Εαν αντι για δαχτυλο την επομενη φορα βαλει ενα Strap on?
Γιατί θα σου έκανε εντύπωση εαν μάθαινες οτι υπάρχουν και τύποι που γουστάρουν η κοπέλα τους να τους γαμάει με στραπον ; Αυτό είναι το νόημα γενικά της επαφής.
Ενώ σε άλλους τομείς λες θέλω τα x χαρακτηριστικά σε κάποιον,στον συγκεκριμένο τομέα για κάθε φαντασίωση, μπορείς να δημιουργήσεις ολόκληρη κατηγορία . Τυχαία νομίζεις υπάρχουν στα σαιτ με πορνό τόσες επιλογές; Απο εκεί και πέρα σαφώς δεν ανταποκρίνεται κάθε κατηγορία σε όλους τους ανθρώπους το ίδιο, για 1000 λόγους.
Εαν είχαμε ανακαλύψει την ύπαρξη εξωγήινων να είσαι σίγουρος οτι θα υπήρχε μια ομάδα ανθρώπων που θα άναβε με την ιδέα να γαμήσει εξωγήινο. Το ποιντ μου είναι οτι δεν υπάρχει στάνταρ,η διαδικασία είναι κυρίως εγκεφαλική. Μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα σενάρια και καταστάσεις με διαφορετικά πρόσωπα,μέρη και συνθήκες που μπορεί να κάνουν κλίκ στον άλλο και άλλα τόσα. Η έννοια της ανδρικότητας,της θηλυκότητας,του ηθικού/ανήθικου του κοινωνικά αποδεκτού ή όχι,του σωστού ή λάθος στερούνται νοήματος σε μια τέτοια διαδικασίας σωματικής επαφής .
Εαν και οι περισσότεροι άντρες(και εγώ) θα συμφωνήσουμε οτι το δάχτυλο απο γυναίκα δεν είναι κάτι που θα μας άρεσε και μάλλον θα φρίκαρε,δεν κάνει ούτε εμάς περισσότερο άντρες ούτε τους άλλους λιγότερο. Όπως και το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει οτι στερείται τις ποιότητες και τις αξίες ενός άνδρα. Είναι απλά μια ακόμα "γεύση" του ίδιου παγωτού. Σε άλλους αρέσει,σε άλλους όχι. Η πράξη απο μόνη της δεν λέει πολλά . Εαν κάτι δεν λέει πολλά για τον ψυχισμό του άλλου,η ακόμα χειρότερα νιώθει αποστροφή δεν πρόκειται να το ευχαριστηθεί,και επομένως είναι μάταιο να τον πιέζεις να το αποδεχτεί. Οπότε ο καθένας με τα γούστα του,και ευτυχώς σίγουρα μπορεί να βρει κόσμο που την βρίσκει με τα ίδια πράγματα ή έστω σχετικά.
Αλλά δεν σημαίνει οτι κάποιοι είναι πιο φυσιολογικοί και άλλοι όχι. Απλά για τον καθένα λειτουργούν διαφορετικά ερεθίσματα βάσει του σώματος του,των σκέψεων του,των προτιμήσεων του,των εμπειριών του,του χαρακτήρα του κτλπ.