Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:44 Ο Πατρεύς έγραψε: #81 03-09-10 02:44 Να λύσω το πρόβλημα ηλεκτροδότησης της χώρας... Με τη διάσπαση του υδρογόνου καλύπτεται η ανάγκη της χώρας για ρεύμα δεν ξέρω κι εγώ για πόσα εκατοντάδες χρόνια... Μην πάει το μυαλό σου στο κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:57 Η haroula έγραψε: #82 03-09-10 02:57 έτσι πες το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 First Προηγούμενη 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 5 από 5 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να λύσω το πρόβλημα ηλεκτροδότησης της χώρας... Με τη διάσπαση του υδρογόνου καλύπτεται η ανάγκη της χώρας για ρεύμα δεν ξέρω κι εγώ για πόσα εκατοντάδες χρόνια... Μην πάει το μυαλό σου στο κακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2010 στις 02:57 Η haroula έγραψε: #82 03-09-10 02:57 έτσι πες το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έτσι πες το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.