Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Δεν ειμαι τοσο σιγουρη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αν και εκανα μια μικρη αναζητηση πριν..Αν παλι υπαρχει sorry...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποσο ευκολα αρνηστε οταν σας ζητανε κατι?Λετε ευκολα οχι,η δυσκολευεστε?Ειστε βολικοι τυποι,διαθεσιμοι να κανετε αυτο που θα σας ζητησουνε μονο και μονο επειδη δεν εχετε δυναμη να αρνηθειτε?Η υποστηριζετε μεχρι τελους την αποψη σας και κανετε αυτο που θελετε εσεις πραγματικα χωρις να σας ενδιαφερει αν θα χαλασετε το χατηρι του αλλου?
Δεν ειμαι τοσο σιγουρη αν υπαρχει παρομοιο θεμα αν και εκανα μια μικρη αναζητηση πριν..Αν παλι υπαρχει sorry...![]()
Δύσκολα λέω όχι!!! Πολύ δύσκολα ! Θέλω να εκπληρώνω όλες τις επιθυμίες του ανθρώπου που μου ζητάει κάτι!
Αν και κάποιες φορες αναγκάζομαι ... να το πω.... μετα στενοχωριέμαι!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πιστευω οτι ειμαι ανθρωπος που δυσκολα αρνουμαι!Δυσκολα λεω οχι ακομα και για κατι που δεν θελω και τοσο,και αυτο το πραγμα με εχει αναγκασει πολλες φορες στην ζωη μου να κανω πραγματα που μετανιωνω....![]()
Εμείς ταιριάζουμε τελικά!
teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω πιστευω οτι ειμαι ανθρωπος που δυσκολα αρνουμαι!Δυσκολα λεω οχι ακομα και για κατι που δεν θελω και τοσο,και αυτο το πραγμα με εχει αναγκασει πολλες φορες στην ζωη μου να κανω πραγματα που μετανιωνω....![]()
τι να κανουμε δεν γινετε σε ολους να λεμε μονο ενα ναι ή οχι αλλα θα πρεπει εμεις να ξερουμε δηλ . να νοιωθουμε ποτε θα χρησιμοποιησουμε το ναι και ποτε το οχι
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Οντως!!!το εχω διαπιστωσει ουκ ολιγες φορες!!Εμείς ταιριάζουμε τελικά!

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι συμφωνώ...αλλά κάποιες φορές ξέρεις ότι πρέπει να πείς ''οχι'' και όμως οι καταστάσεις δεν σε αφίνουν!!!τι να κανουμε δεν γινετε σε ολους να λεμε μονο ενα ναι ή οχι αλλα θα πρεπει εμεις να ξερουμε δηλ . να νοιωθουμε ποτε θα χρησιμοποιησουμε το ναι και ποτε το οχι

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Δεν εχεις αδικο...αλλα και αυτη ειναι μια αδυναμια του χαρακτηρα...Πρεπει να ξεκινας σιγα σιγα να το αλλαζεις αυτο αλλα δεν ειναι και τοσο ευκολο!Ισως καποια στιγμη ξεκινησω μαθηματα προπονησης στο ''οχι''τι να κανουμε δεν γινετε σε ολους να λεμε μονο ενα ναι ή οχι αλλα θα πρεπει εμεις να ξερουμε δηλ . να νοιωθουμε ποτε θα χρησιμοποιησουμε το ναι και ποτε το οχι

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι αλλά καλά μπορεί να νοιώσεις αν δεις και τον άλλον να είναι καλά δίπλα σου!Σαν τι δηλαδη ? τι δεν σε αφινουν να πεις το οχι αφου εσει π.χ δεν θα νοιωθεις καλα?![]()
Καταλαβαίνεις τι λεω!
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

teo
Πολύ δραστήριο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αν το ζητήσει με ευγενικό και όμορφο ειλικρινά τρόπο, και όχι χαζοναζιάρικο, είναι πολύ εύκολο να δεχτώ.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αν παραβλέψουμε λοιπόν τον τρόπο, το επόμενο κριτήριο είναι το τι θα σου ζητήσει.
Αν πχ εσύ, όσο καλή μου φίλη κι αν ήσουν, μου ζητούσες να σου κάνω δώρο στα γενέθλια σου τον πύργο του Αιφελ, μάλλον θα έλεγα όχι.
Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Είναι πολύ γενικό βρε Αννούλα.
Αν παραβλέψουμε λοιπόν τον τρόπο, το επόμενο κριτήριο είναι το τι θα σου ζητήσει.
Αν πχ εσύ, όσο καλή μου φίλη κι αν ήσουν, μου ζητούσες να σου κάνω δώρο στα γενέθλια σου τον πύργο του Αιφελ, μάλλον θα έλεγα όχι.
Δεν το γενικευω τοσο..απλα υπαρχει και ασχημος η προσβλητικος τροπος να σου ζηταει κατι ο αλλος και σε καθε περιπτωση εκει θα αρνουμουν χωρις δευτερη σκεψη,καθε αλλη περιπτωση αφορα το ποσο ειμαστε βολικοι απεναντι στους αλλους ανθρωπους!
Υ.Γ δεν εννοω τοσο για πραγματα που μας ειναι αδυνατον εκ φυσης να τα κανουμε αλλα για πραγμτα που μπορουμε να κανουμε αλλα δεν θελουμε!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.