη το περάσει.
(Σχετικά με το κομμάτι των θρομβώσεων ισχύει ότι όντως θέλει προσοχή. Κάθε χρόνο θέλει εξετάσεις για πήξη αίματος, ηπατικά ένζυμα και χοληστερίνη).
Σχετικά με τη περίοδο ωστόσο, το να μην έχεις περίοδο για πολύ καιρό δεν είναι πολύ υγιές μιας και η πολύ έντονη αραιομηνορροια, μπορεί να προκαλέσει διάφορα θέματα υγείας.
Είμαι ανοιχτή και το ψάχνω ωστόσο, μήπως βρω άλλη λύση πέραν των αντισυλληπτικών στο κοντινό μέλλον. Τον Φλεβάρη έχω ραντεβού μια άλλη ενδοκρινολόγο να δω τι θα μου πει και εκείνη. Υπάρχει και άλλη αγωγή (αντιανδρογονα) αλλά είναι βαριά φάρμακα (χειρότερα από τα αντισυλληπτικά), δημιουργούν θέματα στο συκώτι και αν έχεις υπόταση κινδυνεύεις με λιποθυμίες. Ινοσιτολη είχα δοκιμάσει τα inofert κάποια στιγμή στο παρελθόν αλλά δυστυχώς δε μου έκανε τίποτα σε ακμή και τριχοφυία που για εμένα ήταν το χειρότερο μου θέμα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

13-01-25

20:36
Κοριτσια αυτα τα αντισυληπτικα χαπια δεν ειναι καλα πραματα
Δεν μπορειτε να μεταβάλλεται ετσι το ισοζυγιο ορμονων του οργανισμου σας γιατι εστι σας το ειπαν.
Να απαιτησετε σεβασμο του σωματος σας.
Αν σας το δωσει ο γυναικολογος σας αβασανιστα να του ριξετε μπουφλα και να φυγεται.
Μην τα παρεται πριν περασετε απο το αιματολογικο του Λαικου ( κοστιζει δυστηχως 180€) για λεπρομερη ελεγχο θρομβοτικων παραγοντων και οτι σας πουνε εκει..
Μετα εσεις θα αποφασίσεται.
Δεν μπορειτε να μεταβάλλεται ετσι το ισοζυγιο ορμονων του οργανισμου σας γιατι εστι σας το ειπαν.
Αν σας το δωσει ο γυναικολογος σας αβασανιστα να του ριξετε μπουφλα και να φυγεται.
Μην τα παρεται πριν περασετε απο το αιματολογικο του Λαικου ( κοστιζει δυστηχως 180€) για λεπρομερη ελεγχο θρομβοτικων παραγοντων και οτι σας πουνε εκει..
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

13-01-25

20:48
Δεν τα παίρνουν όλες για αντισύλληψη αγαπητέ μου Γιάννη. Για αντισύλληψη διαφωνώ και εγώ ωστόσο, δεν είναι καλό να παίρνουμε φάρμακα γιατι ορισμένοι δε θέλουν πχ να φοράνε προφυλακτικό.Δεν μπορειτε να μεταβάλλεται ετσι το ισοζυγιο ορμονων του οργανισμου σας γιατι εστι σας το ειπαν.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.004 μηνύματα.

13-01-25

21:01
Ακομα και για θεραπεια να ειναι καποιων μηνων δεν αλλαζει τιποτα... ελεγχο πριν.Δεν τα παίρνουν όλες για αντισύλληψη αγαπητέ μου Γιάννη. Για αντισύλληψη διαφωνώ και εγώ ωστόσο, δεν είναι καλό να παίρνουμε φάρμακα γιατι ορισμένοι δε θέλουν πχ να φοράνε προφυλακτικό.
Εχεις δει τουμπανιασμα ποδιου απο αποφραξη κεντρικης αρτηριας ποδιου ? εγω εχω δει..το ποδι ποτε δεν επανηλθε στιν φυσιολογικη του διασταση.
Εχεις δει πνευμονικη εμβολη ? εγω εχω δει.. 20 χρονο στην εντατικη και οι γιατροι να μην μιλανε.
Ναι τα σκουφακια δεν ειναι η λυση αλλα υπαρχουν αλλοι τροποι.
Μα ειναι δυνατον το κοριτσι που θα μου χαρισει ανεπαναλληπτες στιγμες να μην σεβαστω την υγεια του.. Δεν ειναι δυνατον.
Και αμμα επιμενουν σηκω φυγε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

13-01-25

21:02
Ειπώθηκαν ήδη αυτά πιο πάνω από εμάς τις ίδιες.Κοριτσια αυτα τα αντισυληπτικα χαπια δεν ειναι καλα πραματα
Chem2000
Διάσημο μέλος

13-01-25

21:02
Εννοείται ότι θέλει έλεγχο πριν! Σε αυτό είμαι 1000% σύμφωνη. Απαράδεκτο όσοι γιατροί λένε να τα πάρεις χωρίς εξέταση θρομβοφιλιας.Ακομα και για θεραπεια να ειναι καποιων μηνων δεν αλλαζει τιποτα... ελεγχο πριν.
Εχεις δει τουμπανιασμα ποδιου απο αποφρρξη κεντρικης αρτηριας ποδιου ? εγω εχω δει..το ποδι ποτε δεν επανηλθε στιν φυσιολογικη του διασταση.
Εχεις δει πνευμονικη εμβολη ? εγω εχω δει.. 20 χρονο στην εντατικη και οι γατροι να μην μιλανε.
Ναι τα σκουφακια δεν ειναι η λυση αλλα υπαρχουν αλλοι τροποι.
Μα ειναι δυνατον το κοριτσι που θα μου χαρισει ανεπαλληπτες στιγμες να μην σεβαστω την υγεια του.. Δεν ειναι δυνατον.
Και αμμα επιμενουν σηκω φυγε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-01-25

21:14
Και ομως οι πολλοι τα δινουν ετσι.Εννοείται ότι θέλει έλεγχο πριν! Σε αυτό είμαι 1000% σύμφωνη. Απαράδεκτο όσοι γιατροί λένε να τα πάρεις χωρίς εξέταση θρομβοφιλιας.
Εγω 2 φορες που βρεθηκα στο αιματολογικο του Λαικου ( μονο αυτο εχουμε) δεν ειδα καμια ουρα απο κοριτσια..να πιασουμε και κουβεντα... κατι λιγους μεγαλους ειδα.
Chem2000
Διάσημο μέλος

13-01-25

21:16
Το ξέρω ότι κάποιοι τα δίνουν έτσι... Είχα γνωστή που τα πήρε έτσι, είχε θρομβοφιλια, έπαθε πνευμονική εμβολή και πρόλαβε στο τσακ.Και ομως οι πολλοι τα δινουν ετσι.
Εγω 2 φορες που βρεθηκα στο αιματολογικο του Λαικου ( μονο αυτο εχουμε) δεν ειδα καμια ουρα απο κοριτσια..να πιασουμε και κουβεντα... κατι λιγους μεγαλους ειδα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

13-01-25

21:21
Ημαρτον...ευτυχως το κοριστι το ξεπερασε..Το ξέρω ότι κάποιοι τα δίνουν έτσι... Είχα γνωστή που τα πήρε έτσι, είχε θρομβοφιλια, έπαθε πνευμονική εμβολή και πρόλαβε στο τσακ.
Και αντε τα κοριτσι τα πηρε ετσι απο το φαρμακειο.
Αμμα σου πω τωρα γιατρος νοσοκομειου 60 ετων τα εδωσε ετσι για λογους ακμης και προκαλεσε τον ολεθρο... gynofen τα λεγανε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.