Devina Τιμώμενο Μέλος Η Devina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 5.969 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2010 στις 23:45 Η Devina έγραψε: #41 13-09-10 23:45 Πρέπει λίγο η εμφάνιση να με τραβάει & η μυρωδιά, αλλά κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν δοκιμάζω...Όμως προτιμώ κυρίως τις οικείες γεύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AgaveLie Νεοφερμένο μέλος Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:50 Η AgaveLie έγραψε: #42 14-09-10 00:50 Για να πω του στραβού το δίκιο σπάνια θα φάω κάτι που ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει ακούγοντας τα υλικά του. Αν και γενικά αν με ελκύει η εμφάνιση ή η μυρωδιά συνήθως προχωράω στην δοκιμή. Το πρόβλημα είναι ότι αν μια γεύση δεν μου αρέσει μου κάθεται στο λαιμό για ώρες με αποτέλεσμα να εκνευρίζομαι απείρως! Γι'αυτό όταν έχω το περιθώριο βάζω τη μαμά μου να το δοκιμάσει πρώτη και μετά ρωτάω :"θα μου αρέσει?" ε και πράττω ανάλογα με την απάντηση.... Παρ'όλα αυτά όταν βρέθηκα μόνη μου στην Αυστρία δοκίμασα τα πάντα αν και γύρισα 2 κιλά λιγότερη μετά από 1 εβδομάδα γιατί η κουζίνα τους είναι απαίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Σεπτεμβρίου 2010 angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 12:28 Η angels wings: #43 06-04-11 12:28 γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 13:11 Ο Boom έγραψε: #44 06-04-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από angels wings: γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Όπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Incendioo Νεοφερμένο μέλος Ο Incendioo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:06 Ο Incendioo: #45 17-04-11 23:06 Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει λίγο η εμφάνιση να με τραβάει & η μυρωδιά, αλλά κατά τα άλλα δεν μπορώ να πω ότι δεν δοκιμάζω...Όμως προτιμώ κυρίως τις οικείες γεύσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AgaveLie Νεοφερμένο μέλος Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2010 στις 00:50 Η AgaveLie έγραψε: #42 14-09-10 00:50 Για να πω του στραβού το δίκιο σπάνια θα φάω κάτι που ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει ακούγοντας τα υλικά του. Αν και γενικά αν με ελκύει η εμφάνιση ή η μυρωδιά συνήθως προχωράω στην δοκιμή. Το πρόβλημα είναι ότι αν μια γεύση δεν μου αρέσει μου κάθεται στο λαιμό για ώρες με αποτέλεσμα να εκνευρίζομαι απείρως! Γι'αυτό όταν έχω το περιθώριο βάζω τη μαμά μου να το δοκιμάσει πρώτη και μετά ρωτάω :"θα μου αρέσει?" ε και πράττω ανάλογα με την απάντηση.... Παρ'όλα αυτά όταν βρέθηκα μόνη μου στην Αυστρία δοκίμασα τα πάντα αν και γύρισα 2 κιλά λιγότερη μετά από 1 εβδομάδα γιατί η κουζίνα τους είναι απαίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 14 Σεπτεμβρίου 2010 angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 12:28 Η angels wings: #43 06-04-11 12:28 γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 13:11 Ο Boom έγραψε: #44 06-04-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από angels wings: γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Όπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Incendioo Νεοφερμένο μέλος Ο Incendioo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:06 Ο Incendioo: #45 17-04-11 23:06 Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να πω του στραβού το δίκιο σπάνια θα φάω κάτι που ξέρω ότι δεν θα μου αρέσει ακούγοντας τα υλικά του. Αν και γενικά αν με ελκύει η εμφάνιση ή η μυρωδιά συνήθως προχωράω στην δοκιμή. Το πρόβλημα είναι ότι αν μια γεύση δεν μου αρέσει μου κάθεται στο λαιμό για ώρες με αποτέλεσμα να εκνευρίζομαι απείρως! Γι'αυτό όταν έχω το περιθώριο βάζω τη μαμά μου να το δοκιμάσει πρώτη και μετά ρωτάω :"θα μου αρέσει?" ε και πράττω ανάλογα με την απάντηση.... Παρ'όλα αυτά όταν βρέθηκα μόνη μου στην Αυστρία δοκίμασα τα πάντα αν και γύρισα 2 κιλά λιγότερη μετά από 1 εβδομάδα γιατί η κουζίνα τους είναι απαίσια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angels wings Νεοφερμένο μέλος Η angels wings αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 12:28 Η angels wings: #43 06-04-11 12:28 γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 13:11 Ο Boom έγραψε: #44 06-04-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από angels wings: γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Όπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Incendioo Νεοφερμένο μέλος Ο Incendioo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:06 Ο Incendioo: #45 17-04-11 23:06 Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 6 Απριλίου 2011 στις 13:11 Ο Boom έγραψε: #44 06-04-11 13:11 Αρχική Δημοσίευση από angels wings: γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Όπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Incendioo Νεοφερμένο μέλος Ο Incendioo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:06 Ο Incendioo: #45 17-04-11 23:06 Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από angels wings: γενικα .δοκιμαζω σχετικα ευκολα διαφορα φαγητα....αυτα ομως που δεν προκειται να δοκιμασω ειναι αυτα που περιεχουν νεκρα εντομα κλπ κλπ... Click για ανάπτυξη... Όπως; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Incendioo Νεοφερμένο μέλος Ο Incendioo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 23:06 Ο Incendioo: #45 17-04-11 23:06 Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ από τότε που έγινα 13 και μπορούσα να βγαίνω χωρίς συνοδεία...ότι μου κινούσε την προσοχή...το δοκίμαζα... Μέσα στα όρια φυσικά...αλλά γενικά...ναι.. Εύκολα δοκιμάζω νέα πράγματα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlbarbara Δραστήριο μέλος Η catgirlbarbara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 466 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 16:40 Η catgirlbarbara: #46 01-06-11 16:40 δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν δοκιμαζω ευκολα νεες γευσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:04 Ο Pure_Seduction: #47 01-06-11 17:04 Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ ευκολα αρκει να μου κινησει κατι το ενδιαφερον,ειτε οσον αφορα το χρωμα ,ειτε τη μυρωδια,γενικα θελω να τα δοκιμαζω ολα,ακομα και τους πιο ακυρους συνδυασμους.Εχω δοκιμασει πολλα ακυρα,αλλα μ αρεσαν και αλλα οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D_G Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.939 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 17:53 Ο D_G έγραψε: #48 01-06-11 17:53 Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρκεί να ξέρω τι περιέχει, αν δεν ξέρω και απλώς μου δίνουν να δοκιμάσω, δεν το βάζω στο στόμα μου με τίποτα. Είμαι λίγο δύσκολος σε θέματα διατροφής..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2011 στις 23:45 Ο Boom έγραψε: #49 01-06-11 23:45 Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελευταία έχω αλλάξει τραγικά σε αυτό το θέμα και τρώω φαγητά που δεν έτρωγα! Είμαι περήφανη! xD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17 Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2011 στις 16:45 Η ria17 έγραψε: #50 24-06-11 16:45 σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σπανια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2011 στις 21:33 Η Dalian έγραψε: #51 25-06-11 21:33 Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ δύσκολα θα έλεγα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m Νεοφερμένο μέλος Η τζενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 106 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 16:52 Η tzenaki_m: #52 03-09-11 16:52 κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση...αμα σε προδιαθετει εμφανισιακα να το φας καλως..αν οχι..βεβαια δεν ειναι μονο αυτο..πρεπει να ξερεις αν ειναι καλης ποιοτητας..για παραδειγμα στα γλυκα προσωπικα πλεον δεν μ αρεσουν καθολου ορισμενα που ειναι σαν σαπουνια.. :/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
enrose Δραστήριο μέλος Η enrose αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 643 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:01 Η enrose έγραψε: #53 03-09-11 17:01 Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tzenaki_m: κυριο κριτηριο για να δοκιμασεις να φας κατι ειναι η εμφανιση... Click για ανάπτυξη... Για μένα το βασικότερο ρόλο έχει η όσφρηση, αν κάτι μου μυρίσει ωραία παθαίνω σοκ, είτε αφορά φαγητό είτε άνδρα. Αν λοιπόν μου μυρίσει ωραία σίγουρα θα το δοκιμάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 20:32 Η Imadlak έγραψε: #54 29-11-11 20:32 Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:01 Ο Bill_1992: #55 29-11-11 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Imadlak: Μου αρεσει πολυ να δοκιμαζω καινουργιες γευσεις...βαριεμαι συνεχεια τα ιδια και τα ιδια!! Click για ανάπτυξη... Good for you,bad for your boyfriend. Δεν έχω πρόβλημα με νέες γεύσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:07 Η Dalian έγραψε: #56 29-11-11 21:07 Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπαα.. δύσκολα να δοκιμάσω κάτι καινούριο A και βασική προυπόθεση για να δοκιμάσω ένα φαγητό είναι να ξέρω τι έχει μέσα... αλλιώς δεν το βάζω στο στόμα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manolakis Νεοφερμένο μέλος Ο manolakis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2011 στις 21:13 Ο manolakis: #57 29-11-11 21:13 Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εύκολα, μου αρέσει σαν ιδέα και το εφαρμόζω,μερικές φορές δεν μου αρέσουν τα φαγητά αλλά if you never try you'll never know. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle Πολύ δραστήριο μέλος Η christinelle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ελευσίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.872 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 16:03 Η christinelle: #58 30-11-11 16:03 Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: touvlo еще один пророк р... Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, υπό προυποθέσεις: 1) Να ξέρω τα συστατικά του και να τα τρώω 2) Να είναι όμορφο 3) Να μυρίζει ωραία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2011 στις 19:04 Ο vassilis498: #59 30-11-11 19:04 εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isabella Νεοφερμένο μέλος Η isabella αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 70 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2011 στις 13:18 Η isabella έγραψε: #60 22-12-11 13:18 Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: εξαρτάται για τι πράγμα μιλάμε Click για ανάπτυξη... πονννηρρουλλλι!!!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.