Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

13-01-25

21:25
Αααααα καλά.....που το θυμήθηκες αυτό το σκεύασμα.....το είχα πάρει πριν 4 χρόνια για λίγους μήνες.... Το χειρότερο χάπι εβερ. Το απέσυραν πριν 2 χρόνια από τη κυκλοφορία. Yasminelle χίλιες φορές καλύτερα. Και αυτά ορμόνες είναι αλλά σε καμία περίπτωση με τη ποσότητα ορμονών του gynofen...Ημαρτον...ευτυχως το κοριστι το ξεπερασε..
Και αντε τα κοριτσι τα πηρε ετσι απο το φαρμακειο.
Αμμα σου πω τωρα γιατρος νοσοκομειου 60 ετων τα εδωσε ετσι για λογους ακμης και προκαλεσε τον ολεθρο... gynofen τα λεγανε.
*Για όσα μικρά κοριτσάκια βλέπουν αυτά τα μηνύματα, μη διανοηθειτε και πάρετε αυτά τα χάπια χωρίς να πάτε στο γιατρό πρώτα*
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

13-01-25

21:39
Γιώτα μου καλησπέρα. Μιας και αναφέρθηκες στο κομμάτι ''μούσι'', το τελευταίο διάστημα μου έχει προκαλέσει σοβαρότατο body dysmorphia, που περιγράφεις και εσύ. Όσες δεν το έχουν περάσει, δύσκολα θα το καταλάβουν και είναι λογικό. Σας ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι τον τελευταίο μήνα έχω βγάλει x5 τις τρίχες που είχα. Δεν θέλω να ξέρω που θα φτάσει αυτή η ιστορία, και να σημειώσω ότι και κάτω από τον αφαλό έχω εξίσου μεγάλο θέμα. Εσύ, αν θυμάμαι καλά, έχεις πολυκυστικές; Σίγουρα έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα αλλά ψιλοβαριέμαι να ανατρέχω σε παλιά θέματα. Πότε άρχισες αντισσυληπτικά και πότε σταμάτησε η τριχοφυία;Αρχικά δεν είναι ότι τα παίρνουμε μόνο για τη περίοδο. Προσωπικά χωρίς αυτά γεμίζω ακμή και τριχοφυία. Πριν τα πάρω είχα αποκτήσει αντρικό μούσι που λέει και η dutchess.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

13-01-25

21:49
Τζοτζι μου καλησπέρα! Ναι έχω ΣΠΩ, με έντονη υπερανδρογοναιμια.Γιώτα μου καλησπέρα. Μιας και αναφέρθηκες στο κομμάτι ''μούσι'', το τελευταίο διάστημα μου έχει προκαλέσει σοβαρότατο body dysmorphia, που περιγράφεις και εσύ. Όσες δεν το έχουν περάσει, δύσκολα θα το καταλάβουν και είναι λογικό. Σας ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ότι τον τελευταίο μήνα έχω βγάλει x5 τις τρίχες που είχα. Δεν θέλω να ξέρω που θα φτάσει αυτή η ιστορία, και να σημειώσω ότι και κάτω από τον αφαλό έχω εξίσου μεγάλο θέμα. Εσύ, αν θυμάμαι καλά, έχεις πολυκυστικές; Σίγουρα έχουμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα αλλά ψιλοβαριέμαι να ανατρέχω σε παλιά θέματα. Πότε άρχισες αντισσυληπτικά και πότε σταμάτησε η τριχοφυία;
Αν δεν έχεις πολλές τριχουλες θα σου πρότεινα να μη τα δοκιμάσεις. Να έχεις αυτά τα φάρμακα σαν έσχατη λύση. Ωστόσο επειδή αντιλαμβάνομαι βαθύτατα αυτό που αισθάνεσαι γιατί το πέρασα πααααρα πολύ άσχημα (οριακά καταστράφηκα που λέμε), να σου πω ότι με αυτά τα φάρμακα είδα διαφορά στους 4-5 μήνες χρήσης.
Μην πάρεις βιαστική απόφαση ωστόσο. Πρώτα να δοκιμάσεις κάποια αισθητική μέθοδο (όχι Αλεξανδρίτη καλύτερα γιατί μπορεί να πάθεις αυτό που έπαθα και να στεναχωρηθείς εις διπλούν) πχ ριζική με βελόνα. Αν και πάλι δε βλέπεις διάφορα ή σε αγχωνει σε υπερμετρο βαθμό το ποσό χειρότερα μπορεί να γίνει (γιατί εγώ είχα και αυτό το άγχος, έτρεχα στο καθρέπτη επί ώρες και ψιλαφιζα το πρόσωπο μου μη τυχόν δω κάποια καινούρια τρίχα), τότε να τα σκεφτείς αφού πρώτα κάνεις εξετάσεις θρομβοφιλιας.
Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και να ξέρεις σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

13-01-25

22:01
Ευχαριστώ. Ναι, ριζική με βελόνα θα έκανα μόνο, θυμάμαι τι μου είχες πει για Αλεξανδρίτη... Οι εξετάσεις θρομβοφιλίας είναι επιτακτικές; Θα παραθέσω μια φωτογραφία να δεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι.Τζοτζι μου καλησπέρα! Ναι έχω ΣΠΩ, με έντονη υπερανδρογοναιμια.
Αν δεν έχεις πολλές τριχουλες θα σου πρότεινα να μη τα δοκιμάσεις. Να έχεις αυτά τα φάρμακα σαν έσχατη λύση. Ωστόσο επειδή αντιλαμβάνομαι βαθύτατα αυτό που αισθάνεσαι γιατί το πέρασα πααααρα πολύ άσχημα (οριακά καταστράφηκα που λέμε), να σου πω ότι με αυτά τα φάρμακα είδα διαφορά στους 4-5 μήνες χρήσης.
Μην πάρεις βιαστική απόφαση ωστόσο. Πρώτα να δοκιμάσεις κάποια αισθητική μέθοδο (όχι Αλεξανδρίτη καλύτερα γιατί μπορεί να πάθεις αυτό που έπαθα και να στεναχωρηθείς εις διπλούν) πχ ριζική με βελόνα. Αν και πάλι δε βλέπεις διάφορα ή σε αγχωνει σε υπερμετρο βαθμό το ποσό χειρότερα μπορεί να γίνει (γιατί εγώ είχα και αυτό το άγχος, έτρεχα στο καθρέπτη επί ώρες και ψιλαφιζα το πρόσωπο μου μη τυχόν δω κάποια καινούρια τρίχα), τότε να τα σκεφτείς αφού πρώτα κάνεις εξετάσεις θρομβοφιλιας.
Σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά και να ξέρεις σε καταλαβαίνω απόλυτα!!
Chem2000
Διάσημο μέλος

13-01-25

22:07
ΓλυκούλαΕυχαριστώ. Ναι, ριζική με βελόνα θα έκανα μόνο, θυμάμαι τι μου είχες πει για Αλεξανδρίτη... Οι εξετάσεις θρομβοφιλίας είναι επιτακτικές; Θα παραθέσω μια φωτογραφία να δεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι.
Καλά έχω και discoloration αλλά ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. Πάντα με ρωτάνε γιατί είναι πιο βαθύ το χρώμα του δέρματος στο πηγούνι μου και δεν ξέρω τι να τους πω.

Δεν έχεις παρά πολλές,είναι κάπως χνουδένιες, δε φαινονται σκληρές. Σκέψου εγώ είχα παντού, μάγουλα, λαιμό και πηγούνι φουλ.
Σχετικά με το κομμάτι των εξετάσεων, κατεμε είναι επιτακτικό να το κάνεις για να είσαι καλά με την υγεία σου. Η θρόμβωση είναι πολύ πολύ σοβαρό θέμα. Πρώτα βρες ένα γιατρό που να εμπιστεύεσαι, να σου δώσει εξετάσεις και μετά βλέπεις τι θα κάνεις. Πάντως όπως σε βλέπω με ριζική θα είσαι οκ για αρχή!
Joji
Επιφανές μέλος

13-01-25

22:14
Αλήθεια; Άχου, νιώθω κάπως καλύτερα τώρα (που δεν είμαι μόνη μου σε αυτό το combo, μη παρεξηγηθώ)το ίδιο discoloration έχω κι εγώ στο πηγούνι, μην αγχώνεσαι!
Ναι δεν είναι σκληρές. Απλά πολλαπλασιάζονται.Δεν έχεις παρά πολλές,είναι κάπως χνουδένιες, δε φαινονται σκληρές.
Μάγουλα όχι, μόνο χνούδια όπως βλέπεις. Λαιμό έχω ΜΙΑ, ΜΙΑ που δεν λέει να φύγει φίλε. Και είναι μακριά, κάνει και κύκλο, αν την τεντώσεις φτάνει μέχρι την Αθήνα. Γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι είναι τρομερά γρήγορες. Δεν προλαβαίνω να τις βγάλω με το τσιμπίδι, δηλαδή έλεος.Σκέψου εγώ είχα παντού, μάγουλα, λαιμό και πηγούνι φουλ.
Ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και τα αντισσυληπτικά μου ακούγονται dreamy at this point γιατί και ασταθή περίοδο έχω, και τρίχες έχω, και στο σεξ είμαι πολύ φοβιτσιάρα του ωχ μην μείνω έγκυος ενώ μπορεί να έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις. Είμαι crazy overthinker σε αυτά.Πάντως όπως σε βλέπω με ριζική θα είσαι οκ για αρχή!
Chem2000
Διάσημο μέλος

13-01-25

22:41
Σου στέλνω προσωπικού μήνυμα τζοτζι μου!Αλήθεια; Άχου, νιώθω κάπως καλύτερα τώρα (που δεν είμαι μόνη μου σε αυτό το combo, μη παρεξηγηθώ)
Ναι δεν είναι σκληρές. Απλά πολλαπλασιάζονται.
Μάγουλα όχι, μόνο χνούδια όπως βλέπεις. Λαιμό έχω ΜΙΑ, ΜΙΑ που δεν λέει να φύγει φίλε. Και είναι μακριά, κάνει και κύκλο, αν την τεντώσεις φτάνει μέχρι την Αθήνα. Γενικά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι είναι τρομερά γρήγορες. Δεν προλαβαίνω να τις βγάλω με το τσιμπίδι, δηλαδή έλεος.
Ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ. Αν και τα αντισσυληπτικά μου ακούγονται dreamy at this point γιατί και ασταθή περίοδο έχω, και τρίχες έχω, και στο σεξ είμαι πολύ φοβιτσιάρα του ωχ μην έμεινα έγκυος ενώ μπορεί να έχω λάβει όλες τις προφυλάξεις. Είμαι crazy overthinker σε αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...